|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-27 11:06:15 napisana przez ^farm Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^farm |
@Morg.
Głupio wyszło :zmiesz3:, bo ja z tym komentarzem nie miałem na myśli Twojego posta, ale moją ikonkę, która poczatkowo komentarzem mym całym być miała :zmiesz5:.
Sorki, za nieporozumienie.
@Koncerty
Wielkie mejbi odnośnie KULTu i Pidzamy. Chętnie bym się wybrał, nie wiem jednak jak będzie z kaską i czasem u mnie :szok1:.
Ale gdyby sie budowała jakaś ekipka, to dajcie znaka, co? Zawsze możnaby się dzieś tam spiknąć :smiech1:.
P.S.
Zaczynam lubić te tutejsze emotki :smiech3:
Pozdrawiam
|
||
~.Wiedzminka |
Farm, ja się jeszcze z Tobą policzę, za ten pomysł z pasami.. Przez połowę zlotu tylko ludzie się pytali, kto pas przyniósł, a mi nie chcieli powiedzieć, o co chodzi :>.
Z chęcią pójdę na wszystkie październikowe koncerty, ale potrzebuję sponsora :P. Ktoś się pisze ;)?
|
||
~Ziell |
ale to był bardzo dobry pomysł, trzeba kiedyś go zrealizować ;P :smiech2:
dwadzieścia pare fotek drogą nie chodzi :)
|
||
^farm |
@Hex
Dobrze wiedzieć :). Będę pamiętał, aby w urodziny z domu nie wychodzić, coby ofiarą zemsty Twej nie zostac. 25 pasów to jednak nie bylke co :O.
@Zielu
Tak! Koniecznie.
Ale na pannach próbujmy :D. Myślę, ze będzie dużo fajniej niż z panami :P.
Pozdrawiam
|
||
Vandergahast |
aha, a wiecei że 19 listopada ma być hurt i strachy na lachy?
|
||
Nami_IJB |
Farm: nie ma żandego próbowania na pannach :P
|
||
Vandergahast |
słusznie, prób ni ma, rób to albo nie rób w ogóle. więc robimy i każdy pas przynosi
|
||
Tarnum_IJB |
To ja rzucę: kto się wybiera na urodziny Namiś i będzie jechał lub przejeżdżał przez Wawę? :P
|
||
~Ingi |
Kiedy się coś dzieje we Wrocławiu? Mam chęć przyjechać.
|
||
~Nami_drow |
26 Listopada ;)
Tak to ja, ale mam problemy z zalogowaniem się na konto :P
|
||
~Kumbat |
Moje szanse na przyjazd zwiększają się, kasy troche zaoszczędziłem, a rodzice coraz bardziej są na tak (ale jeszcze nie są do końca przekonani).
Mam takie pytanie-czy ten 26 listopada to pewna data bo już kilka razy się zmieniało (albo tylko mi się tak zdawało) a mam teraz słaby dostęp do netu...
|
||
Nami_IJB |
Nie, nie zmienia się.
Jak forum chodziło to były plany, żeby przesunać - ale nie wyszło.
|
||
~.Wiedzminka |
OFICJALNE OGŁOSZENIE [ :P ]
Osoby chętne do noclegu 26.11 mogą spać spokojnie, o ile tylko zaopatrzą się w śpiwory [ew. gdy komuś bardzo zadek marznie, może wziąć karimatę]. Mamy oficjalnie pozwolenie na nocleg w namisiowym mieszkanku [w Rynku]. Rodzicielka prawdopodobnie się taktownie zmyje :P.
Prosi się uprzejmie w tym momencie o 100% [albo coś w okolicach 90% ;)] potwierdzenie przyjazdu, coby jakąś listę obecności [czyt. ile m^2 na osobę będzie przypadać] zrobić.
|
||
~Ingi |
Nie pojechałem do Kraka, to do Wrocka przybędę, skoro nocleg jest!
Count me in!
|
||
Tarnum_IJB |
Duzo było walk, ale niestety poległem :placz1: Bawcie się dobrze... :placz1:
|
||
Nami_IJB |
Czy ktoś może będzie miał możliwość wzięcia ze sobą aparatu (nie takiego na zęby, bo mogą być nawet 3 posiadaczki :P)?
|
||
~.Wiedzminka |
Będę w domu negocjować, ale niczego na 100% nie zapewniam..
|
||
~Moa |
Ja przyjadę oczywiście. (o ile coś bardzo bardzo nieprzewidzianego nie wypadnie)
|
||
Vandergahast |
ja mogę spróbować wziąć, ale nauczę kogoś obsługi i pozostanie u niego żeby porobił zdjęcia, bo ja nie mam do tego zdrowia, i później się je jakoś rozdysponuje
|
||
Nami_IJB |
Ja pożycze aparat od znajomej ;) Już mam jej zgodę ;D
A nie się jakoś rozdysponuje tylko proszę przywieźć płytki albo w czasie zwiedzania zaliczyć Media Markt i kupić płytki i się je od razu powypala ;P
|