|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-27 11:06:15 napisana przez ^farm Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Eldacar |
Dostosuję się do każdego terminu... byle po 15stym
|
||
Ingham |
Eldzio, to TY?!
Też bym się przejechał do Wrocka...
ale to rzeczywiście w maju.
Eldzio, nie dużo straciłeś.
|
||
^LEVY |
dopiero w maju? :(
|
||
^Eldacar |
Tak tak... to ja :)
Stary, dobry, poczciwy Eldzio :D
|
||
^Morgraf |
> dopiero w maju?
Zawsze możemy zorganizować przedzlot ;) Celem ustalenia planu działania, rzecz jasna.
|
||
Vandergahast |
dokładnie, plan przedzlotu jest prosty i nieskomplikowany, chętni są i pewnie ich przybędzie. nie wiem czy maj to najlepszy termin, matury, sesja za pasem, myślę że albo wkrótce, albo w czerwcu już.
|
||
~farmiszcze |
Vandergahast napisał/a:
> dokładnie, plan przedzlotu jest prosty i
> nieskomplikowany, chętni są i pewnie ich
> przybędzie. nie wiem czy maj to najlepszy termin,
> matury, sesja za pasem, myślę że albo wkrótce,
> albo w czerwcu już.
Przedzlot przed majem (22 kwietnia?).
A zlot właściwy - to ustalimy na przedzlocie.
Ja siem pisam, oczywista :).
/farm
|
||
^Morgraf |
No, 22 brzmi zachęcająco. To sobota jest, ja się piszę. Kto jeszcze ręka do góry?
|
||
^LEVY |
Postaram sie byc.
|
||
Tarnum_IJB |
Khem, khem...
Jeśli będzie to pod koniec maja/początek czerwca i będzie na to pozwalał stan mojego zdrowia (tak, ciągle chodzi o nogę...) to się... pojawię! Naprawdę :P
|
||
Aryene |
To może się razem zabierzemy >:P
Nie wiem czy będę, ale bardzo możliwe. Oczywiście już nie tak późno jak ostatnio, ale jak mogłam sobie odpuścić urodziny >:P
|
||
^Islington |
Koniec maja osobiście mnie bardzo pasuje, wiec pewnie sie zjawie. Jak jakis konkretny termin sie narodzi to bede mogl powiedziec cos na pewno ;-)
|
||
Crazy_IJB |
Kawałek podłogi wystarczy, by i mnie nie zabrakło ;).
|
||
Sevorn |
Wygląda na to, że mnie też nie zabraknie... ; )
|
||
Vandergahast |
22 maj? ok, to kiedy przedzlot?
|
||
~.Wiedzminka |
Zdaje mi się, że to przedzlot miał być 22, ale _kwietnia_ :>.
A maj... długi weekend mnie nie ma, 6-7 mam zajęty, 13-14 jadę w góry, 20-21 mnie nie ma, 27-28 jadę w góry i 4.06 również, a potem to już brzydko sesją pachnie.
Have fun, amigos ;).
|
||
Tarnum_IJB |
No, patrząc po kalendarzu to zlot powinien być 19-20 maja, bo 22 to poniedziałek... :P
|
||
Vandergahast |
ale wtedy są juwenalia i pewnie byśmy spędzilicały wieczór na polach marsowych :]
fakt ze poniedziałek to nienajlepszy termin
|
||
~.Wiedzminka |
No to możę zdecydujcie sie na niedzielę, 21 maja? Lepsze toto niż poniedziałek zdecydowanie...
|
||
Tarnum_IJB |
Ja przyjadę tylko jeśli zlot będzie dwudniowy i znajdzie się kawałek podłogi do spania ;p
|