|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-27 11:06:15 napisana przez ^farm Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~qu1 |
ETA 14:06 (+opóźnienia z okazji przymarznięcia pociągu do torów i takie tam :P)
Zjawi się obok podpisany, sztuk jeden, oraz Kumbat, również sztuk jeden :P.
|
||
Vandergahast |
napoisz mówisz? hmm, zrobię co mogę by zjawić się jak najwcześniej :] podobno koło 12.30 zjawia się jakaś grupka, tak?
|
||
~Enleth |
Jeśli będę w stanie, to przyjdę :P
|
||
~farmiszcze |
Łał. Ale tłumy walą na Zlocik...
Ja bedę dostępny jakoś od 12:00-13:00 :).
|
||
Crazy_IJB |
Jesteśmy na zlocie u Nami. Niestety, tylko piątka odważnych nie poszła spać i odważyła się stawić czoło Orfeuszowi. Reszta właśnie udaje że zasypia, aczkolwiek słychać dziwne komentarze na dosyć interesujące tematy - nie ma to jak zwierzenia Jaskiniowców o trzeciej nad ranem. Nam, na pocieszenie, zostały dwa kompy i sterta książek. No, byle do rana, może wtedy zlotowe śpiochy obudzą się i skrytykują moją krytykę. Qui chciałby dodać, że żadnych łasić we Wrocławiu nie stwierdził.
A Żywot Briana Monty Pythona po niemieckuy brzmi całkiem interesująco, ale na szczęście Arcymag poradził sobie z niedogodnościami późnej pory.
Ci, którzy nie przyjechali, niech żałują.
[edit] Do ciekawych haseł należy dodać "Śpijcie cieszej, bo my tutaj film oglądamy" na zawsze zsapisze się w historii zlotów... :P
|
||
Nami_IJB |
To jawne spekulacje!
Wcale nie poszliśmy spać przed trzecią w nocy. Gadaliśmy przynajmniej do 4 :P
|
||
~Ra-VIJB |
Byc sie nie dalo - ale przyjmijcie chociaz zyczenia - witajta w doroslosci :) Mozna sie jakos wycofac? :)
Napiszta jakies wieksze relacje - coby wiadomo bylo co sie stracilo... :)
Pozdrowienia!
|
||
Tarnum_IJB |
Ja was wszystkich w Wawie oczekuję na zlocie. O. :P
|
||
~Moa |
A ja kurde własnie do domu przyjechałem ze zlotu, a wyjeżdzałem z Wrocka o 11 00 :P.
Było, jak zwykle pięknie. Napisze co więcej jak odzyskam siły witalne po tej morderczej jeździe pociągiem. :P
Pozdrawiam,
Moa
|
||
Vandergahast |
ja się wypowiem krótko, ale treściwie :
szkoła grubego naleśnika :]
miało pozostać takowe ale nie mogłem się powstrzymać gdy zobaczyłem że dostałem moda i musiałem cos przerobić albo dodać. od jutra sie wczuwam i poprawiam literówki :P
|
||
Vandergahast |
miałem taki dobry początek posta, ale Lobo napisał coś wcześniej i nie mogę go wykorzystać :/ (początku posta, nie Lobo :P)
Ale tak tytułem refleksji, pamiętacie ostatni zlot wrocławski jak nie byłem w stanie zaporowadzić was do Jasia, i skończyliśm Rejsie wspominając nieobecnych? To tak mnie naszło, że w sumie nie było Hubiego, a na drodze którą zazwyczaj podążam na zajęcia ina dodatek w okolicy rynku znajduje się bar hubertus. i do niego jestem w stanie trafić jak jest jasno :] także następnym razem, gdyby Jaskiniowego psychologa, nie daj Mahadewo, znów zabrakło to postuluję zaczęcie wycieczki od przybytku jego imienia
|
||
codhri |
Dawno już się nic nie działo, może by tak znowu jakiś zlot we Wrocławiu? Jeśli chodzi o terminy, to ja jestem otwarty na propozycje :)
|
||
Nami_IJB |
Ja również się dopasuję, ale będę mogła dołączyć do was dopiero koło godziny 17 (mam wcześniejsze zajęcia). No wiadomo, jeśli ktoś będzie potrzebował noclegu to służę udostępnieniem lokalu ;)
|
||
SAM-UeL |
Nami: To kiedy mogę się wprowadzić? :)
Ps. Zgubiłem twój adres i nie mam jak Ci tych płytek podesłać (Więc dostarczę do rąk własnych ;P). :)
|
||
Nami_IJB |
Nawet jutro ;)
Oczywiście, że osobiście bo wisisz mi odwiedziny jeszcze urodzinowo-feriowe :P
|
||
^.Wiedzminka |
No wiecie, ja to prawie zawsze i prawie wszędzie :D. ~.Wiedzminka napisał/a:
|
||
Vandergahast |
no ja też w sumie się piszę, byle nie 7
|
||
^Morgraf |
Oczywiście
|
||
^Eldacar |
A planujecie może cos w drugiej połowie maja?
Taki zlot połączony z kilkugodzinnym wykładem dla mnie, co się dzieje w Jaskinii?
|
||
~-Nami-logout |
W drugiej połowie maja. Jakoś bardziej konkretnie?
|