|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-27 11:06:15 napisana przez ^farm Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
Vandergahast |
26? to akurat koło moich urodzin :]
|
||
Nami_IJB |
To co może już jakieś lepsze ustalenia? O której, gdzie, co robimy później etc ;P
Wiedźma jakieś pomysły :)?
|
||
~.Wiedzminka |
Najpierw to ja się spakowac muszę, bo 17 akurat przyjeżdżam bardziej 'na stałe'. Jak mi czasowo ta sobota wyjdzie - pojęcia nie mam. Myślę jednak, że warto się nastawic na jakiejś późne popołudnie: 18, 19. A gdzie..? Hymm.. ktoś ma coś nowego na oku?
|
||
Vandergahast |
co znowu? zoo, ogród botaniczny? mówiłem żeby się zawczasu przygotować :] ale jak 18 - 19 to większosć atrakcji będzie nieczynna, pewnie zakończymy w od zmierzchu do świtu, a umówimy się pod misiem lubo tez na dworcu pod zegarem, zależnie kto jeszcze swój przyjazd zgłosi i ilu takowych delikwentów ( :]) się znajdzie
|
||
~.Wiedzminka |
Jeszcze mamy czas, żeby być 'zawczasu' :PP.
Może gdzieś wstąpimy na.. karakoke ]:P?
|
||
Nami_IJB |
A wiesz gdzie jest jakieś dobre karaoke :) ?
|
||
^LEVY |
No nie, nie robcie z nas starych japonskich prykow, tylko nie karaoke, juz wole isc do cyrku ;)
|
||
Vandergahast |
wiem gdzie jest dobre, bo mam kumpla który notyrycznie wygrywa wszystkie:] ale nie polecam tego jako rozrywki, z całym szacunkiem dla imperialnych głosów i ich posiadaczy.
|
||
Nami_IJB |
Ciekawe dlaczego :D
LEVY: właśnie japońska młodzież się w to bawi - no tylko oni wyją niemiłosiernie zamiast śpiewać ;)
|
||
^LEVY |
O ile ogolnie japonska tradycje i kulture lubie, to nie cierpie w niej dwoch rzeczy. Karaoke i sushi (sake daje rade ;) )
|
||
Tarnum_IJB |
A tak zawczasu: kto planuje z Wawy wyjechać na urodiny Namiś? Bo bym się chętnie zbrał :D
|
||
~.Wiedzminka |
Jej, to była tylko luźna sugestia - ja i tak nie miałam zamiaru się w ten sposób kompromitowac ;).
Trza by jednak było zacząc myślec o jakiejś konkretnej godzinie spotkania. Hymm.. Miś o 18? 19?
[Pewnie znów pójdziemy na żywioł z programem :D]
|
||
~Gren |
Niech każdy wyznaczy sobie włąsne miejsce spotkania :D Idźmy na zywioł ;P
|
||
Nami_IJB |
Dla mnie każda h jest dobra ;)
I wylądujemy od zmierzchu do świtu :P
|
||
~Gren |
Tak, tego jeszcze nie było. Jednoczesny zlot w 30 miejscach w Wrocka. To nic, że każdy jednoosobowy :smiech3: Bijmy rekord :rad2:
|
||
Vandergahast |
ja się podejmuję siedzieć od 9 na dworcu i przyjmować przyjezdnych, wrocław trochę znam więc atrakcje jakieś powinny się znaleźć(sam uważam sie za lokalną atrakcję :]) a pod misiem proponowałbym się ustawić o 16, bo to pora w sam raz na jakiś posiłek
|
||
~Zielevitz |
hehehehehehehehe (ciekawe czy ktoś zrozuimał co miałem na myśli :P)
|
||
~.Wiedzminka |
u, już o 16? Nu dobra, jak zakładacie, że tyle ze sobą wytrzymamy.. :P
|
||
Nami_IJB |
Ja i tak dopiero będe się mogła pojawić koło 17 więc będę pisać do któregoś z was gdzie jesteście ;P
|
||
Vandergahast |
przyjeżdzający (są tacy mam nadzieję)proszeni o podanie godzin przyjzdu
|