![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-26 20:49:22 napisana przez ~Avonu Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
Tajemniczy_Pedro |
:) No to newsem jest brak pewnych newsów ;P Ptrzestudiowałem sobie tę "oficjalną" polską stronę o H5 i nowości tam tyle co kot napłakał. Zastanawia przede wszystkim brak obrazków wielu jednostek. W becie ich nie było?
|
||
SirLuq |
nowe obrazki z gry :rad1:
http://nival.com/homm5_ru/pressa/4123/
i
http://www.nival.com/homm5_ru/pressa/4149/
|
||
^vinius |
dlaczego tu dają zawsze takie małe obrazki!?
Co do bety: troche newsów na forum Acid Dragona:
http://www.forum.acidcave.com/topic.php?TID=15&strona=11
|
||
SirLuq |
BETA testy zaczna sie w PONIEDZIALEK o 19.00
|
||
^Rafos |
To tylko oficjalna informacja, nic wiecej.
Szczerze powiedziawszy bede mile zaskoczony jesli faktycznie o 18 w pon bede mogl bete sciagnac.
|
||
Krewal14 |
No mam nadzieje że teraz juz nie przełożą. Ale tak wogule to co z tego że te testy sie zaczna w poniedziałek skorogra może zajmować 1-2g, w pierwszych godzinach i tak więc nic nie zdziałamy... szkoda, serwery będą tak zmulone że gra będzie sie sciągać w nieskończoność. Oby tylko była warta temu całemu zamieszaniu:rad2:
|
||
Tusiu |
Fajnie by bylo gdyby wrzucili to jako torrenta. Obawiam sie, ze jak bedzie dostepne tylko prez ftp'a to albo beda slabe transfery, albo im padnie serwer.
|
||
^haku |
heh ja raczej czasu na sciagniecie i pogranie nie bede miał ... rozumiem ze skoro otwarta beta to bedzia mozna wrzucać screeny :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
yyyyy.... Pierwsza rzecz: Czego oni zawsze daja takie male screeny :pff6: . Druga rzecz. Czy mi sie zdaje czy Black Dragon ( no ! Shadow)leży przed Tytanem ?!?! No to troszke mały. Może i sie myle :)
|
||
Tajemniczy_Pedro |
Uwaga, za 987 lat ogłaszam otwarte beta testy niniejszej wiadomości. Bedzie ją być może można ściągnąć i być może edytować oraz wydawca, Tajemniczy_Pedro Inc. nie gwarantuje, że się to gdzieś ukaże. Zachęcam serdecznie to betatestów ;P
|
||
^Moro |
[i]Originally posted by MuadDib_FC
The open beta will be multiplayer only, with most game modes and all factions.
However, this will NOT be polished : this is a beta and not a demo[/i]
[b]Czyli napewno bedzie tylko multi z wiekszoscia trybow i wszystkimi frakcjami, ale nie bedzie to wersia dopieszczona. (cyt. TO jest beta nie demo[/b]
|
||
Tajemniczy_Pedro |
A tymczasem CDP zapowiada bete na poniedziałek... Tja...
|
||
Krewal14 |
Ech pomyliłem sie, mam nowe informacje, beta bedzie zajmować 900 mb, no beta zacznął sie "wg plotek OPEN BETA ma zajmowac ~900MB" to cytat z innego forum:) TAk więc czeakmy!!
|
||
^vinius |
to dobrze, chociaz trochę dużo... ale cóż, przetestuję sobie.
a co do gry: jak mają wyglądac zamki np Haven w podziemiach? jeśli będa? jeśli tak, to co mamy pwoiedzieć o Sylvan w grocie albo Dungeon na powierzchni!?
|
||
^val-gaav |
A jak wyglądało Dungeon na trawie w h3 ?
Zapewne tak samo bedzie w h5 ...
|
||
^Rafos |
No, ja tez bym sie nie martwil o takie szczegoly jak wyglad zamku tu czy tam.
Teraz najwazniejsze pytanie to jak dorwac bete :)
|
||
^Nicolai |
Witajcie, wczoraj widziałem reklamę gazety ograch komputerowych (chyba playa), w niej ma być artykuł o H V (jest zdjęcie z oblężenia zamku). Jakby to nie byłby play to na okładce był paladyn i napis "Heroes V".
|
||
~Avonu_de_Odihs |
Zobacz też na tą stronę (screeny są bardzo małe, ale cos tam widać):
[url]http://play.redakcja.pl/[/url]
|
||
^haku |
moze zamiesci ktos scany tego atykułu :zmiesz4: mam jeszcze pytanie dotyczace nadchodzącej beta ... skoro to sa otwarte beta to czy bedzia można zamieszczac screeny z gry ... czy tak ja podczas poprzednich kazdy bedzie sie zobowiazywał do nie umieszczania zadnych materiałów dotyczacych heroes 5 :zmiesz4:
|
||
^vinius |
są już powrzechne dane (podał je Ururam Tururam na gram.pl):
* Rozmiar bety to około 700MB. Będzie to tylko jeden plik!
* "Otwartych" betatesterów nie obowiązują tajemnice, co do tego, co zobaczą.
* Dostępna będzie tylko wersja multiplayer.
* Beta to nie demo, czyli będą bugi. Na szczęście sam silnik gry jest już dość stabilny (bardziej niż był silnik Heroes IV w momencie wydania gry). Lista znanych bugów będzie dostępna w pliku readme po zainstalowaniu gry.
* Wymagania systemowe BETY: Win2000/XP, DirectX9.0C, CPU2GHz+, 0.5GBRAM, 128MBVideoGF4.
* Otwarta beta będzie aktywna przez około 4 tygodnie
|