Logo  
Historia TFJ
Tymczasowe Forum Jaskini Behemota działało od sierpnia 2005 roku do czerwca 2006 roku, jako zastępcze forum podczas problemów hostingowych Jaskini.

Wróć do Jaskini Behemota

Witaj na Tymczasowym Forum Jaskini Behemota!
Tymczasowe forum Jaskini » Heroes V - Marmurowa Wyrocznia » Jednostki

Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-14 08:10:48 napisana przez ^Nayan
Pokaż ostatnią wiadomość

Wyświetlam 375 wiadomości na 19 stronach [ <<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >>> ]
~nwcredpill
1. RE: Jednostki
2005-09-24 19:18:25
Nie precyzyjnie napisałem. Skąd ta gazeta to ma?? Czy sobie wykupiła ?? Może to jakaś oficjalna gazeta??
^vinius
2. RE: Jednostki
2005-09-24 20:19:32
coś gorejącego - proch dymny. gremlin mechaniczny? chodzi o jego broń - akebuz. a wiecie co trzyma garguec? żydowska macewę :]
greyhawk
3. RE: Jednostki
2005-09-24 20:30:06
producent h5 jest głównie rosyjski(chyba)więc rosyjskie gazety mają wcześniej pewne newsy i ogólnie są uprzywilejowane.
^vinius
4. RE: Jednostki
2005-09-24 20:34:07
w większości Niva Interactive (jeśli się nie mylę) to rosjanie. ale jak podobno EA przejmie to sie chyba zmieni. podziwiam rosjan. tam było zawsze wielkie środowizko fanowskie. sa autorami m.in.: -King's Bounty 2 -HoMM3: In the Wake of Gods -Homm5 (nie wiem, kto się zajmuje Equilibrisem oraz kto zrobił HoMM2: Desecrated Lands....)
Vandergahast
5. RE: Jednostki
2005-09-24 20:37:00
no mi się Evil Islands podobało... aha, jak trzyma żydowską macewę to daje żydowski wydźwięk Academ, bo przecież golemy wywodzą się z tradycji żydowskiej nie zebym coś miał przeciw nim :]
~doggydog
6. RE: Jednostki
2005-09-24 20:46:25
Też chciałbym sie dowiedziec jaki charakter ma academy. Czy dobry czy zły. We wszystkich poprzednich częściach był dobry, a patrząc na arty z tej wygląda że zły.
^Puzon_351
7. RE: Jednostki
2005-09-24 20:54:13
Nie żebym miał coś przeciw ale Gold Dragon wcale nie jest Gold:P tzn. ma tylko na łapie,troche na brzuchu i na pysku "pozłacane" . Jeśli byłby to smok bez upgrade to by chyba jakoś inczej podpisali, chyba, że się pomylili.
Vandergahast
8. RE: Jednostki
2005-09-24 20:54:27
no mam wrażenei ze na podstawie tłumaczenia mogę stwierdzić że są oni odseparowani od wszystkich pozostałych nacji i nie bardzo z nimi związani, więc neutralny charakter by pasował jak najbardziej. spróbuję jeszcze coś wygrzebać...
^Puzon_351
9. RE: Jednostki
2005-09-24 21:01:47
Mi się zdaje, że oni jednak będą neutralni a jak już coś to po stronie dobra, ale nie wiem być może sie mylę :)
^Kirkegaaard
10. RE: Jednostki
2005-09-24 23:23:13
No to czas na mnie... Na początek napiszę, że Tower i Rampart to były moje ulubione zamki w H3, więc oczekiwanie na skany bylo tortrą... Najpierw Sylvan - JESTEM ZACHWYCONY!!! Wszystkie jednostki są piękne (nie śliczne, ale piękne właśnie), jedna ładniejsza od drugiej. Spirit - śliczna mała driada. Bardzo mi sie podoba! War dancer, High Elf - tchną męstwem i powagą, aż chce się grać! Druid - ten przebił wszystko - widać że twórca oglądał Robin Hooda (serial) i przypomnail sobie Herma. Cudo! Jednorożec - nigdy ich nie lubiłem, szczególnie w H4 (idiotyczne koniki z bajek dla małych dziewczynek), ale ten... WOW! Jest bardzo rosyjski (oni tak zwykli ilustrować swoje baśnie), piękny... I dostojny! Smok - jak to smok. Nie komentuję, bo wolę najpierw go zobaczyć w całości. Ale coś taki szaro-zielony. I ten róg taki niezbyt pasujący. Tak czy inaczej zamek ŚWIETNY!!!! A co do Akademi... #@$!!@#!@#$%!#@$!!!!! Ech. Postaram się być rzeczowy. I pozbawiony uprzedzeń, ale... Gremlin - co to $##@$@#$ jest??? Wygląda jak nocny stróż z głową małego gizmo :/ Ktoś napisał, że wygląda jak grubas w szlafroku i też coś w tym jest :/ Gargulec - wow, szkrzyżowanie piekarnika (aż mu dym leci :P) z odkurzaczem albo froterką do podłogi. Prędzej ja zakwitnę niż on pofrunie :/ Rakshasa - a raczej rakaszana, jak ktoś już to zgrabnie ujął. Ja chcę NAGI!!!! Myślałem, że to będzie coś ciekawego (sama idea jest świetna!), ale wykonanie... Golem - no, ten może być. Chociaż wygląda jak dżin (a już na pewno bardziej niż sam dżin niestety). Jedyna ładna jednostka... Mag - no dobra, ktoś chyba pomylił handlarza niewolnic na dwór sułtana z magami. Sorry, ale jeśli tacy jak on postawili to miasto, to ja jestem Kermit Żaba :P Dżin - Wielki LOL. A raczej wielka CZAPA i wielkie RĘKAWICE. I nic poza tym. GHdzie on miał głowę? (dżin, nie autor rysunku, choć może o to powinienem też zapytać:/) Tytan - no dobra, kolega z komiksów o X-Menach. Od biedy może być... Ale pokażcie mi choć jedną jego cechę bliskowschodnią co? Podsumuję krótko - nie chcę grać tym zamkiem...
^Nicolai
11. RE: Jednostki
2005-09-24 23:37:19
Co do Syvilian zgadzam się z ^Kirkegaaardem. Po prostu świetny. Mała uwaga: Druid ma za dzuże mięśnie* i Ent troche dziwnie wyszedł. A reszta wspaniała. Academy: Co to jest? Tytan z X-menów? Jeszcze Krzesło elektryczne i o wiele lepiej by wyglądał z tymi piorunami! Następnie: Gruby Gizmo w korzuchu :smiech1: i z lornetką( szuka lądu!)* ! Ciekawe jak Gargulec chce się unieść?* Dżin: Pokaż swoją twarz! Mag? Czy Wielki Wezyr? Golem-dobrze wypada przy reszcie z zamku. Rakshassa-Eee... Dżin z głową Lwa, czterema ręcami, nogami i ogonem. * Nie polewajcie wodą monitor jak gracie Gizmem(Gremlinem) bo się powieli! ** Wiem Alibaba(Mag) porzyczy mu swój latający dywan. Więc: Syvilian- O K ! Academy- Eee... Nie ta bajka! :szok1:
Vandergahast
12. RE: Jednostki
2005-09-24 23:48:56
odnośnie gargulca, jak sie przyjrzec obrazkowi to wydaje się że to co bierzemy za macewę (ta prostokątna płyta z czymś w rodzaju runów) to to sprawia wrażenei złożonych nóg,wyobraźcie sobie co by się stało jakby je rozprostował, tam jest jeden blok kamienia który byłby piszczelm i drugi który byłby udem. gdyby wstał oczywiście. no a stopy widać :]
~Aha12345
13. RE: Jednostki
2005-09-25 09:55:17
jak czytam te wasze wypociny to we mnie buzuje ludzie w dungeon nie podoba wam sie że jest to samo tutaj coś stworzyli innego i sie czepiacie bezpodstawnie dżin wypas tytan genialny rakasha olsscoolowa nagi są h...we ale do rzeczy nareszcie stworzyli zamek i mieli fajny pomysł na niego ile razy można grać dżinem wyglądającym jak smerf niepozorny a tu ma powera to widać a tytan włada piorunami i to tu widać :D LOL
olo_123
14. RE: Jednostki
2005-09-25 12:24:58
Aha12345........ daj spokój te jednostki z Academy są po prostu ochydne i nieważne w jaki sposób do tego doszło. Czy rysownik za karę musiał zostać dłużej po pracy , czy przechodzi właśnie poważny kryzys w małżeństwie, wreszcie zażywa po cichu jakieś specyfiki.... Nieistotne , dla mnie liczy sie efekt końcowy ,od którego robi mi się normalnie niedobrze. Aha12345 zerknij raz jeszcze na te rysunki. Te jednostki nawet nie pasuja do siebie.
~Aha12345
15. RE: Jednostki
2005-09-25 13:06:08
mnie tam pasują oprócz maga i drukarki mag troche taki pipowaty a drukarka jak u mojego kumpla :D ale czy ten tytan was nie urzekł tymi piorunami a dżin ten jego power w łąpach no daje kopa na wyobraźnie a golem troche dżinowaty ale fajny a ten 6 poziom o wiele lepszy niż jakieś tam nagi które jak dla mnie były obciachowe :D ale na pewno zmienia upg. chłopowi dali kolczuge zam.koszulki więc okarze się po screenach
~...Zgrywus...
16. RE: Jednostki
2005-09-25 14:07:49
Chyba nie tutaj powinienem sie o to pytać, ale czy ktoś z panstwa wie kiedy zaprezentują nam zamki nowych jednostek ??
^Puzon_351
17. RE: Jednostki
2005-09-25 14:10:44
Jednostki są, a zamki miały być przed betatesterami a te ruszają na początku tygodnia więc... znasz już odpowiedź :)
^Kirkegaaard
18. RE: Jednostki
2005-09-25 14:24:44
Wcale niekoniecznie - Fabrice zapowiedział tylko ujawnienie zamków przed beta testami - czyli może być też tak,że znamy ich nazwy, ich jednostki, a screeny zobaczymy dużo dużo później...
^vinius
19. RE: Jednostki
2005-09-25 15:01:41
przypominam: on nie trzyma lunety. bo po co? nie walczyłby nią. on trzyma niesttey prawdopodobnie arkebuz (taka broń palna) :(
^Puzon_351
20. RE: Jednostki
2005-09-25 15:10:17
Zależy jak to ktoś zrozumiał ;) mi sie zdawało, że poznanie zamku to jego jednostki i faction summary(no i screeny żeby zobaczyć jak wygląda bohater) a więc jednostki znamy ale faction summary i bohatera nie:P. Być może się mylę i tym samym ty masz racje :P