![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-14 08:10:48 napisana przez ^Nayan Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
SirLuq |
to tym bardziej ta jednostka nie jest podobna do Minotaura :)
|
||
^haku |
jak dłużej się ogląda ten banner z academy to można dojć do danego wniosku - są tm pokazane jednostki: dzin oraz tytan/golem oraz wymowa obrazu - kupiec arabski ogląda mape ( zabłądził ) dotarł w zaśnieżone góry bo coś takiego jest w tle jakby góry ale nie wiadomy czy też nie piaskowe wydmy
co do tego na screnie to jest chyba minotaur bez upgrd 10% (dziwne bo rogów nie ma ) lub troll tak na 90% :rad2:
aha vinius co tak krytykujesz wszedzie jednostki płuci damskiej z dungeon masz jakiś uraz do do nich czy wlołbyś tylko facetów w heroes
dla mnie są świetne :rad2:
he eh to na obrazku podpisanym - homm pc 079 to jest plag zombi na homm pc 072 to po prawej jakiś kupiec może nawet nie jednostka a animacja do budynku za po lewej to troll/minotaur bez upgr
zauwarzyłem że rozmawialiscie o 3 postacich naraz :smiech1: :smiech1: :smiech1: :smiech1:
|
||
SirLuq |
czy Minotaur bez upgrade ma buty i ubiera sie w korzuch i ma lunete w reku :smiech2:
nie no przesadzacie :rad1:
|
||
Vandergahast |
zdaje sie ze dungeon nie będzie już taki fajny, bo o ile dobrze liczę, ma tylko jedną jednostkę latającą... w porównianiu do H3 to troche mało
|
||
^vinius |
co do krytyki kobiet - nie, skąd, ale tak żeby tylko babsztyl był mistrzem miecza... zaloze się, że w przwwazającej czesci byliby to meszczyzni. tak samo z czarodziejami.
a co sie czepiacie, ze academy na pustyni? w H2 to było na jakims pustkowiu, nie śniegu.
|
||
^haku |
chcecie zobaczyć jak mniej więcej ten smok bedzie wyglądał tu link
http://www.mightandmagic.com/uk/darkmessiah/teaser/screens.php?pos=4
co do tej academy to bardzo możliwe że to ta prezentowana wczesniej tama na rzece bedzie :pff6:
|
||
Vandergahast |
zresztą to jakieś nawiązanie do Bracady, tam też pełno magów i piasku od groma. szkoda że nei spracyzowali czy hydrze będzie można odpowiadać, z opisu wynika niby że nie, ale wolałbym być pewny. optymistyczny wariant - 2 jednostki z no retaliation i jedna latajaca ale pewnie wypaśna, 2 strzelające, z czego ci asasyni zdaje się walczą też wręcz bez minusów. wydaje mi się że to, że minotaury sa niebywale odważne może oznaczac bonu sdo morale, ale... Dark Riders wydają sie móc obniżać defensywę jednostki, coś jak beholdery z H3? aha, no ijedna jednostka czarująca ajk na razie, myślę że assasyni lub Dark Riders mogą też mieć jakąś spell ability. ciekawe ile się sprawdzi :]
|
||
SirLuq |
coraz bardziej razi mnie Dungeon. Co to ma byc?
te jednostki sa za bardzo PODOBNE! za duzo mrocznych elfow w Dungeon (az 4) o ile 1 poziom moze byc i ten jezdziec i nawet ta wiedzma to 2 poziom odpada to polaczenie tego 1 i wyglad 6. za bardzo poszli na skróty. Razi brak Meduzy lub Harpia :placz1:
|
||
^haku |
mogliby zmienic 2 llbo 6 na meduze ale brón borze pdobną do tej 4 brrrrrrr........ ta z 3 wygładała fajnie i była dość silna
po prawie 2 letniej przerwie wyjąłem zakurzone pudełko z pułki i zinstalowałem heroes 3 - SZOK jak teraz oglądam screny 5 to wiem że nie możliwe jest aby klimat 5-tej części był choć troche zbliżony do tego cudownego z cudnej 3-ki ... poprostu to nie możliwe i tyle
czegoś takiego jak 3 już nigdy nie uda się nikomu zrobić... a do tego takiej ścieżki dzwiękowej ta z 3 jest idealna i buduje nastruj jak żadna inna np. w cytadeli czy necropolis po prostu cudo
szkoda że 5 tak bardzo się różni wyglądem od 3 widać to świetie w wypadku jednostek :zmiesz4:
|
||
^vinius |
taak. scierzka dźwiekowa od h1 do 3 to było cudo (nie wiem nawet, jak zdobyc ścieżkę z H1 - hełp mi!)
|
||
^Nicolai |
^vinius napisał/a:
> taak. scierzka dźwiekowa od h1 do 3 to było cudo.
Tak, ale w H4 już scieżka dźwiękowa cudem nie była. Była po prostu do niczego.
|
||
^vinius |
bo to badziew w bombonierce, nie dopracowany hirołs.
|
||
^haku |
co prawda robimy tu offa ale w 4 był jeden fajny utwór - w zamku nature ten chórek.. a reszta to albo średniki albo dno...
co do jednostek - nie sądzicie iz mimo bohater dungeon wygląda spox to jest zbyt podobny do dark championa tak nie powinno być twórcy wydają się iść na łatwizne
hmm czy nie chcą zrobić na czas ale pewnymi kosztami np. podobne dwie jednostki z dungeon :zmiesz4: :zmiesz4: :zmiesz4: :zmiesz4:
|
||
^vinius |
dzisiaj czwartek, połowa tygodnia. nie znamy reszty jednostek. i nie znamy jednostek neutralnych :)
|
||
^Nicolai |
SirLuq napisał/a:
> to tym bardziej ta jednostka nie jest podobna do
> Minotaura :)
To jest Minotaur. Tylko mnie jedno zastanawia:
-Kto wymyślił, że Minotaur nosi kaganiec?
:zmiesz4:
-Kto miał pomysł, żeby Minotaur miał sczątkowe rogi? :zmiesz3:
-O korzuchu nie wspominając!:pff6:
|
||
SirLuq |
jak w Sylvan bedzie podobna historia jak w Dungeon to H5 bedzie.....
a pewnie bedzie tak:
poziom
1. elf
2. elficzka
3. elf cos tam
4. jednorozec
5. elfi druid
6. ent
7. Smok/Feniks
Obym sie mylil ale Ubi cos za bardzo szaleje
(sister:zlosc6:/ witch)
|
||
^vinius |
SirLuq, jestem z tobą. stanowisko pierwsza klasa. sister i with... noł koment :zlosc2:
|
||
SirLuq |
^Nicolai napisał/a:
> To jest Minotaur. Tylko mnie jedno zastanawia:
>
> -Kto wymyślił, że Minotaur nosi kaganiec?
> :zmiesz4:
> -Kto miał pomysł, żeby Minotaur miał sczątkowe
> rogi? :zmiesz3:
> -O korzuchu nie wspominając!:pff6:
>
>
>
jesli to jest Minotaur (ten w korzuchu) to, to sam nie wiem
:smiech2:
---------
a mialo byc tak pieknie :(
|
||
^Nicolai |
SirLuq napisał/a:
> jesli to jest Minotaur (ten w korzuchu) to, to
> sam nie wiem
> :smiech2:
>
> ---------
> a mialo byc tak pieknie :(
To jest Minotaur. Dowód:
http://www.celestialheavens.com/features/heroespedia/images/9/9b/Dun3_minotaur.jpg
A tu reszta potworów:
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=430
Odp. do Viniusa:
Jak pisałem ten post to przez przypadek wcisnąlem Enter. A teraz skorygowałem to.
|
||
^vinius |
minotaur ma kadaniec (nie widzieliscie jednostek?)
i gdzie ten dowód :) ?
|