![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-26 20:49:22 napisana przez ~Avonu Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
greyhawk |
jak sie kozysta z irca? :) wiem,nie na temat i wstyd sie przyznac ale jakos nigdy z tego niekozystalem :D
ok nieaktualne,juz wiem:)
|
||
^LEVY |
@Puzon..
ups, zgadza sie, po prostu szybko chcialem sie podzielic informacja :).
@grey..
Jak nie masz klienta irca, to nie wiem czy jest sens zebys specjalnie instalowal, mozesz brac udzial w chacie rowniez z poziomu przegladarki www pod tym adresem:
[url]http://chat.ubisoft.fr/[/url]
|
||
^Puzon_351 |
spoczko zoabczymy co nam powie nowego ale do tego wywiadu jeszcze tydzien :( troche dlugo ale warto poczekac :)
|
||
^haku |
Fabrice to ten koles co opisywał filmik ..jak tak to porażka bo i tak sie nic nie zrozumie :pff6:
|
||
~Aha12345 |
Ja cały czas mam nadzieje że znajdzie sie moja jedna z 2 ulubionych jednostek ENTY w 4 ich niebyło i zeby jkis znów satyrów i duszków nie było bo to jest dobijające :D
|
||
^haku |
moze modliszki tez nie bedzie i calkiem fajnie by było.... tak enta zabrakło ale i moich ulubionych - wiwerny i pegaza... smoki tez do bani były i o szicie megadragon (co to za nazwa wogule) nie wspomnę :placz1:
|
||
^Puzon_351 |
Tak definitywnie sie zgadzam enty powinny byc w V ale dobra to jest nie na temat wiec nie zasmiecajmy :P
|
||
~Goscman |
Tak Enty są o niebo lepsze niż Osetnice H4.
|
||
~Aha12345 |
a jeśli chodzi opole walki dla mnie dobrym rozwiązaniem jest duże pole cały czas albo losowo niezależnie od jednostek żeby była różnorodność taktycznma że musisz dostosować strategie do pola walki :P
|
||
^haku |
taa osetnice były do bani ale to nic w porównaniu z modliszkami... ciekawe z jakej to mitologi wzieli :smiech1:
|
||
^Puzon_351 |
i znow to samo ----> pozyjemy zobaczymy:) moze i pojawia sie enty w rampracie zeby zadnych kurde satyrow ;/ albo cos w stym stylu :P
|
||
^haku |
co to jest - "rampracie" :pff6: wstyd sie przyznac ale nie wiem... a to pojecie pojawiało juz sie pare razy :pff6:
|
||
~Apsik100 |
Hmm... Modliszka wielka jak smok? Wzięta z mitologii pt. "Osetnice, Modliszki i Behemoto-King-Kongi".
|
||
~Aha12345 |
też nie mam pojęcia co toi oznacza ;p
|
||
~nwcredpill |
^haku napisał/a:
> co to jest - "rampracie" :pff6: wstyd sie
> przyznac ale nie wiem... a to pojecie pojawiało
> juz sie pare razy :pff6:
Angielska nazwa Bastionu
Pozdro
|
||
~nwcredpill |
I jeszcze pytanie do kogoś wtajemniczonego :
Z niecierpliwością czekam na podanie jednostek pozostałych zamków , może wiadomo kiedy to będzie??
|
||
~Aha12345 |
niewiem ale zastanawia mnie jednarzecz jakto bedzie zwyglądem herosa nobo np ten z zamku ma zbroje fajnie to wygląda ale mag w takiej zbroi je żeli będą klasy woj mag to maga powinni raczej troche inaczej zrobić nieuiważacie :P albo przesadzam:)
|
||
~nwcredpill |
~Aha12345 napisał/a:
> niewiem ale zastanawia mnie jednarzecz jakto
> bedzie zwyglądem herosa nobo np ten z zamku ma
> zbroje fajnie to wygląda ale mag w takiej zbroi
> je żeli będą klasy woj mag to maga powinni raczej
> troche inaczej zrobić nieuiważacie :P albo
> przesadzam:)
Chłopie ale to zagmatwałeś... Nie idzie nic zrozumieć z tego coś napisał.
Ale jeśli dobrze zrozumiałem to trudno żeby bohater z miasta academy wyglądał tak samo jak z Heaven.
A jeśli chodzi ci o 2 klasy w 1 zamku to patrz na screeny bohater z zamku będzie wyglądał cały czas tak samo.
LOL, I moje wcześniejsze pytanie kierowałem do wtajemniczonych( ktoś tu chyba ma kontakt z Ubisoftem?) więc nie wtajemniczonych proszę o milczenie.
|
||
~val-gaav |
Ja odpowiem ... Nie nie wiadomo ....
Osobiście podejrzewam , że dopiero po rozpoczęciu beta testów. Fabrice jest dość zapracowany ...
Póki co za niecały tydzień pewnie będzie druga część filmiku z targu w niemczech (a może i trzecia) ...
|
||
~nwcredpill |
spox dzix
|