![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-26 20:49:22 napisana przez ~Avonu Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
SirLuq |
:placz1:
zmniejszyli H5 EK
nie dadza H1 i H2
tylko H3 i to tez bez dodatkow (chyba)
cienko
na zachodzie dali jeszcze H4 z dodatkami
a u nas ...
pierwszy pomysl byl lepszy
|
||
Tusiu |
Ale jest to super pudelko i mapa :)
Poza tym cos na forum pisali, ze planuja jakas niespodzianke ... ale szczegoly podadza pozniej (w przyszlym tygodniu, ale jak to bedzie tak jak niby mieli dac info o H5 zaraz po nowym roku to pewnie ten tydzien zamieni sie w miesiac, ale pozyjemy, poczekamy), wiec pewnie zrobia cos w stylu platynowego wydania heroesow 1-4 po atrakcyjnej cenie (ale to tylko moje spekulacje :) )
|
||
^vinius |
Nie narzekajcie. I tak dodali hojnie jak na polskie warunki. Faktycznie, mogliby dodać H1 i 2, ale i tak to dużo... a jak ma być niespodzianka, to będzie spoko :)
|
||
Krewal14 |
UU to sie wiedze kłania wersja kolekcjonerska |
||
^vinius |
pisze na stronie:
Zwykła - 99zł
Kolekcjonerska - 159,90zł
|
||
SirLuq |
jesli masz konto w cdprojekt (gram.pl) to mozesz kupic po cenie:
edycja kolekcjonerska 159 - 40WK =119
zwykla 99 - 20 WK = 79
---zapomnialem-- musisz tez zarejestrowac jakas gre i wtedy masz Wirtualna Kaske
a ten prezent to pewnie cos z rodzaju podkladka pod myszke albo plakat- po prostu...
szkoda ze nie dadza H1 i H2 :(
mogliby chociaz dac H3 z dodatkami a nie sama podstawke (choc pewnie kazdy to juz ma) dlatego szkoda H1i2 (czy to tak duzo?) na zachodzie podobno daja nawet z H4 i dodatkami
:pff4:
|
||
~Trishan |
Przepraszam, na forum gram.pl ktos napisał, że open beta testy zaczynają się 19 stycznia. To jakaś bajka? Czy serio?
|
||
~Trishan |
Już wiem. :)
http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/1851065692/m/7611021893
|
||
^Sefirot |
No to już się w betę nagrałem :pff6: 19 będę w Białce na jakimś stoku z dwoma kijami przyczepionymi do nóg :smut4: Już nie wiem co lepsze - Białka i narty czy może możliwość przetestowania (czyt. pogrania :D) w jedną z najbardziej oczekiwanych gier w moim krótkim życiu? :placz1:
|
||
^val-gaav |
[img]http://img483.imageshack.us/img483/9169/heroes515jf9bc.jpg[/img]
Mały screenshot z clicka (zeskanowane by Trang :))
Co o tym sądzicie ? Jak dla mnie to to pole bitwy trochę za małe :(
|
||
^Puzon_351 |
Oczywiście, że za małe !!! Wogóle to dla mnie potężny minus dla calego HoMM 5. Może być 3d i inne bajery ale nic nie zrekompensuję pola bitwy !!! Muszą to zmienić przecież tu nie ma wogóle pola manewru. Tak nie może być, no !!! ( o ile sobie dobrze przypominam to gryf zajmuje cztery kwadraty:()
|
||
~Kamblu |
A jest coś jeszcze nowego w clicku oprócz tego screena??
|
||
^vinius |
ludziska, spokojnie.
różne źródła różnie podają.
skąd pewność, że będzie się rozszerzało? załóżmy, że mamy 7 jednostek (smoków), a każda zajmuje 2x2... poza tym niedługo betatesty otwarte, smai się przekonacie.
|
||
~Kamblu |
DOkładnie :D Ja jestem ciekaw ile potrwa open beta :D
|
||
SirLuq |
nie no musza cos z tym polem bitwy zrobic
8x10 to troche za malo
przez to bitwa stanie sie gra w szachy
|
||
^vinius |
bitwy [b]zawsze[/b] były grą w szachy. w kb,kb2,h1 i 2, ha 3 i 4 też. ale tylko w KB 1 i 2 oraz HoMM:QftDBS pole było dzielone na kwadraty.
|
||
SirLuq |
W heroes pole bitwy to bylo cos (11 na 15) tylko ze tam nie bylo kwadratow.
a w H5 z gryfem, ktory zajmuje 2x2 to pole bitwy 8 na 10 no [b]stanowczo[/b] za małe !
w H3 walka byla supper http://www.doom.bg/turniri/other/07112004heroes3/polufinal.jpg
nie to co teraz 8 na 10 :(
najlepiej sprawdzic to w "praniu" :smiech3:
moze nie najgorzej bedzie :smut3:
|
||
^vinius |
Nie moge sie doczekac... zamowilem EK i jestem dumny, że legalnie. i innych tez namawiam do legalnego zakupu. poza tym zapowiadają, że zabezpieczenia antupirackie beda nie do zdarcia :)
|
||
^val-gaav |
@Vinius
Ja poczekam do ewentualnej wersji na Linuxa . Na MacOS już zaczeli robić, więc może i pingwin się załapie :)
|
||
^vinius |
Na pewno. W prawdzie King's Bounty nie ma na Linuxa, a na Mac'a jest, ale nie martw się - zapewne niedługo wydadzą :)
|