![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-26 20:49:22 napisana przez ~Avonu Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Puzon_351 |
Nie rozumiem skąd ta krytyka. Dobrze, że ktoś te newsy pisze...prawda? Jest co jest i za to trzeba też dziękować...
|
||
~vinius |
w takim razie: hura!
nie chodzi o sama treść newsa, ale wytworzoną otoczkę, słowa "czytajcie dalej!" tyle, że nia ma tam nic do czytania.
|
||
Douger |
Stagnacja na forum od jakiegoś czasu....
|
||
Krewal14 |
pj cinko to wyglada.. qrde troche sie uz nie ma o zym pisac po prostu...
|
||
^vinius |
>>>pj cinko to wyglada.. qrde troche sie uz nie ma o zym pisac po prostu...
kto coś z tego zrozumiał?
|
||
^Puzon_351 |
^vinius napisał/a:
> kto coś z tego zrozumiał?
Ja też nie zrozumiałem...
A tak może do tematu to [url=http://www.mightandmagic.com/us/]tutaj[/url] znajdziecie, jeśli dobrze licze 6 nowych heroesow z Sylvan ;)
|
||
Krewal14 |
no dobra tłumacze się fatalnym stanem tego posta wyżej pośpiechem w jakim go pisałem. Po prostu chodziło mi o to, że nowości o heroesie jest po prostu malutko... naprawde ruski daly siana:pff4:
a teraz nawet znaki polskie uwzględniłem:rad2:
|
||
^vinius |
>>>a teraz nawet znaki polskie uwzględniłem
No, powiedzmy, połowicznie ;)
|
||
Krewal14 |
heh no dobra w tej kwesti nie blyszcze:P buhehhe... ale fakt faktem troche mnie te rosjany zawiodly naprawde wstyd teraz en dzial naprawde sie lekko ograniczy bo beda raczej nowosci w rodzaju nowy heroes zamku...
nowe zaklecie z zamku... fatal:pff4:
|
||
^Puzon_351 |
Krewal14 napisał/a:
> heh no dobra w tej kwesti nie blyszcze:P
> buhehhe... ale fakt faktem troche mnie te rosjany
> zawiodly naprawde wstyd teraz en dzial naprawde
> sie lekko ograniczy bo beda raczej nowosci w
> rodzaju nowy heroes zamku...
> nowe zaklecie z zamku... fatal:pff4:
Spokojnie ;) Juz nie długo jakieś... 3 miechy :P No 2 bo już się marzec kończy...
|
||
^vinius |
Hmmm.... cos wiadomo o Igromańskim konkursie na miasto? nawet na cellestialheavens chyba nic nie ma. a skończył się miesiąc temu.
|
||
^haku |
ja teraz dorwałem obliviona wiec czas czekania na heroes 5 zleci mi szybko ... naprawde polecam znakomita gra ... a co newsow o heroes 5 to rzeczywiscie straszna ostatnio posucha :pff6:
|
||
Krewal14 |
heh dokładnie a może jakiś link o tej grze??
|
||
^vinius |
przypominam, to temat "newsy o h5", nie zaś tawerna.
|
||
~WhiteMidget |
a dla mnie najlepszym newsem o Heroesach 5 było by gdybym przyszedł do domu a na stoliku przy PC cie znalazł pudełko z Herosami 5 :smiech3:
|
||
Krewal14 |
hehe tak to by każdy chciał... pomyliłeś terminy!! TO nie gwiazdka!!:smiech3:
|
||
~WhiteMidget |
Dziwne -- umieściłem tem post w mikołajki i niewiem dlaczego dopiero teras sie wyświetlił?
:smiech3:
|
||
^WhiteMidget |
Sanowni forowicze mam do was pytanie: Czy wiecie cokolwiek na temat muzyki w piątce?
Bo jeśli chodzi o mnie to bardzo lubie słuchac muzyki grając w H4 bo jest ona poprostu super a niewiem nic jaka miuza bedzie w Heroesach 5
Czy tradycyjnie bedzie to muzyka "poważna"?
Wydale mi sie że w heroesach muzyka robiła specyficzny klimat pomagając nam wczuc sie w klimaty poszczegulnych stron i miast ,ciekawi mnie czy "przeciekło" cos na temat muzyki w Heroesach 5 ???
|
||
^vinius |
a co miało przeciekać? w becie jest większość :)
na stronie acidcave.com są linki do części muzyk. oceń sam. mimo to - najlepsza muzyka była i tak w KB :P
|
||
~Mrowiec |
Nie wiem czy to już było, ale nigdzie nie znalazłem więc daję:
[url]http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/1851065692/m/8891032824[/url]
Muzyka z HoMMV - Main Theme wg mnie wgniata w fotel :szok1:
Academy średnie, ale do słuchania w mieście pewnie będzie dobre.
Resztę dopiero ściągam...
|