![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-26 20:49:22 napisana przez ~Avonu Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
greyhawk |
pograsz to się przyzwyczaisz,jak gra będzie spox grywalna jak h3 to nawet pokochasz:) zresztą sam wygląd to rzecz gustu,ja uważam(nielicząc pewnych wyjątków) że jednostki są sliczne(a do wyjątków przywykne) ale swormułowania będe "mangowe" będe bronił:) ten koncepy liczy ma kilkadziesiąt(!!!) lat,jest kalką z początków gry warhammer fantasy battle;) poszukaj a się przekonasz:)
|
||
~val-gaav-ijb |
Haav:
Poziomy jednostek z Academy i Sylvan nie są znane ! Nawet głupi Gremlin może byc na innym poziomie niż 1
|
||
greyhawk |
chyba są już znane,gdzieś ktoś podawał na jaskini nawet chyba.. duszek,tancerz,strzelec,druid jednorożec,dzrzewiec,smok.. ale to może tylko plotka.
|
||
olo_123 |
Do jednostek z Sylvan nie mam zastrzeżeń .Jeśli ent jest jednostką wyższego poziomu niż jednorożec to dobrze. Według mnie to sensowny układ.
Ale te z Academy to delikatnie mówiąc ochyda.
Sam nie wiem czy to jakiś ponury żart czy ktoś tylko testuje wytrzymałość fanów. Jednostki wyglądają na przypadkowo zebrane w jednym miejscu. Z tego zamku zakceptowałbym tylko wygląd Tytana ( choć też mogliby nieco go poprawić).
To "coś" z wieloma kończynami mogłoby być co najwyżej jednostką neutralną. a najlepiej jakby całkiem znikła z tej gry .
Mile widziany powrót nag do Academy.
Spojrzałem jeszcze raz na te jednostki z Academy i normalnie zrobiło mi się niedobrze. Ktoś chyba miał strasznego doła jak to rysował.
|
||
~Haav |
greyhawk napisał/a:
> pograsz to się przyzwyczaisz,jak gra będzie spox
> grywalna jak h3 to nawet pokochasz:) zresztą sam
> wygląd to rzecz gustu,ja uważam(nielicząc pewnych
> wyjątków) że jednostki są sliczne(a do wyjątków
> przywykne) ale swormułowania będe "mangowe" będe
> bronił:) ten koncepy liczy ma kilkadziesiąt(!!!)
> lat,jest kalką z początków gry warhammer fantasy
> battle;) poszukaj a się przekonasz:)
To chyba ponury żart?? Ja nawet nie mam ochoty tej gry kupować(na obecną chwile) a co dopiero grać. A i pozwól że bede miał własną opinię na temat, bo nie oceniam niewiadomych, tylko fakty. Co do mangowości to nigdy jej nie zaakceptuje, a zwłaszcza w mojej ulubionej grze jaką są herosi.
|
||
~Aha12345 |
~Haav napisał/a:
> To chyba ponury żart?? twoje wypowiedzi na temat tych nowych hirków to chyba tak bo nieda się inaczej tego określić nie jestes otwrty na nowe pomysły bo są one fajne i poczekaj z takimi opiniami chorymi jak wyjdzie gra :D Jednostki jak narazie są galante tam prócz kilku ale nie są aż takie beznadziejne :pff6:
|
||
~Aha12345 |
to chyba żart to cytat a reszta moje słowa jakos tak wyszło:P
|
||
^Puzon_351 |
Ale spokojnie po co sie tak denerwować Haav wyluzuj. Nie będziesz jej chciał jej kupić to nie kupisz proste, prawda??? Po co wprowadzać tu nie zdrową atmosfere!?!?
No mówie właśnie :P masz racje ten temat dotyczyny newsów o h5 :P hehe
|
||
Nami_IJB |
Khem. Spokój panowie. Nie wiem po co się w ogóle włanczają do tego osoby postronne.
Wydaje mi się, że należy przenieść już większość rozmów o H5 na forum na którym powinny się one znaleźć.
|
||
~Haav |
To nie ja tu wprowadzam niezdrową atmosfere, tylko wyrażam zdanie o czymś o widze i mam do tego prawo. Denerwuje mnie jedynie głosy tych, którzy na siłe próbują abym zmienił zdanie. A mówienie o mnie że nie jestem otwary na nowe pomysły, jest kompletną bzdurą. Bo ci co mnie znają z Jaskini i znają moje pomysły na temat herosów, wiedzą że jestem nawet zbyt radykalny w nowościach.
Dziękuje, skończyłem.
|
||
^vinius |
popieram tutaj stanowisko Haav'a. i też popieram stanowisko Nami: [b]skończyć tą głupią dyskusję![/b]
btw: nie martw sie o jednostki stracone, Haav. ktoś juz podał na forum długaśny spis jednostek neutralnych. nie pamietam gdzie dokładnie, ale za to bardzo ciekawy :)
a co do zombie (no cóż, mieliśmy skończyć dyskusję, ale trudno :p) - jako chłop
|
||
olo_123 |
Vinius.....lista jednostek neutralnych o której wspominasz , jest listą życzeń sporządzoną przez jednego z fanów. Ubi o ile wiem na razie nie przedstawiło takiej listy.
|
||
~Aha12345 |
masz racje to nie jest wprowadzanie niezdrowej atmosfery mówiąc że hoom5 to będzie dno :) bo nic jeszcze nie wiadomo a tu z góry takie posty a ta lista życzeń ciekawa ale wydaje mi sie że niebędzie dużo z tej listy nobo jak mają zrobić w dodatku zamek :D to tych chyba jednostek niebędzie myśle tu o harpiach :) i centaurach jeżeli sie by znalazły w zamku barbarzyńców
|
||
^vinius |
hmmm..trudno, nie przeczytałem dokładnie :(
ale mam nadzieję, ze przynajmniej część umieszczą.
maja zrobić nowy zamek? skąd te informacje?
|
||
~Aha12345 |
to jest raczej pewne że zamek dojdzie w dodatku więc to chyba nie jest żadne zaskoczenie :D a informacje są tutaj zbędne:D
|
||
^vinius |
błagam, nie dobijaj mnie. dajesz niepotwierdzone informacje, ktore sam wymyśliłeś. moze wymyślisz jeszcze ze h5 będzie w 2d, i będzie 9 zamków?
|
||
^Nicolai |
~Haav napisał/a:
> Sylvan?(jak to u licha tłumaczyć???)
Może "Leśna Forteca"?
|
||
~Aha12345 |
^vinius napisał/a:
> błagam, nie dobijaj mnie.
śmieszny jesteś poczytaj swoje wypowiedzi wcześniejsze a zobaczysz kto farmazony tworzy ja mówie co mogliby zrobić :D a ty sie sadzisz :) ktoś mówił na forum że dalsze losy po h5 to Dark Mesiahh a więc logicznie rzecz biorąc musi dojść nowy zamek jak fabuła darka to dalsza część nie geniuszu:D
|
||
SirLuq |
poza tym gdzies napisane było ze w H5 maja byc wszystkie jednostki z Heroes 3 :smiech1:
jesli to prawda to normalna rzecza jest ze bedzie Zamek z Behemotem :smiech1:
|
||
^Nicolai |
SirLuq napisał/a:
>poza tym gdzies napisane było ze w H5 maja byc
> jesli to prawda to normalna rzecza jest ze bedzie
> Zamek z Behemotem :smiech1:
Tylko jak będzie on wyglądał?
|