![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-26 20:49:22 napisana przez ~Avonu Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^haku |
Co do tych jednostek to skukub jest w porzadku ale widziałem podobnego w wielu grach, a paladin wygłąda niemal identycznie jak artwork a warhammera taki sam hełm, ubiur i kolory konia oraz rycerz... do bani bo to nie jest nieorginalność ale czyste zgapianie jak zanjde dam linka do obrazka to sami zobaczycie
|
||
^Puzon_351 |
No dobra zaluzmy ze zgapiaja ale nie uwazasz ze to wyglada zaje.. :)
|
||
greyhawk |
hmm haku.. warhammer stworzyl jeden z najspujniejszych,najciekawszych,"realistycznych"
swiatow z wielkim bestiariuszem,w tym ksztaut humanoidow i potworow.To ze ubi sie na nim wzoruje to jak najwiekszy plus! zreszta kazdy wie jak wyglada chlop,jak rycerz a jak mnich czy inkwizytor:) to postacie realne wiec ciezko
zrobic je tak by byly orginalne nie psujac konwencji i klimatu gry:) ale fakt faktem ze "podobne" to malo powiedziane,ciekawskim polecam oblukac jakas strone warhammera i dzial"bretonia":)
|
||
^haku |
taak podobne to mało powiedziane amcie tu linka http://www.users.globalnet.co.uk/~jasen01/fortifications/specialbret.jpg
|
||
^Puzon_351 |
No zgadzam sie podobny ale jak inaczej bys go zrobil przeciez rycerz wlasnie takie sie kojarzy :)
|
||
^haku |
no nie wiem mogli zrobić zakutego w błyszczacą zbroję płytową ale taki był w czwórce i chyba trudzniejszy do wykonania :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
No tak tylko ze wtedy kazdy msuial by byc podobany :) a to trzyma sie w takim stylu...dawnym :)
|
||
^haku |
no tak a ciekawe co zrobia z jednostkami neutralnymi ich ilość i jakość w trujce była masa smoków-lodowe, rdzawe, bajkowe, kryształowe te ostatnie spoko wyglądaly ciwkawe jak bedzie tym razem :smut4:
|
||
^Puzon_351 |
Nooo tutaj musimy sie oprzec na pomyslach ubi mam nadzieje ze sie wykaza :)
|
||
greyhawk |
hehe,zaloze sie ze niezawiodą,zwlaszcza ze neutralne monstra daja im spore pole do popisu bo w wiekszosci niesa ograniczone fabyla itp..
wiec maja wolna reke,a jestem pewien ze ich korci:D nu ale na ich przuzwoita ilosc poczekamy do dodatkow,tego mozemy byc pewni :D
ps.fabrice pisal ze wiekszosc mobow bedzie z poprzednich czesci wiec na same ZUPELNIE nowe niema co liczyc.. ale kilka by sie ich przydalo:)
|
||
^haku |
wiec żywiolaki beda prawdopodobnie ... ale modliszki z 4 nie zobaczymy chyba ato była nowosć i to jaka :rad2: morze teraz biedronka lub łasica :rad1:
|
||
^Puzon_351 |
No tak te same stwory ale zapewne beda wygladac.... uhh :) hehe a co zywiolakow to mysle ze ich zrobia ale nie jestem pewien czy bedzie ich zamek a jak juz cos to chyba bardziej w jakims dodatku tak jak to byl z Armageddon`s Blade w H3 :)
|
||
^Puzon_351 |
No tak te same stwory ale zapewne beda wygladac.... uhh :) hehe a co zywiolakow to mysle ze ich zrobia ale nie jestem pewien czy bedzie ich zamek a jak juz cos to chyba bardziej w jakims dodatku tak jak to byl z Armageddon`s Blade w H3 :)
|
||
^Puzon_351 |
|
||
^haku |
ciekawe do kiedy przyjdzie nam czeać do kolejnej porcji wiadomosci i o kolejnym zamku o fabule nie wspominajac bo pewnie takowej narazie nie ma . pewnie zajma sie nia na koncu czesto tak bylo bo w 4 to odwlili na maksa fable dli na koncu lub poczatku kupe tekstu do przeczytani i zadowoleni moze terz w berzdiej widowiskowy sposób ja zaprezentuja
|
||
^Puzon_351 |
Moze moze... zoabczymy jak to bedzie :)
|
||
^haku |
nie ma na stronie ubi zadnego filmu 80 mb ... no nie wiem wszedzie klikałem ale tylko jeden i ten sam znalazłem 20 mb :pff6:
|
||
^Puzon_351 |
Na stronce nivalu nie na ubi ale teraz to juz i tak nie aktualne bo juz nie ma tego filmiku a mi sie zle sciagnal :/
|
||
^LEVY |
Troche z innej bajki.
W przyszla srode (15.09.2005) o 18:00 odbedzie sie live chat z Fabrice Cambounet.
Tu sa namiarki na kanal ircowy
- Server: irc.ubisoft.com
- Channel: #Heroes
|
||
^Puzon_351 |
W czwartek a nie srode:) a jak wszedlem na stronke i pisalo livechat to myslalem ze juz jest :) hehe
|