|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-27 11:06:15 napisana przez ^farm Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^farm |
19tego maja Myslowitze grają.
Idzie ktoś?
20tego maja ja niestety nie mogę.
21ego czas powinienem znaleźć, chyba, że 20tego przesadzę :zmiesz5:
Pozdrawiam,
|
||
Vandergahast |
ja idę ma Myslovitza. a plan jest taki żeby zrobić zlot 20.05 to jest sobota, a na juwenaliach grają Sistars na które raczej nikt z nas się nie wybiera :]
|
||
~Morgraf |
Popieram pomysł 20.04, aczkolwiek dobrze by był by przyjezdni się wypowiedzieli czy dadzą radę wpaść, no i Nami żeby powiedziała czy jest w stanie zapewnić nocleg(już po maturce będziesz, nie?).
|
||
^Eldacar |
Wpadnę... raczej
|
||
Ingham |
20ty to bardzo nie bardzo, ale za to już kolejny weekend, to czemu nie. Ogólnie gdzieś bym sobie chętnie na 2-3 dni wyjechał.
|
||
Nami_IJB |
Tak jestem już po maturach, w sumie to jeszcze dwie ustne, ale to kwestia pojawienia się tylko w szkole.
Podejrzewam, że będę w stanie udostępnić nocleg, tylko wiadomo muszę wiedzieć na ile osób wcześniej...
|
||
Crazy_IJB |
Niestety, z pewnych przyczyn nie mogę pojawić się w ten weekend we Wrocławiu. Ale podobnie jak Ingi, w następny bym się chyba pojawił...
|
||
^Eldacar |
Tia... Za tydzien bede :)
|
||
Crazy_IJB |
Za tydzień we Wrocławiu - zlot. Z noclegiem u Nami.
(wyjątkowo długi post.. :p )
|
||
Vandergahast |
moi też się pojawi. i dodam od siebie że bedzie fajnie :]
|
||
Nami_IJB |
Wybaczcie, ale oświeciło mnie, że na weekend następny jadę na komunię do rodziny. Nie mam jak was nocować.
Notabene lepiej teraz niż np. w przyszły piątek.
Jeszcze raz przepraszam.
|
||
~Tarn-przelotem |
Hmm... A gdyby tak zlot przełożyć o kolejny tydzień? :P
Zamieszania by takiego nie było, bo Papież przyjeżdża i [b]wogóle[/b]... No i jeśli będzie nocleg to może ja się pojawię ;p
|
||
^Eldacar |
No nic to czekamy :)
|
||
^farm |
Że jakby dzisiaj? :O
|