![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-14 08:10:48 napisana przez ^Nayan Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~Filipeck |
No coz!! Ubi sie postaralo i mi sie podoba wiekszosc, ale:
aniol jest fuj, archaniol: kocham cie!! ja cie chce miec
diably nazwalbym przerosnietymi kozami a nie diablami
wampy: ekhm... teaken?!?!
nightamre: i love you!
bone dragon: :D a ulepszony: fuck you, nie bede ulepszal ich w grze...
kiedy wlaczalem przeglad skeletonow myslalem: nie mogli ich spieprzyc, skele to pogstawa calej gry! wlaczam: spieprzyli, ale Ubi to Ubi, jak spieprzyli to dobrze! skele zajebiscie wyszedl :D lubie taki chumorek
duchy sa piekne! nareszcie wygladaja jak duchy a nie jak swiecidelka z kaczora donalda
bardzo weszly mi w pamiec liche... takie troche panie na czachticach( jak ktos nie wie niech przeczyta ksiazke) ale mi sie nie podobaja
Ogolnie: Ubi!! kocham was!! takiego herosa jeszcze nie bylo i mimo ze zapowiadalo sie fatalnie!! jest genialnie!!
|
||
~Filipeck |
aha! i jeszcze jedno :) nie wiem czy zauwazyliscie, ale na obrazku startowym przy przegladaniu jednostek( wybiera sie: creatures, all factions itd.) mamy jednosti inferno, death i life :) a oprocz nich jest tam rowniez minotaur, ktorego nie bylo nigdzie, to sa tylko takie podejrzenia, ale kto wie, czy nie wydziela minotaurow i nie zrobia nowego zamku z nimi :D
|
||
^Puzon_351 |
Widzieliście jednostki z Dungeon???? :)
Wejdzcie sobie na [url]http://www.celestialheavens.com/[/url] i sciagnijcie sobie (to jest na pierwszej stronie)- Faction summary and creatures description uhhhh :)
|
||
SirLuq |
wow smok i Hydra
i ten minotaur fajnie wyglada :):szok5:
a bohater Dungeon to juz na maxa wymiata
kurde na jaszczurze (dinozaurze) ?
Ale jazda i te wiedzmy hmmmm niezle
|
||
^Puzon_351 |
Bohater na smoku.... Przynzam, że fajnie wygląda :) No co tak cicho widzieliscie to już, że tak cicho ?? sciągać screenshoty z [url]http://www.celestialheavens.com/[/url] :) to jest chyba jakis smok albo .... nie wiem :)
|
||
SirLuq |
a wiec to nie zaden karabi, pistolet tylko poprostu kusza
tylko dlaczgo nie ma MEDUZ :placz1:
za to Hydra wymiata!!!!!!
i widac tez trolle (beda chyba neutralnymi jednostkami lol
|
||
^Puzon_351 |
No fakt nie ma meduz,beholderów ale ubi ostrzegał, że to będzie całkiem nowe miasto no i tak jest :(
|
||
SirLuq |
chyba nikt jeszcze o tych jednostach nie wie
fajnie jest byc jednym z pierwszych nie Puzon :smiech1: cos maly ruch na forum :)
|
||
^Puzon_351 |
Hehehe no fakt. Fajne uczucie :)
A bohater jeździ na tym samym co Dark Champion,(przynajmniej mi sie tak zdaje) jakis "mały" smok (szczeniak:P ) albo jakis dinozaur nie wiem
|
||
^vinius |
jeszce nie oglądnąlem, ale już się cieszę
BOHATER NA SMOKU! JUPI!
[b]POWROT DO KING'S BOUNTY!!![/b]
to jednak kusza, dzięki Bogu i starożytnym.
ale tych bab jednak za dużo.
hydra śmieszna :) jak w h1/2.
jezdziec jaszczurki (?) - dziwny...
więcej wrażeń - po obejrzeniu wszystkiego.
|
||
~Avonu_de_Odihs |
Tak, rzeczywiście "całkiem nowe". (sarkazm)
Minotaury, Hydry i Smoki w jednym zamku, przecież to było w H1 i H2 (czwórkę pominę, ze względu na wybór jednostek).
Co jeszcze mamy? A, tak Tancerza Miecza (Blood Fury), Scouta (Assassina) i Dark Championa. Gdzie były te jednostki? W "Age of Wonders" w mieście Mrocznych Elfów (nie dokładnie takie same, ale bardzo podobne). Przypadek czy brak weny twórczej Nivalu i Ubisoftu?
I jeszcze słowo o Shadow Witch. Czy mi się zdaje, czy ten "żmijowy bicz" zerżnięto z Forgottem Realms?
(Dla tych co nie posiadają umiejętności MĄDROŚĆ - taki bicz jest bronią kapłanek Drowów).
To tyle jeśli chodzi o to, czy jest to "całkowicie nowe miasto".
Ogólnie jednostki wyglądają newet dobrze. Choć z artów Dark Champion i Hydra trochę mi podpadają (niezbyt naturalnie wyglądają). Za to bardzo dobrze wygląda Zabójca.
Zobaczymy jak z grywalnością tej rasy.
|
||
^Puzon_351 |
Nie da wszystkich zaspokić, wiadaomo, że nie nie dogodzisz każdemu fanowi, proste. To co, że zerżnięte z jakiejś innej gry ale całkiem inne stwory (przynajmniej nie które) jeżeli chodzi o środowisko Herosów. Wg mnie stwory są bardzo dobrze zaprojektowanie jedynie hydra, mogła by być "szersza" :P ale ogólnie spoko :) czekamy na następne.
Na jednym ze screenshotów widać maga lub kogoś z tej sfery albo jakaś jednostke neutralną. Screen z koloseum.
|
||
SirLuq |
^Puzon_351 napisał/a:
> Na jednym ze screenshotów widać maga lub kogoś z
> tej sfery albo jakaś jednostke neutralną. Screen
> z koloseum.
to jednostka z Academy
tu go widac po prawej http://www.mightandmagic.com/uk/images/Academy/banner_bkg.jpg
|
||
~Avonu_de_Odihs |
Chyba jest to Minotaur Guard , bo trzyma w ręce coś podobnego do maczugi i chyba ma na głowie rogi (głowy nie dam za to, czy to na pewno minotaur).
A po lewej jest chyba ork ("koński ogon" na głowie, zielone oczy, "scyzoryk" w ręce), ale moze też być zombii.
|
||
^Puzon_351 |
Tak myślałem, że to jednostka z Academy :)
|
||
SirLuq |
nie nie nie kolo koloseum stoi postac z Academy jw. a po prawej to jest Troll pierwsza jednostka neutralna (tak mi sie zdaje) :smiech1:
za pozno :zmiesz5:
ork to raczej nie jest. Maja byc - jak wynika z fabuly - pozniej. Swiat H5 toczy sie wczesniej niz DarkM. a tam sa orki- wiec moze wyjsc dodatek z zamkiem Orków i mam nadzieje z Behemotem!!!
|
||
SirLuq |
jednak to nie Troll :(
to poprostu Zombi
Popatrzcie na screen Zombi na oficjalnej.
|
||
^Puzon_351 |
Tak ork napewno nie :) A behemot musi być. Nie ma innego wyjścia. Możliwe, że to zombi bo mają podobne "miecze" :P
|
||
~Avonu_de_Odihs |
To po lewej to na 74% zombii (nieulepszony). Na innym screenie widać go lepiej i można porównac te dwie jednostki (ubiór, kolor skóry, buty).
A koło areny, to raczej nie jest to coś z Academy. Przy zoomie widać, że ta jednostka posiada czerwone ślepia i coś na kształt złotych rogów (zobaczie jak wygląda nieulepszony minotaur na polu walki).
Ma ktoś na Forum umiejętność Sokoli Wzrok (tudzież Orli)?
|
||
^Puzon_351 |
Hmmm... Twarz ma normalną a ręce czarne, chyba, że są to jakieś rękawice a w ręce trzyma.... nie wiem jak to nazwać "wałek" nie wiem. Skoro ma kożuch,rękawice więc jakaś jednostka z "zimnych terenów" lub coś takiego.
|