![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-26 20:49:22 napisana przez ~Avonu Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
SirLuq |
kiedy w koncu pokaza jakis nowy "zamek" ???
:smut4:
|
||
^Nicolai |
SirLuq napisał/a:
> kiedy w koncu pokaza jakis nowy "zamek" ???
> :smut4: ...
> :zlosc2: ...
W tym tygodniu*
*Chyba :smiech1: 8)
|
||
^val-gaav |
Trochę postów poleciało ... Wybacz Vinius uspokajałeś ludzi ale twój post też poleciał bo taki jest mechanizm na tym forum ...
Prosiłem by nie pisać o tym, że jeszcze nie ma ujawnionych zamków ... Sami pomyślcie to zajmuje miejsce i tworzy bałagan ... To temat o "newsach" , a brak takowych to żaden "news"
Nikt nie obiecywał ,że jakiś zamek zostanie dziś ujawniony ... Miały być przed beta testami to i pewnie będą ...
|
||
Nami_IJB |
Ten temat miał służyć do newsów o H5 a nie robienia zbędnych dywagacji o ich treści. Bądźcie tak mili i zaprzestańcie offtopicowania.
Przepraszam, czy jest na pokładzie moderator?
----------------
Jest :) posty poleciały ...
Val-gaav
|
||
~Avonu_de_Odihs |
Na oficjalnej stronie ubisoftu (która zmieniła image) pojawił się pełen spis jednostek z Haven, Inferno i Necropolis. Szukajcie w Encyklopedii, w Creatures.
|
||
~Aha12345 |
mógłbyś dać linka nobo na oficjalnej sronie już dawno był ten spis ?? i nie wiem teraz o co ci chodzi tak wyskoczyłeś :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
Prosze:
http://www.mightandmagic.com/uk/encyclopedia.php?cat=Creatures
|
||
Crazy_IJB |
A ja chciałem tylko dodać, że Jaskinia jest wymieniona (i jest do niej link) wśród 14 społeczności. Jesteśmy tam na dodatek jedyną polską stroną...
(może było to i wcześniej, a ślepy wariat tego nie widział..)
|
||
Vandergahast |
zdaje się że już znamy wszystkie miasta, reszta to Dungeon, Academy i Sylvan (elfy) nie ma barbarzyńców :/
tu jest link do banerów z miastami.
http://www.forumplanet.com/strategyplanet/homm/topic.asp?fid=5292&tid=1747955
podobno to co trzyma elf to coś w rodzaju karabinu. czy to nie jest przypadkiem kusza samopowtarzalna a to wystające to magazynek na bełty?
a to jakiś cwaniak znalazł w kodzie strony:
heroes, might, magic, factions, strategy, RPG, action, heroic-fantasy, dragon, elves, demon, angel, necromancer, messiah, dark, wizards, academy, sylvan, inferno, haven, necropolis, dungeon, spell, power, skills, sneak, action, magic, succubus, PC, multiplayer, weapons, turn-based, battlefield, adventure, cities, ubisoft, nival, arkane, valve, engine, 3D0, tactical, cutting edge (my comment: *gg*), physics, knights, Ashan, Urgash, (what's this ?) lights, darkness, treasures, resources, trolls
widzicie? są trolle :]
|
||
greyhawk |
Wow.komplet znany ale dungeon mnie zaskoczyło..
czy widziałem tam mroczne elfy?było by bosko,niepokoi mnie tylko ten karabin.. link podany wcześniej prowadzi do forum,tu macie cosik więcej(banery z nowymi frakcjami i spis jednostek i budynków w 3 już znanych miastach)
http://home.houston.rr.com/thepliskepages/the_genies_lamp.htm
|
||
^haku |
Vandergahast >> to mogło pochodzić, z z kodu stronki dark messiah tam jest coś na wzór troli i podobnych
gaav błedy robie bo szybko pisze i nie zawsze wskoczy nacisniety klawisz ... potok nowych myśli wyprzedza palce :rad2:
a czy mi wyslesz cośtam to mi wszystko jedno
:rad2:
............
Mam rozumieć , że masz magiczną klawiaturę gdzie ó i u to jeden i ten sam przycisk ?
--ValGaav
|
||
^vinius |
liczę, ze to jednak ksuza a nie zamek Forge :)
|
||
~Aha12345 |
to jest kusza wydaje mi się że nie na bełty ale na kólki no ale zobaczymy:))
|
||
^Puzon_351 |
Mi sie zdaje, że to kusza ale bardzo "zmodernizowana" ,czyżby w podziemiach technika była tak daleko posunięta :P.
|
||
~opoop |
no dobra znamy zamki. Ale co z jednostkami ???
|
||
^haku |
na celestial heaven pisze że wiecej o sylvan i academy bedzie piasć w rosyjskim magazynie... oraz najważniejsze - to dungeon jest obiecanym nowem miastem :rad2:
|
||
^vinius |
co mnie tam rosyjski magazyn. zamki ujawnili, ale o jednostki sie nie pofatygowali.
poza tym - dungeon nie jest nowy! minotaury? rutyna... te drowy mnie troszke zdziwiły, ale zamek - nie.
|
||
~Gren |
Skopiowane z CD Projektu:
Firma Ubisoft uruchomiła portal, przeznaczony dla wielbicieli gier z cyklu Might and Magic, w tym oczekiwanej piątej części strategicznej serii Heroes of Might and Magic. Strona ma być regularnie aktualizowana o nowe materiały - screeny, filmy, informacje i wywiady z twórcami.
Twórcy strony mają nadzieję, że stanie się ona podstawowym źródłem informacji dla wszystkich fanów, niecierpliwie oczekujących kolejnych gier ze świata Might and Magic. Poza tym można się z niej dowiedzieć wielu rzeczy o tym uniwersum, jego historii, geografii czy legendach. Portal dostępny jest pod adresem www.mightandmagic.com.
Tego typu źródło informacji cieszyć się zapewne będzie sporym zainteresowaniem - chociażby ze względu na coraz większe emocje, jakie wywołuje Heroes of Might and Magic 5. Przejęcie słynnej strategicznej serii przez zespół Nival Interactive (Etherlords) i przejście w pełne 3D stwarzają pytania o kierunek w jakim pójdzie jej dalszy rozwój. Póki co twórcy zapewniają, że fani nie doznają zawodu, a fani kręcą nosem na wszystko co popadnie... czyli normalka. A co dalej - zobaczymy, być może częściowo dzięki wspomnianemu portalowi.
|
||
SirLuq |
wyczytalem gdzies (na forum CDprojekt) ze: UbiSoft twierdził, że HoMM V wyjdzie w wersji z dostępnym językiem polskim, ze względu na duże zainteresowanie Polaków poprzednimi częściami. co wy na to?? czy to prawda :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
No ja też tak słyszałem:)Ale czy to prawda to nie wiem ale raczej tak :D
|