![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-26 20:49:22 napisana przez ~Avonu Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
greyhawk |
dlatego do h3 sciaga sie calego woga i mamy juz wszystkie zameczki fajniutkie:) pograjcie sobie teraz na tym bagnie zobaczycie jak wymiata:)
|
||
^Puzon_351 |
A no to teraz rozumiem :) necro bylo silne to fakt ale jesli chodzi o o grywalne zamki to ktore uwazasz za grywalne w h3 oczywiscie
|
||
^Huksi |
Troche zmieniam temat ale co tam :smiech1:
Otóż, o ile zrozumiałem każde miasto ma mieć swoją magie. Ile może być czarów dla każde z nich? 10? Przypuśćmy, że 10. Wtedy więc w dodatku, w którym mają być nowe zamki muszą być nowe szkoły magów, a co za tym idzie także zaklęcia. Z tego wynika, że (może) dodatek do HV będzie najbardziej rozbudowany z wszystkich !!!
Chciałbym jeszcze dodać, że na stronie HV nie ma żadnych uaktualnień, mimo że dziś podobno Fabrice wraca z urlopu.
|
||
^Puzon_351 |
Miejmy nadzieje ze tak bedzie :)
|
||
^Huksi |
Dla mnie pewnikami na nowe zamki są :
- Twierdza (Barbarzyńcy) z magią : Shamanic magic
- Azyl (Czarnoksiężnicy) z magią : Chaos Magic
|
||
^Puzon_351 |
A co z Tower przeciez tytani musza byc ?? :) a Rampart czy Nature jak ktos bardziej woli ?
|
||
^Huksi |
Mi chodziło o nowe zamki z dodatku do HV !!
Tower i Rampart na pewno (chyba?) będą. Zaś co do tego "wodnego" miasta - to na pewno (chyba?) po prostu "Tatalia na wakacjach nad morzem" :smiech1:
|
||
^Puzon_351 |
Hehe aha myslalem ze w glownej wersju H5 hehe:)nie no to zgadzam sie z toba napewno Behemoty i Lochy albo Locho-podobne :)
|
||
^Huksi |
Weszłem sobie na strone Ubisoftu (ogólną, nie HV), włączam przegląd gier i .... dowiaduje się, że HV jest RPG !!!?????!!!!
Doznałem sporego szoku... :smiech3: :smiech3:
|
||
^haku |
czytam wcześniejsze posty i... jakieś brednie widze, że zamki były nie wywarzone, nie ciekawe, za słąbe czy za silne. Jak dla mnie najważniejszy był klimat i taki według mnie miał fortress. To był zmek którym gralem przez dłuzszy czas z przyjemnością. Jeśli chodzi o to czy był słaby - to uwarzam,że jeśli ktoś jest dobry to taktycznie wygra z dużo silniejszymi zamkami
|
||
^haku |
Wiec wielką stratą bylo by dla heroesV brak tago zamku w tym jednostki , która miała najlepszy wygląd czyli Wiwerny po upredzie oczywiście :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
Tzn. nie uwazam ze fortress jest najgorszy i zgadzam sie ze jesli ktos umie grac to wygra nawet duzo zlabszym wojskiem ale sorry nie moge sie zgodzic ze wiwrena ma najladniejszy wyglad :)
|
||
^haku |
może nie najłaniejszy... no tak piękna to ona nie jest ale jednak wymiata... jakby to ująć hmm najbardziej efekciarska a jak patrze na potwory z 5-ątki to nic specjalnego no może nightmare by uszla... projektańci nie wykazali sie puki co orginalnością po prostu wszystko to już było
|
||
^Puzon_351 |
No tak ale przeciez Wiwrena nie masz szans z Wladca Mroku a wiec taka silna nie jest :) A jezeli chodzi o orginalnosc to z tym poczekaj to wydania gry:) moze akurat cos ci przypadnie do gustu :D
|
||
greyhawk |
a mi jednostki bardzo sie podobaja,artworki i postacie 3d sa bardzo dojrzale z klimatu warhammera,co jest duzym plusem.a wygladaja wlasnie tak jak wygladac powinni.. brak orginalnosci? oczywiscie w zamku ludzi o orginalnosci niemoze byc mowy(przeciez to luczie,czulek im dorobic niemozna) ale np.diably? sukuby? smoki cienia? nawet glupie zombie i szkielety sa inne:) niemowiac juz o tym ze mnisi zostali przerobieni na zajebistych inkwizytoriw z mlotami:)
|
||
~Gren |
Qrde, że tesz strona...
Na cdprojekcie jest rozmowa z fabrisem. Njus.
|
||
^Puzon_351 |
Mi rowniez podobaja sie nowe stwory z 5. Praktycznie rzecz biorac to widac ze ubi traktuje H3 jako "wzorzec" dlatego ze wiekszosc stworow pochodzi wlasnie z 3. Z 4 tez ale z 3 wiecej :)
|
||
~Baron. |
Z tym wywazaniem...I co ja zrobie?Jedni mowia ze necropola za slaba drudzy ze za silna inni znow ze conflux za slaby innym zen zamek za silny...To bzdury WLASNIE W TYM RZECZ ZE JEST ROZNORODNOSC A PRZY 6 ZAMKACH to jest katastrofa...Pojawily sie nonsensy o 6
|
||
^val-gaav |
@ Baron ....
Pomyśl chwilę naprawdę .... Powtarzasz w kółko to samo i nie popierasz tego argumentami ....
To co mówisz to twoja nieuzasadniona opinia . Masz do niej prawo , ale nie powtarzaj tego samego bez przerwy skoro parę osób pokazało ci odmienne zdanie + argumentacje
PS A powiem ci że gra opiera się na grywalności a nie na zamkach stworach , chociaż te po części się na nią przekładają ...
PS2 .. I nie krzycz , bo to niekulturalne ..
|
||
greyhawk |
Green mozesz dac linka do tej wypowiedzi? albo strescic co tam bylo?
|