![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-26 20:49:22 napisana przez ~Avonu Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^haku |
ja również o tym czytałem, a to oznacza polską premierę równolegle ze światową :smiech1:
albo możliwość kupienia przez internet z zagranicy jeżeli polska premiera by się przeciągała :rad2:
|
||
^Nicolai |
^haku napisał/a:
> ja również o tym czytałem, a to oznacza polską
> premierę równolegle ze światową :smiech1:
Ale zajmnie się polską dystrybucją? Kto zajmnie się spolszczeniem? Jak CDprojekt, to napewno się przeciągnie!
|
||
SirLuq |
to tylko taki art- nie Ubi http://www.majic13.ionichost.com/art/rakshasa-sketch.jpg
ale podobno tak wlasnie wygladaja te Rakshassa
i chyba to tlumaczy "przeprowadzke" na pustynne rejony :smiech1:
|
||
^Huksi |
Ja już wiem jak to będzie wyglądało:
podstawowa jednostka - Tiger Warrior :smiech1:
upgrade: Raksha
tak na poważnie to ten Raksha podoba mi się mniej niż Blood Sister.
|
||
SirLuq |
i nie pasuje do ACADEMY :pff4:
|
||
~Aha12345 |
nie no wy żartujecie z tą jednostką:zmiesz3:
|
||
^Huksi |
Raksha jako jednostka mi się nie podoba (najbardziej ze wszystkich ujawnionych), ale to że nie pasuje do Academy nie jest do końca pewne. No bo:
- Academy przenosi się z powrotem na piaski, a tam takie kociaki żyją :smiech1:
- Samo słowo Raksha jest jakieś takie "arabskie" :smiech1:
|
||
^Puzon_351 |
Nie no to chyba jakiś żart :)
|
||
SirLuq |
niestety nie :(
wpisz sobie w google Rakshassa to zobaczysz czego sie mozna spodziewac
a co do WarDancer to chyba bedzie jednostka podobna do wojowkikow Indian hahaha :smiech1:
|
||
^Nicolai |
Ten Raskshara to już zupełne przegięcie! Jak tak ma wyglądać, to ja dziękuje.
|
||
^Puzon_351 |
A może jednak :). Tak by się chyba nie wygłupili:P
|
||
^Nicolai |
^Puzon_351 napisał/a:
>Tak by się chyba nie
> wygłupili:P
Ale patrząc na Dark Championa to wszystko się wydaje możliwe.
|
||
~Aha12345 |
co wy pleciecie jezdziec jest wypas tylko że mały a ten raka.... to będie coś ma 2 pary rąk czy 4 jak naga i jest zajebisty macie linka poczytajcie sobie http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/1851065692/m/8561077953
|
||
^Puzon_351 |
No mówiłem, że by się tak nie wygłupili :) zobaczymy jak to będzie wyglądać :D
|
||
SirLuq |
czy ten gosciu ma cos wspólnego z tworzeniem tej gry:http://www.nival.com/homm5_ru/pressa/
bo jak tacy ludzie tworza to nic dziwnego ze mamy taki Siostry bliźniaczki :zlosc6:
jestem ciekaw kto na taki pomysl wpadl :placz1:
|
||
^Puzon_351 |
Po prsotu chcieli wymyśleć coś nowego ale za bardzo im to nie wyszło :( A widziałeś Fabrice:D :P
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=400
|
||
~Gren |
Electronics Arts przejmuje Ubisoft. Njus z CD Projektu.
|
||
^vinius |
co wy się z fabrycego śmiejecie, tak sobie go wyobrażalem :)
ale ten rosyjski chińczyk... no cóż, uśmiechu się nie powstrzyma :D
|
||
greyhawk |
wow poważna sprawa.. ciekawe czy spółka czy podobnie jak z 3do.. niech to lepiej niewpłynie
negatywnie na herosów.. electronic jaest chyba najbogatszy,a jak nie to w czołówce.. niestety też w chodzeniu na łatwizne i komercjalizowaniu
gier..rozumiecie,to uciąć tam uprościć i ge kupią 6latkowie a nie 12+..
|
||
~Haav |
Zacznijmy od początku, czyli od Pierwszych informacji na temat Haven i Inferno.
Oba zamki średnio mi przypadły do gustu, zbyt standardowe? a może przez tą grafikę? Plus dla Inferno za Sukkuby i Koszmary ale reszta już gorzej:(
Haven jest w miare(plus za powrót gryfów) Ale te chłop i dziwny anioł:(?
Później przyszła Nekropolia, o klimacie jakim zawsze chciałem, ale znów nieco zawiodłem się na grafice. Ten śmieszy wampir, grubaśne zombii i Mangowy Lisz nieco obniżyły moją ocene.
Miał być nowy zamek, a otrzymaliśmy Dungeon z Mrocznymi elfami, o ile sama koncepcja była dobra, wykonanie już mniej. Co do jednostek to wbrew większości opini na różnych forach mi osobiście podobają się kobiece jednostki w tym zamku, Smok na dobrym poziomie, Hydra również, ale ten jeździec mnie przeraził:( Dinozaury w Herosach to szok! Jeszczer ten znów przygrubawy Minotaur? - błeee
Teraz 2 ostanie zamki czyli Akademia i Sylvan?(jak to u licha tłumaczyć???)
Tu znów niemiłe zaskoczenie, Ent wygląda jak umięśnione drzewo:P, nie wiem po co ten cały "tancerz wojny" - ktoś strasznie się uparł na taką jednostkę, Druid jako jednostka i do tego na tym poziomie?? za to jednorożec tak nisko? - Niepodoba mi się to.
A Na koniec została moja ulubiona Akademia - niestety już nią nie będzie, po tym co zobaczyłem:( :szok2:Tytan wygląda strasznie i idiotycznie, brak Nagi, jakaś Rakshassa? która zgodnie z pewnymi legendami to zły denom, który nie lubi się z dżinami. Dżin z gigantycznymi łapami wygląda głupio, gremlin w futrze(zamek na pustyni) z wygląden jak z głupich hollywoodzkich produkcji. Dziwny Golem z mieczami?? Przecież golemy zawsze walczyły wręcz. Gargulec który wygląda jak gruba(znów) podpóka do książek. Oraz ciemnoskóry Mag, kóry wygląda jak jakiś arabski fakir, przelały moją czarę goryczy. Nie mówiąc o tym, że brakło miejsca na takie jednostki jak Centaury, Krasnoludy, Orki, Behemoty i wiele innych......
O ile po ukazaniu się Inferno i Dungeon byłem jeszcze pozytywnie nastawiony to po Akademii i Sylvan?? straciłem nadzieje na coś dobrego:(
|