![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-26 20:49:22 napisana przez ~Avonu Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^MiB |
@Kelban: push 4 jest jeszcze z kręgu wersji zamkniętych testów - posłałem dokładne pytanie do Fabrycego, narazie poast wykasowany - a osobiście radzę wstrzymać się z rozsyłaniem linków, do uzyskania oficjalnego stanowiska Fabrycego.
Zdravim
MiB
|
||
SirLuq |
czy to nie jest czasem "stara" BETA ?
chyba to nie jest ta sama ktora ma byc dostepna od jutra wiec po co ja sciagac ??? i tak pewnie nie bedzie w nia mozna grac
|
||
~Kelban |
Mib napisz do meni na gg 2743728
|
||
^Sefirot |
Hah, a ja się martwiłem, że nie zdążęna betkę a dziś już jestem w domu a beta jutro! :DDDDDDD Wie ktoś czy trzeba się gdzieś zarejestrować?
|
||
^Nicolai |
Tylko 700mb? Myślałem, że będzie więcej, ale to jest tylko multiplayer. Czy ktoś wie czy to będzie multiplayer do sieci między komputerami, czy on-line, czy też hot-seat?
|
||
^Puzon_351 |
>Witajcie, wczoraj widziałem reklamę gazety ograch komputerowych (chyba playa), w niej ma być artykuł o H V (jest zdjęcie z oblężenia zamku). Jakby to nie byłby play to na okładce był paladyn i napis "Heroes V".
Takie małe pytanko:
Czy znalazłby sie jakiś śmiałek, który by skana zarzucił gdzies, abyśmy mogli zobaczyć czy warto to kupić? :P Pewnie to co zwykle.. ale tutaj być może coś będzie :)
|
||
^Acid_Dragon |
Ech.... no i co ja na litość Starożytnych mam zrobić....
- przewiduję klęskę Heroes V.
- już nie znoszę tej gry za usunięcie starego świata i tradycyjno-nudne fantasy, które go zastąpiło.
- już nie znoszę grafiki, jaką ta gra posiada oraz małej, jak na standardy H3, różnorodności świata.
- uważam, że wydawanie 160 zł na grę komputerową, a nawet 120 po uwzględnieniu zniżek to gruba przesada, a gry wogle nie powinny kosztować więcej niż 50 zł....
ale do jasnej cholery:
SMOK CHCE MIEĆ TEN KUFEREK !!!
* po czym tupnął nóżką i wrócił do książek *
no i wiem, że prędzej czy później i tak kupię tę grę, obojętnie jak beznadziejna by nie była, a wtedy kuferka nie będzie...
[i]Nie, nie oczekuję odpowiedzi na ten post, to tylko pseudo-rekfleksa granicząca ze spamem :P.[/i]
|
||
^val-gaav |
@Acid:
Może ktoś za jakiś czas będzie chciał spylić ten kuferek na allegro :)
Tylko jeśli
1) h5 nie odniesie sukcesu > to kupisz tanio
2)odniesie sukces > to może być nawet drożej niz te 150 zl
:)
>* po czym tupnął nóżką i wrócił do książek *
Czyżby sesja ?
|
||
^Acid_Dragon |
jak znam życie, to i tak wydam te 120 zeta...... a potem będę tego żałował ("jak na taką głupotę można było wydać tyle kasy?")
^val-
> Czyżby sesja ?
a cóż by innego ;). obecnie poza problemem kuferka, moim głównym problemem egzystencjalnym jest poprawny zapis kariotypu translokacji robertsonowskiej...
|
||
Tajemniczy_Pedro |
Juz kuferek stoi zrychtowany... (Gustlik śpiewał kedyś tak)
Jak mi coś odbije to może Ci podaruję za flaszkę kwasu niekoniecznie chlebowego ;P Tylko pewnikiem do mityngu nie dojdzie prędzej jak przy premierze H13...
|
||
^Moro |
Ciekawy atrykuł http://celestialheavens.com/viewpage.php?id=454
|
||
^haku |
heh dzis poniedzialek a mnie na wykladach nie ma (yeah bebe) ... i niech ktos powie ze temperatura ponizej -28*C to okropna sprawa ... mnie taka aura pasuje i poprosze o wiecej :rad2:
moze wiec jednak znajde czas na bete ...(moze bo mnie tez czeka sesja ... jednak nie taka straszna jak w przypadku acid dragona z czegos, czego powtorzyc nie moge :zmiesz4: heh film we flashu,rysunek, pakiet adobe to az nie tak straszna sprawa):smiech1:
zna moze ktos dokladna godzine open beta :pff6:
|
||
^Sefirot |
^haku napisał/a:
> zna moze ktos dokladna godzine open beta :pff6:
Tak, 19:00 polskiego czasu... Umawia się ktoś na wspólną grę o 21:00?
|
||
~Avonu_de_Odihs |
Info z gram.pl (od UT):
Uwaga, oficjalna informacja o becie Heroes V:
- Beta będzie do ściągnięcia z GameSpy/FilePlanet;
- Przez pierwsze dni dostęp do bety bedą mieli tylko subskrybenci GameSpy;
- Beta zostanie otwarta dla wszystkich innych chętnych najprawdopodobniej 26-go stycznia.
|
||
Krewal14 |
heh ja to bym se tutaj odniósł do wypowiedzi aic gragona- święte słowa gry nie powiny kosztować nawet 1 gr więcej jak 50, no może to jednak przesada, jak 100 zł-a co najważniejsze nie zawsze to 100 zł przełoży sie na dobrą zabawe:pff4:Ja to i może kupił bym heroesa, tam z pudelkiem, bo to niezły bajer... tylko pozotaje mój komp... aaa i co co sądzicie o wyglądzie niektórych jednostek... bo np. taki mnich to został wręcz zawlony:zmiesz5: , jakis tam inkwizytor tfuu
|
||
^haku |
Avonu_de_Odihs napisał
- Przez pierwsze dni dostęp do bety bedą mieli tylko subskrybenci GameSpy;
- Beta zostanie otwarta dla wszystkich innych chętnych najprawdopodobniej 26-go stycznia. [b][/b]
ja raczej zaliczam sie do pozostałych :pff6: czy osoba ktora bedzie miala dostep do bety najwczesniej mogłaby umiescic jakies ciekawe screeny np jednostki, ktore nie były dotad pokazane :smiech1: taka mała prosba :rad2:
|
||
~Galadin |
Gdzieś było napisane, że testerów nie będzie już obowiązywać tajemnica.
|
||
SirLuq |
szkoda ze dopiero za 3 dni (albo i dluzej) minie zanim pogram w bete :(
|
||
^haku |
http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/1851065692/m/5581040104/p/15
cuż sa rozne sposoby wyrazania swojej opini, nie mniej jednak w pewnych kwestiach zgadzam sie z tym co tam napisane :pff6:
|
||
SirLuq |
sa juz nowe screeny
czy widzieliscie jak atakuje Tytan ?
http://www.mightandmagic.com/ss/HeroesV_PC_155_Academy_Battle_Siege1.jpg
|