|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-27 11:06:15 napisana przez ^farm Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
Vandergahast |
i dobrze :] nie wiem czy odważę się spędzić z wami kolejną noc :P
|
||
Nami_IJB |
Ehm. No wiecie zostały dwa tygodnie ;) Może powoli będziecie podejmować jakieś decyzje :)?
Bo oprócz wrocławian na razie tylko 2 panów się zgłosiło :P. Co urodzinowy zlot wrocławski mamy liczyć jako (mini)zlot :>?
|
||
Vandergahast |
ja nic nie mówię żeby bardziej nie komplikować, ale to bdzi emoja 3 a jak dobrze pójdzie to 4 impreza pod rząd, także błagam, niech nas będzie ile wlezie, tylko nie rób nic wymagajacego wysiłku intelektualnego.
19.11 są Hurt i Strachy na Lachy. szczerze i gorąco polecam, ja sie raczje zjawię
|
||
Vandergahast |
W sobotę 19 listopada, załoga Wheel Art , przygotowała dla Państwa,sporą dawkę emocji.
Na początku,proponujemy
Wyprawę do Wnętrza Wyobraźni!
Wciągnięcie w magiczny krąg własnej wyobraźni może stać się doskonałą alternatywą dla codziennej rutyny..
Gry fabularne nie wymagają zbyt wielkiego wysiłku, ani dużych środków. Wystarczy tylko chęć i minimum wiedzy i właśnie my tę wiedzę chcemy zaoferować.
Warsztaty odbędą się, w godzinach 14:00-22.00
prosimy przesyłać
ZGŁOSZENIA NA KONTAKT:
raum@vp.pl lub dzwonić pod nr tel. 694753379
W części wieczornej (18.00-22.00)
zapraszamy na pokaz filmow Aronofskiego - "Pi" oraz "Requiem for a dream". Oba filmy uważane są za "ciężkie", więc nie myślcie ze po seansie, będziecie weseli i rozluźnieni. Produkcje te robią wrażenie i zmuszają do myślenia, pozstawiają po sobie trwały ślad.
Cóż szykuje się więc ciężki wieczór. Start jak zwykle o 18 z paroma minutami w domu ES.
Miejsce: DOM EDYTY STEIN
ul.Nowowiejska 38
+ dojazd tramwajem:11,6,71 lub autobusem A,N,128,604
To są moi kumple więc serdecznie zapraszam
|
||
~Sevorn |
Ja chciałem tylko potwierdzić, że wraz z Islim się zjawimy... drobnym szczegółem jest to, że sami dokładnie nie wiemy kiedy (ale coś koło 26 :P) ...
|
||
~Morgraf |
Melduje się że będę...
o dowolnej godzinie w dowolnym miejscu (w granicach Wrocławia of cors :) ).
Ino się zapytuje czy ktoś lepiej odemnie poinformowany mógłby jakąś godzinę zbiórki podać? Czy tam kiedy jacyś opcy przyjadą :).
Co by jakieś ramy czasowe naznaczyć...
|
||
~Moa |
Morg: nie wiem czy tu wogóle są jacyś lepiej poinformowani. :P
Ale faktycznie nie zaszkodziłoby wiedzieć kto, w jakich godzinach przyjeżdża. Byłoby sprawniej i spokojniej.
Moa
|
||
~Ziell |
Nami sie zapewne baaaardzo cieszy z tego że będe :D
|
||
Crazy_IJB |
12:30 na dworcu we Wrocławiu.
|
||
Ingham |
Będę we Wrocławiu już w piątek.
W sobotę, tak wstępnie, będę dostępny gdzies od południa, chyba, że ktoś ma dla mnie jakąś fajną propozycję na poranek / noc wcześniejszą.
Do Wrocławia jadę przez Toruń, Inowrocław, i Poznań, więc jeśli ktoś na danej trasie chciałby się ze mną zobaczyć, to poproszę o kontakt :)
|
||
~Ziell |
dobra, wiem ze głupie pytanie la kiedy sioe to wszystko zaczyna - Nami pisała 26 - 26 to niedziela, jak niedziela to o której, jak sobota ot o której :)
|
||
Crazy_IJB |
Albo mój kalendarz się śpieszy, albo sobota to właśnie 26... W wypadku powyższego i tak przyjadę w sobotę...
|
||
~Ziell |
ups, a jednaku u mnie błąd :)
|
||
^LEVY |
Prawdopodobnie dolacze pozniej, mam nadzieje ze nie pojdziecie za wczesnie spac ;)
|
||
Vandergahast |
no ja mogę od 12 powiedzmy siedzieć na dworcu i odbierać przyjezdnych tudzież zabawiać ich i męczyć. ale reszta przyejzdnych też mogłaby napisać kiedy się zjawi
|
||
~Ziell |
Van, jeszcze sie jakos zgadamy bo tez mam tak czas ;)
|
||
SAM-UeL |
Podobno mój pociąg ma być o 13:11 już we Wrocławiu... jakoś będę musiał w to uwierzyć... Van czekaj na mnie z zimnym Lechem dawno z nim nie rozmawiałem :P
|
||
~Sevorn |
Khem...więc sprawa wygląda tak... ja wraz z Islem (dzięki uprzejmości jego rodziców) ładujemy nasze szanowne 4 litrki do auta i nim własnie zmierzamy do Wrocka... trudno nam powiedzieć, o której i gdzie nas z tegoż pojazdu wyrzucą... na miejscu skontaktujemy się coby się jakoś znaleźć...
|
||
Vandergahast |
4 litry przywozicie? a mnie uwzględniliście? :P ostatecznie nie wiem do końca i pewnie dowiem się tego ostatecznie dopiero jutro, ale może zajść taki zbieg okoliczności że zobaczę się z wami dopiero gdy nadejdzie czas konsumpcji, rozumianej raczej mniej płynnie a bardziej stale jeżeli chodzi o konsystencję przedmiotu powyższej, napiszę rankiem dokładniej i konkretniej
|
||
Ingham |
Ja jetenm od rana sdostępnmey (tzn. od kiedysi obudzę). Urzęduje na odrzańskiej. więc, do dworca mam 20 minut. Dzwońcie na koma, a wyjdę, przyjdmę i napoję./
|