![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-14 08:10:48 napisana przez ^Nayan Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
SirLuq |
jakie czerwone oczy ?? zombi ma zielone i juz ustalilismy ze to nie troll tylko zombi nieulepszone
a kolo "areny" stoi...
juz sam nie wiem, a w rece trzyma lunete :)
|
||
^Puzon_351 |
Ja też rogów nie widze :( nie rozumie, przecież ślepy jeszcze nie jestem:P
|
||
^Puzon_351 |
Może mała ankieta ???:)
Który stwór z Dungeon ci się najbardziej podoba ??
|
||
SirLuq |
jeszcze smoka nie widzialem wiec jak na ta chwile to zdecydowanie:
Minotaur :smiech1:
|
||
^Puzon_351 |
Zgadzam się ciekawe jak smok będzie wyglądał po upgrade :) . I również jak na tą chwile Minotaur :D
A więc będziemy mieli w każdym faction przynajmniej 1 jednostke czarującą w Dungeon będzie to Shadow Witch :)
|
||
SirLuq |
zastanawia mnie tez jak bedzie wygladac Hydra po upgrade (Deep Hydra) moze bedzie nieco (szersza) :smiech2:
|
||
^Puzon_351 |
Ale to jest Deep Hydra :P A "normalna" Hydra pewni będzie bez tych fioletowych zbroi na łbach :P
|
||
SirLuq |
moze i tak :(
a na oficjalnej ciagle cisza
to Hydra bedzie stworzeniem 5 poziomu ?
6 czarownica :szok3:
|
||
^Puzon_351 |
Podobna sytuacja jak z Necropolis. Stwory zostały o wiele wiele później pokazane.
|
||
^vinius |
może która się najbardziej nie podoba? bo mnie czarownica - babiszon z wężami (kto tam wspominał, ze z forgotten realms? a one przypadkiem Loth, pajeczej krolowej nie czciły? ale sie eksperta spytam, to powiem :))
troll? gdzie? w naturze? nie bądźcie zdziwieni - zagrajcie sobie w King's Bounty, to się dowiecie, dlaczego. ale behemoth - ciekawe...
ale zawsze będa jednostki neutralne.
|
||
~Aha12345 |
jescze sie [ORT] że w naturze bęą feniksy i smoki:D a ta czarownica :( ale takto fajnie:)
|
||
SirLuq |
skoro w Dungeon jest Hydra i Smok to pewnie w Sylvan bedzie i feniks i Smok :)
dobrze ze beda Drzewce w Sylvan bo ich nie moze zabraknac :smiech1:
|
||
^vinius |
drzewce? skąd wiesz? to czyste spekulacje.
nie wiadomo, co ze złotym smokiem i feniksem (feniks ma dluższą tradycję, ale żaden nie jest zakorzeniony w King's Bounty). a może jeszcze upchniecie czarodziejskiego smoka, co :) ? za dużo silnych jednostek w jednym zamku
(dla niekumatych: hudra w h1 i 2 nie była najsilniejszą jednostką w zamku)
|
||
SirLuq |
drzewce bede na 100% w Sylvan :rad1:
|
||
^vinius |
a Ty skad to niby wiesz :rad7: ?
|
||
SirLuq |
toz to widac oo tu: http://www.mightandmagic.com/uk/images/Sylvan/banner_bkg.jpg
:smiech1:
w tle widac (niezmiescil sie w kadrze bo taaaki wielki :smiech1: )
|
||
^vinius |
wiedzialem, moze to po prostu drzewo, na ktorym mieszkają :p ? niepotwierdzone jeszcze, jutro musza powiedziec.
|
||
SirLuq |
ja wyraznie widze Enta :smiech1:
|
||
^vinius |
a ja - nie :) może to zarośnięty troll?
|
||
^haku |
właśnie przyszedłem, a tu tak niespodzianka cały zamek dungeon ... troche szkoda że nie bedzie mojego ulubionego fortres( i upgrd wiwern) ale ten zamek z pewnoscią go zastąpi :zmiesz4:
1 scout - wyglądaa świetnie, oszy polaczone z rogami to coś nowego
2 blood fury - to zupełnie nowa jednostka, świetnie wyglada, i to kobita a ich zawsze w herosch było mało ... brawo dla twórców
3 minotaur - no i znowy śietna robota
4 dark champion - yeeeeeeees wymiata i to jak!!!!!!!!!
5 deep hydra - no tak sobie ale co nowego morzna wymyśleć do hydry
6 shadow witch - wygląda świetnie, świetne ubranie i mini hydra w ręce :rad2:
7 smok czarny - puki co wole go nie opisywać ten concept art niewiele mówi ale prezentuje sie na tym obrazku tak średnio, ot smok jakich tysiące :zmiesz4:
jak na razie dungeon według mnie prezentuje się najlepiej ze wszyskich zamków :rad2:
|