![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-14 08:10:48 napisana przez ^Nayan Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~nwcredpill |
Nie precyzyjnie napisałem. Skąd ta gazeta to ma?? Czy sobie wykupiła ?? Może to jakaś oficjalna gazeta??
|
||
^vinius |
coś gorejącego - proch dymny.
gremlin mechaniczny? chodzi o jego broń - akebuz.
a wiecie co trzyma garguec? żydowska macewę :]
|
||
greyhawk |
producent h5 jest głównie rosyjski(chyba)więc rosyjskie gazety mają wcześniej pewne newsy i ogólnie są uprzywilejowane.
|
||
^vinius |
w większości Niva Interactive (jeśli się nie mylę) to rosjanie. ale jak podobno EA przejmie to sie chyba zmieni.
podziwiam rosjan. tam było zawsze wielkie środowizko fanowskie. sa autorami m.in.:
-King's Bounty 2
-HoMM3: In the Wake of Gods
-Homm5
(nie wiem, kto się zajmuje Equilibrisem oraz kto zrobił HoMM2: Desecrated Lands....)
|
||
Vandergahast |
no mi się Evil Islands podobało... aha, jak trzyma żydowską macewę to daje żydowski wydźwięk Academ, bo przecież golemy wywodzą się z tradycji żydowskiej
nie zebym coś miał przeciw nim :]
|
||
~doggydog |
Też chciałbym sie dowiedziec jaki charakter ma academy. Czy dobry czy zły. We wszystkich poprzednich częściach był dobry, a patrząc na arty z tej wygląda że zły.
|
||
^Puzon_351 |
Nie żebym miał coś przeciw ale Gold Dragon wcale nie jest Gold:P tzn. ma tylko na łapie,troche na brzuchu i na pysku "pozłacane" . Jeśli byłby to smok bez upgrade to by chyba jakoś inczej podpisali, chyba, że się pomylili.
|
||
Vandergahast |
no mam wrażenei ze na podstawie tłumaczenia mogę stwierdzić że są oni odseparowani od wszystkich pozostałych nacji i nie bardzo z nimi związani, więc neutralny charakter by pasował jak najbardziej. spróbuję jeszcze coś wygrzebać...
|
||
^Puzon_351 |
Mi się zdaje, że oni jednak będą neutralni a jak już coś to po stronie dobra, ale nie wiem być może sie mylę :)
|
||
^Kirkegaaard |
No to czas na mnie...
Na początek napiszę, że Tower i Rampart to były moje ulubione zamki w H3, więc oczekiwanie na skany bylo tortrą...
Najpierw Sylvan - JESTEM ZACHWYCONY!!!
Wszystkie jednostki są piękne (nie śliczne, ale piękne właśnie), jedna ładniejsza od drugiej.
Spirit - śliczna mała driada. Bardzo mi sie podoba!
War dancer, High Elf - tchną męstwem i powagą, aż chce się grać!
Druid - ten przebił wszystko - widać że twórca oglądał Robin Hooda (serial) i przypomnail sobie Herma. Cudo!
Jednorożec - nigdy ich nie lubiłem, szczególnie w H4 (idiotyczne koniki z bajek dla małych dziewczynek), ale ten... WOW! Jest bardzo rosyjski (oni tak zwykli ilustrować swoje baśnie), piękny... I dostojny!
Smok - jak to smok. Nie komentuję, bo wolę najpierw go zobaczyć w całości. Ale coś taki szaro-zielony. I ten róg taki niezbyt pasujący.
Tak czy inaczej zamek ŚWIETNY!!!!
A co do Akademi... #@$!!@#!@#$%!#@$!!!!!
Ech. Postaram się być rzeczowy. I pozbawiony uprzedzeń, ale...
Gremlin - co to $##@$@#$ jest??? Wygląda jak nocny stróż z głową małego gizmo :/ Ktoś napisał, że wygląda jak grubas w szlafroku i też coś w tym jest :/
Gargulec - wow, szkrzyżowanie piekarnika (aż mu dym leci :P) z odkurzaczem albo froterką do podłogi. Prędzej ja zakwitnę niż on pofrunie :/
Rakshasa - a raczej rakaszana, jak ktoś już to zgrabnie ujął. Ja chcę NAGI!!!! Myślałem, że to będzie coś ciekawego (sama idea jest świetna!), ale wykonanie...
Golem - no, ten może być. Chociaż wygląda jak dżin (a już na pewno bardziej niż sam dżin niestety). Jedyna ładna jednostka...
Mag - no dobra, ktoś chyba pomylił handlarza niewolnic na dwór sułtana z magami. Sorry, ale jeśli tacy jak on postawili to miasto, to ja jestem Kermit Żaba :P
Dżin - Wielki LOL. A raczej wielka CZAPA i wielkie RĘKAWICE. I nic poza tym. GHdzie on miał głowę? (dżin, nie autor rysunku, choć może o to powinienem też zapytać:/)
Tytan - no dobra, kolega z komiksów o X-Menach. Od biedy może być... Ale pokażcie mi choć jedną jego cechę bliskowschodnią co?
Podsumuję krótko - nie chcę grać tym zamkiem...
|
||
^Nicolai |
Co do Syvilian zgadzam się z ^Kirkegaaardem. Po prostu świetny. Mała uwaga: Druid ma za dzuże mięśnie* i Ent troche dziwnie wyszedł. A reszta wspaniała.
Academy:
Co to jest?
Tytan z X-menów? Jeszcze Krzesło elektryczne i o wiele lepiej by wyglądał z tymi piorunami! Następnie: Gruby Gizmo w korzuchu
:smiech1: i z lornetką( szuka lądu!)* ! Ciekawe jak Gargulec chce się unieść?* Dżin: Pokaż swoją twarz! Mag? Czy Wielki Wezyr? Golem-dobrze wypada przy reszcie z zamku. Rakshassa-Eee... Dżin z głową Lwa, czterema ręcami, nogami i ogonem.
* Nie polewajcie wodą monitor jak gracie Gizmem(Gremlinem) bo się powieli!
** Wiem Alibaba(Mag) porzyczy mu swój latający dywan.
Więc:
Syvilian- O K !
Academy- Eee... Nie ta bajka! :szok1:
|
||
Vandergahast |
odnośnie gargulca, jak sie przyjrzec obrazkowi to wydaje się że to co bierzemy za macewę (ta prostokątna płyta z czymś w rodzaju runów) to to sprawia wrażenei złożonych nóg,wyobraźcie sobie co by się stało jakby je rozprostował, tam jest jeden blok kamienia który byłby piszczelm i drugi który byłby udem. gdyby wstał oczywiście. no a stopy widać :]
|
||
~Aha12345 |
jak czytam te wasze wypociny to we mnie buzuje ludzie w dungeon nie podoba wam sie że jest to samo tutaj coś stworzyli innego i sie czepiacie bezpodstawnie dżin wypas tytan genialny rakasha olsscoolowa nagi są h...we ale do rzeczy nareszcie stworzyli zamek i mieli fajny pomysł na niego ile razy można grać dżinem wyglądającym jak smerf niepozorny a tu ma powera to widać a tytan włada piorunami i to tu widać :D LOL
|
||
olo_123 |
Aha12345........ daj spokój te jednostki z Academy są po prostu ochydne i nieważne w jaki sposób do tego doszło. Czy rysownik za karę musiał zostać dłużej po pracy , czy przechodzi właśnie poważny kryzys w małżeństwie, wreszcie zażywa po cichu jakieś specyfiki....
Nieistotne , dla mnie liczy sie efekt końcowy ,od którego robi mi się normalnie niedobrze.
Aha12345 zerknij raz jeszcze na te rysunki. Te jednostki nawet nie pasuja do siebie.
|
||
~Aha12345 |
mnie tam pasują oprócz maga i drukarki mag troche taki pipowaty a drukarka jak u mojego kumpla :D ale czy ten tytan was nie urzekł tymi piorunami a dżin ten jego power w łąpach no daje kopa na wyobraźnie a golem troche dżinowaty ale fajny a ten 6 poziom o wiele lepszy niż jakieś tam nagi które jak dla mnie były obciachowe :D ale na pewno zmienia upg. chłopowi dali kolczuge zam.koszulki więc okarze się po screenach
|
||
~...Zgrywus... |
Chyba nie tutaj powinienem sie o to pytać, ale czy ktoś z panstwa wie kiedy zaprezentują nam zamki nowych jednostek ??
|
||
^Puzon_351 |
Jednostki są, a zamki miały być przed betatesterami a te ruszają na początku tygodnia więc... znasz już odpowiedź :)
|
||
^Kirkegaaard |
Wcale niekoniecznie - Fabrice zapowiedział tylko ujawnienie zamków przed beta testami - czyli może być też tak,że znamy ich nazwy, ich jednostki, a screeny zobaczymy dużo dużo później...
|
||
^vinius |
przypominam: on nie trzyma lunety. bo po co? nie walczyłby nią. on trzyma niesttey prawdopodobnie arkebuz (taka broń palna) :(
|
||
^Puzon_351 |
Zależy jak to ktoś zrozumiał ;) mi sie zdawało, że poznanie zamku to jego jednostki i faction summary(no i screeny żeby zobaczyć jak wygląda bohater) a więc jednostki znamy ale faction summary i bohatera nie:P. Być może się mylę i tym samym ty masz racje :P
|