![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-14 08:10:48 napisana przez ^Nayan Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Nicolai |
~Aha12345 napisał/a:
> ale czy ten tytan was nie urzekł tymi piorunami a
> dżin ten jego power w łąpach no daje kopa
Jak może ci się podobać ten człowiek w lateksowym ubranku(tytan)? O Dżinie niw spomne! Gdzie on ma wogóle głowe?
|
||
~Aha12345 |
naprawde coś innowacyjnego zrobili a co może ten tytan z h3 był fajny był beznadziejny a dżin ja na początku jak zobaczyłem tego dżina to niezauważyłem że to czapka:P myślałem że to cos takiego jak miał robocop:D ale mnie sie i tak podobaja te jednostki prócz maga i piekarnika:D
|
||
Vandergahast |
za bardzo się przejmujecie tymi obrazkami, to tylko concept arty przecież... jednostki z ujawnionych już zamków nei są w 100% podobne do swoich concept artó, powiedziałbm nawet że parę znacząco sie od nich różni
|
||
greyhawk |
post wyżej to bardzo dobre podsumowanie dyskusji o academy:) zobaczymy jak to wygląda w 3d:D
|
||
~...Zgrywus... |
Zastanawia mnie jeszcze jedno w Haven heros bryka sobie na kucyku, w Inferno na piechotke, w Dugeon szaleje na iguanie, ciekaew co zrobią w Sylvian, hmmm może na jednorożcu, albo na pegazie, a nuż na rusałce :]. A Akademia ?? Hmmm może odkurzacz lub latający dywan ??
|
||
^Nicolai |
~...Zgrywus... napisał/a:
> Zastanawia mnie jeszcze jedno w Haven heros bryka
> sobie na kucyku, , ciekaew co zrobią w >Sylvian,
> . A Akademia ??
Sylvan:
Na drzewcu :smiech1:
Academy:
Może Rakshassa, Lateksowy Tytan a nóż na Gizmie 8), w ostateczności na piekarniku (maszkaron)
Oczywiście to są żarty!
|
||
greyhawk |
hmm.. elfy pewnie na jakims mustangu albo jeleniu,pegaz raczej nie bo by latał,jednorożec.. jak drowy mają jaszczura to czemu nie?academy zaś.. odkurzacz jest dobry:) ale serio inferno ma kopyta więc samo za środek transportu może robić ale chudzi magowie raczej
na piechte biegać nie będą:)latający dywan to by było przegięcie.. ma ktoś jakieś propozycje?
|
||
^vinius |
kto z Was grał w heroes'a na PSX? tam mozna latać na smoku! (nad przeszkodami, nad wodą, na inne kontynenty... luksus po prostu.)
ale to pomysł zaczerpnięty z King's Bounty - tam wymyslili latanie na smoku. Ech, to były czasy...
|
||
~...Zgrywus... |
Wyrażam tylko swoje oburzenie, Ja tu wyjezdzam, a oni co zprezentowali nam jak narazie same arty. Pięknego sylvian i mrocznego dungeon i latksowego zamku Artykułów Gospodarstwa Domowego. Mówi sie trudno, dzięki wszystkim za newsy i wszelkie wygrzebane informacje, i życze powodzenia w odbudowie jaskini. Pozdrawiam :rad3:
Ps: z tym dywanem to żartowałem :], raczej nie wydaje mi sie żeby byli jacyś oryginalni dadzą magom coś kopytnego krowe :smiech1: konia, ale pamietajmy że na piaskach najlepiej sprawdza się wielbłąd. Ahhh już to widzą moje oczy. Wszechpotężny mag galopujący wiernie na swym dromaderze, wiatr mu wieje w piórko z turbanu, a zachodzące słonce podświetla mistyczne gwizdki na jego pelerynce. Ahhh Ohhh
|
||
greyhawk |
BUHAHAHAHAHHAHAH HŁEHŁEHŁEHŁEHŁEHŁE :D :D :D
sorki ale musiałem :D można skasować potem :D
|
||
^haku |
widze, że jaskinia ma znów jakieś problemy ... tymczasowe {ORT} jak długo bedzie trwał taki stan ... ech od ladnych kilku tygodni zadnych aktualisacje ze strony nival :pff6:
|
||
~nwcredpill |
Co do dyskusji o środkach jazdy zamków, chyba zauważyliście ze wcześniejszych artów że Elfy ujeżdżają jednoraożca. Co do Academy , to może będa latać na Rokach albo ptakach gromu :-D
|
||
^haku |
sa juz nowe informacje - beda fenixy, nie bedzie prochu ani maszyn, bedzie czr tleportacji, bedą nagie panienki z dungeon :rad2:
|
||
^haku |
smoki w sylvan a fenixy neutralne co tym sądzicie :pff6: mi to pasuje ja tam wolałem smoki
|
||
~lokio |
Jednostki w h5 są z h3:smut4::smut2::placz1: tylko dungeon jest inny.
|
||
^haku |
zapraszm tutaj
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=440
przedstawione tam są specjalne umiejeetności niktórych jednostek i nowe screny :rad2:
na jednym ze screnów jest pokazany jednorozec oraz drzewiec po uprgejdzie, prezentują się znakomicie
|
||
Krewal14 |
yyy a ja mytsleze tak wogule to powinny buys smoki zlote. szkoda ze tworcy pomysleli inaczej...
|
||
^Nicolai |
Krewal14 napisał/a:
> yyy a ja mytsleze tak wogule to powinny buys
> smoki zlote. szkoda ze tworcy pomysleli
> inaczej...
Twórcy pomyśleli tak:
Jak Zielony Smok może byc upg. do Złotego/ Czerwony do Czarnego. Więc szukali słabszych/ silniejszych kuzynów tych smoków w podobnym kolorze. A więc nie znaleźli takowego kuzyna Złotego Smoka to dali Szmaragodwego Smoka.
|
||
SirLuq |
Jednostka neutralna:
Żywiołak Ziemi
http://www.crpg.ru/newspics/5719_01.jpg
|
||
^vinius |
A skąd wiesz, że to żywiolak ziemi? Wyglada na jakąś statuę dającą umiejętność/punkty biegłości, bo jest już chroniona przez Impy.
|