Logo  
Historia TFJ
Tymczasowe Forum Jaskini Behemota działało od sierpnia 2005 roku do czerwca 2006 roku, jako zastępcze forum podczas problemów hostingowych Jaskini.

Wróć do Jaskini Behemota

Witaj na Tymczasowym Forum Jaskini Behemota!
Tymczasowe forum Jaskini » Heroes V - Marmurowa Wyrocznia » Jednostki

Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-14 08:10:48 napisana przez ^Nayan
Pokaż ostatnią wiadomość

Wyświetlam 375 wiadomości na 19 stronach [ <<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >>> ]
~Filipeck
1. RE: Jednostki
2005-09-21 17:01:12
No coz!! Ubi sie postaralo i mi sie podoba wiekszosc, ale: aniol jest fuj, archaniol: kocham cie!! ja cie chce miec diably nazwalbym przerosnietymi kozami a nie diablami wampy: ekhm... teaken?!?! nightamre: i love you! bone dragon: :D a ulepszony: fuck you, nie bede ulepszal ich w grze... kiedy wlaczalem przeglad skeletonow myslalem: nie mogli ich spieprzyc, skele to pogstawa calej gry! wlaczam: spieprzyli, ale Ubi to Ubi, jak spieprzyli to dobrze! skele zajebiscie wyszedl :D lubie taki chumorek duchy sa piekne! nareszcie wygladaja jak duchy a nie jak swiecidelka z kaczora donalda bardzo weszly mi w pamiec liche... takie troche panie na czachticach( jak ktos nie wie niech przeczyta ksiazke) ale mi sie nie podobaja Ogolnie: Ubi!! kocham was!! takiego herosa jeszcze nie bylo i mimo ze zapowiadalo sie fatalnie!! jest genialnie!!
~Filipeck
2. RE: Jednostki
2005-09-21 17:09:48
aha! i jeszcze jedno :) nie wiem czy zauwazyliscie, ale na obrazku startowym przy przegladaniu jednostek( wybiera sie: creatures, all factions itd.) mamy jednosti inferno, death i life :) a oprocz nich jest tam rowniez minotaur, ktorego nie bylo nigdzie, to sa tylko takie podejrzenia, ale kto wie, czy nie wydziela minotaurow i nie zrobia nowego zamku z nimi :D
^Puzon_351
3. RE: Jednostki
2005-09-21 18:14:03
Widzieliście jednostki z Dungeon???? :) Wejdzcie sobie na [url]http://www.celestialheavens.com/[/url] i sciagnijcie sobie (to jest na pierwszej stronie)- Faction summary and creatures description uhhhh :)
SirLuq
4. RE: Jednostki
2005-09-21 18:26:40
wow smok i Hydra i ten minotaur fajnie wyglada :):szok5: a bohater Dungeon to juz na maxa wymiata kurde na jaszczurze (dinozaurze) ? Ale jazda i te wiedzmy hmmmm niezle
^Puzon_351
5. RE: Jednostki
2005-09-21 18:28:37
Bohater na smoku.... Przynzam, że fajnie wygląda :) No co tak cicho widzieliscie to już, że tak cicho ?? sciągać screenshoty z [url]http://www.celestialheavens.com/[/url] :) to jest chyba jakis smok albo .... nie wiem :)
SirLuq
6. RE: Jednostki
2005-09-21 18:31:05
a wiec to nie zaden karabi, pistolet tylko poprostu kusza tylko dlaczgo nie ma MEDUZ :placz1: za to Hydra wymiata!!!!!! i widac tez trolle (beda chyba neutralnymi jednostkami lol
^Puzon_351
7. RE: Jednostki
2005-09-21 18:34:17
No fakt nie ma meduz,beholderów ale ubi ostrzegał, że to będzie całkiem nowe miasto no i tak jest :(
SirLuq
8. RE: Jednostki
2005-09-21 18:35:52
chyba nikt jeszcze o tych jednostach nie wie fajnie jest byc jednym z pierwszych nie Puzon :smiech1: cos maly ruch na forum :)
^Puzon_351
9. RE: Jednostki
2005-09-21 18:37:32
Hehehe no fakt. Fajne uczucie :) A bohater jeździ na tym samym co Dark Champion,(przynajmniej mi sie tak zdaje) jakis "mały" smok (szczeniak:P ) albo jakis dinozaur nie wiem
^vinius
10. RE: Jednostki
2005-09-21 18:39:16
jeszce nie oglądnąlem, ale już się cieszę BOHATER NA SMOKU! JUPI! [b]POWROT DO KING'S BOUNTY!!![/b] to jednak kusza, dzięki Bogu i starożytnym. ale tych bab jednak za dużo. hydra śmieszna :) jak w h1/2. jezdziec jaszczurki (?) - dziwny... więcej wrażeń - po obejrzeniu wszystkiego.
~Avonu_de_Odihs
11. RE: Jednostki
2005-09-21 18:48:27
Tak, rzeczywiście "całkiem nowe". (sarkazm) Minotaury, Hydry i Smoki w jednym zamku, przecież to było w H1 i H2 (czwórkę pominę, ze względu na wybór jednostek). Co jeszcze mamy? A, tak Tancerza Miecza (Blood Fury), Scouta (Assassina) i Dark Championa. Gdzie były te jednostki? W "Age of Wonders" w mieście Mrocznych Elfów (nie dokładnie takie same, ale bardzo podobne). Przypadek czy brak weny twórczej Nivalu i Ubisoftu? I jeszcze słowo o Shadow Witch. Czy mi się zdaje, czy ten "żmijowy bicz" zerżnięto z Forgottem Realms? (Dla tych co nie posiadają umiejętności MĄDROŚĆ - taki bicz jest bronią kapłanek Drowów). To tyle jeśli chodzi o to, czy jest to "całkowicie nowe miasto". Ogólnie jednostki wyglądają newet dobrze. Choć z artów Dark Champion i Hydra trochę mi podpadają (niezbyt naturalnie wyglądają). Za to bardzo dobrze wygląda Zabójca. Zobaczymy jak z grywalnością tej rasy.
^Puzon_351
12. RE: Jednostki
2005-09-21 18:56:16
Nie da wszystkich zaspokić, wiadaomo, że nie nie dogodzisz każdemu fanowi, proste. To co, że zerżnięte z jakiejś innej gry ale całkiem inne stwory (przynajmniej nie które) jeżeli chodzi o środowisko Herosów. Wg mnie stwory są bardzo dobrze zaprojektowanie jedynie hydra, mogła by być "szersza" :P ale ogólnie spoko :) czekamy na następne. Na jednym ze screenshotów widać maga lub kogoś z tej sfery albo jakaś jednostke neutralną. Screen z koloseum.
SirLuq
13. RE: Jednostki
2005-09-21 18:59:55
^Puzon_351 napisał/a: > Na jednym ze screenshotów widać maga lub kogoś z > tej sfery albo jakaś jednostke neutralną. Screen > z koloseum. to jednostka z Academy tu go widac po prawej http://www.mightandmagic.com/uk/images/Academy/banner_bkg.jpg
~Avonu_de_Odihs
14. RE: Jednostki
2005-09-21 19:02:09
Chyba jest to Minotaur Guard , bo trzyma w ręce coś podobnego do maczugi i chyba ma na głowie rogi (głowy nie dam za to, czy to na pewno minotaur). A po lewej jest chyba ork ("koński ogon" na głowie, zielone oczy, "scyzoryk" w ręce), ale moze też być zombii.
^Puzon_351
15. RE: Jednostki
2005-09-21 19:03:15
Tak myślałem, że to jednostka z Academy :)
SirLuq
16. RE: Jednostki
2005-09-21 19:04:38
nie nie nie kolo koloseum stoi postac z Academy jw. a po prawej to jest Troll pierwsza jednostka neutralna (tak mi sie zdaje) :smiech1: za pozno :zmiesz5: ork to raczej nie jest. Maja byc - jak wynika z fabuly - pozniej. Swiat H5 toczy sie wczesniej niz DarkM. a tam sa orki- wiec moze wyjsc dodatek z zamkiem Orków i mam nadzieje z Behemotem!!!
SirLuq
17. RE: Jednostki
2005-09-21 19:09:35
jednak to nie Troll :( to poprostu Zombi Popatrzcie na screen Zombi na oficjalnej.
^Puzon_351
18. RE: Jednostki
2005-09-21 19:11:55
Tak ork napewno nie :) A behemot musi być. Nie ma innego wyjścia. Możliwe, że to zombi bo mają podobne "miecze" :P
~Avonu_de_Odihs
19. RE: Jednostki
2005-09-21 19:13:19
To po lewej to na 74% zombii (nieulepszony). Na innym screenie widać go lepiej i można porównac te dwie jednostki (ubiór, kolor skóry, buty). A koło areny, to raczej nie jest to coś z Academy. Przy zoomie widać, że ta jednostka posiada czerwone ślepia i coś na kształt złotych rogów (zobaczie jak wygląda nieulepszony minotaur na polu walki). Ma ktoś na Forum umiejętność Sokoli Wzrok (tudzież Orli)?
^Puzon_351
20. RE: Jednostki
2005-09-21 19:19:02
Hmmm... Twarz ma normalną a ręce czarne, chyba, że są to jakieś rękawice a w ręce trzyma.... nie wiem jak to nazwać "wałek" nie wiem. Skoro ma kożuch,rękawice więc jakaś jednostka z "zimnych terenów" lub coś takiego.