|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-27 11:06:15 napisana przez ^farm Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~.Wiedzminka |
Witajcie.
Jako że chodzą słuchy, jakoby 17.09 miał we Wrocławiu zlot byc jakowyś, a 21 Śliffka wybywa, pomyślałam sobie, że dwudzieste urodziny ma się tylko raz w życiu, i skoro z rodziną byc wtedy nie mogę, to byłoby miło poświętowac z Wami - właśnie 17.09.
Co Wy na to?
Mówię wcześniej, bo może i przyjezdni jacyś się trafią (eh, ten optymizm ;P).
Pozdrawiam,
Hexe
|
||
Nami_IJB |
Ja się postaram być. Ale na razie nic nie mogę obiecać na 100%.
Jeśli ktoś nie czytał tego w oknie to przypomina, że 26 Listopada jest kolejny zlot - tym razem z okazji mojej 18stki :)
|
||
~Mrabell |
To mnie proszę dopisać do listy obecności :)
|
||
~Enleth |
Mnie też. Zarówno 19.09 jak i 26.11.
|
||
~-LEVY |
Zrobie wszystko co w mojej mocy, aby byc na obu :)
|
||
~Gren |
Może być problem, bo akurat w ten weekend będzie produkowane kolejne wydanie mojej gazety. Ale nie być u Wiedźminki na urodzinkach, toz to hańba i wstyd...
|
||
^farm |
Może, może...
|
||
~Malpiszon |
>> Mówię wcześniej, bo może i przyjezdni jacyś się trafią (eh, ten optymizm ;P).
Przyjezdni to w jednym i drugim wypadku zapewne chcieliby wiedzieć coś o jakimś noclegu, ewentualnie zapewnieniu o imprezie do rana ;).
|
||
~.Wiedzminka |
Z imprezą do rana nie powinno byc problemu (a bo to pierwszy raz ;), a z noclegiem.. hym.. zależy, ilu by tych przyjezdnych miało byc ;).
|
||
~Moandor |
...tylko jeden :)
Tak na poważnie, zastanawiam się czy do Was tam zajechać czy te ponad 500 km to troche za daleko.
|
||
Nami_IJB |
Nie nie jest za delko :P Ja mogłam w odpowiednim czasie przyjechać do was na 2 dni to Ty też możesz :D
|
||
~Isli |
Ja potwierdzam się na drugi zlot (urodziny Nami) pierwszy niestety odpada :(
do zobaczenia w gliwicach 1-2.10 albo w listopadzie!
|
||
~Denadareth |
Na drugim zlocie będę na pewno (przypominam że zbiega się też z moją osiemnastką :>).
|
||
Nami_IJB |
No to zrobimy podwójną :) Ja nie widzę przeciwskazań a może być ciekawie :)
|
||
~Morgraf |
ja tradycyjnie postaram sie byc na obu zlotowych wydarzeniach wroclawskich
|
||
Tarnum_IJB |
A ja na 90% na drugim :P 90% bo może zajść jeszcze kilka okoliczności działających na moją niekorzyść :P
|
||
~.Wiedzminka |
Hym.. no dobra, przeżyję jakoś, że w listopadzie ludziom ścieżki do Wrocławia bardziej proste się wydają niż we wrześniu ;).
Znając moje szczęście, dzień po zlocie listopadowym wrzucą mi jakieś wielkie koło, na które zwyczajowo nic odpowiednio wcześniej umieć nie będę ;P.
(kra, kra, kra.. tak, to było krakanie ;P)
|
||
Nami_IJB |
Ja po Gliwicach mam wielki sprawdzian :D
|
||
Vandergahast |
to co z tym zlotem? j a17 mogę bez problemu, a drugiej daty nei znalezłem, choć szukałem pilnie
|
||
Nami_IJB |
No jest wszystko się jeszcze ustali :D Wiedźma musi się wypowiedzieć ;P
2 data to 26 listopad ;P
|