|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-02-13 17:34:48 napisana przez ~Sparttakus Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Puzon_351 |
uuuu niezle 14000 aplikacji :) hehe
|
||
^Xardas22 |
No na miano "betatestera" ja tez raczej nie licze,ale jestem prawie pewien,że niedługo ukaże się demko.
|
||
^Puzon_351 |
O ile mi wiadamo demo ma sie ukazac kolo Swiat Bozego Narodzenia :)
|
||
^haku |
no to wygląda że beta bedzie chronione starforcem he he
|
||
^gustaw_86 |
no i kiedy ma się ukazac ta beta wiesz coś jeszcze więcej
|
||
^val-gaav |
LOL ... Beta juz sie dawno ukazala , ale Ty w nia nie pograsz trzeba bylo sie rejestrowac we wrzesniu :)
|
||
Tarnum_IJB |
No, chyba że zrobią jakieś otwarte beta testy, ktoś coś o tym wspominał...
|
||
szon26 |
Albo udostepnią bete w sieci - o tym tez ktoś już wspominał :) i to przed świętami BŻ :)
|
||
~lokio21 |
Ktoś korzysta z mojego kąta, dostałem powiadomienie o nowym poście w temacie z którego nie korzystam "Betatesty H5 - ważne informacje" i jestem zablokowany.
|
||
^val-gaav |
~lokio21 napisał/a:
> Ktoś korzysta z mojego kąta,
Będę złośliwy :)
Kto postawił Cię w k[b]ą[/b]cie za karę?
Czyżby nauczycielka polskiego za ortografię?
|
||
Tusiu |
^val-gaav napisał/a:
> Będę złośliwy :)
Chyba wiekszosc osob to widzialo, ale nie ladnie tak kogos publicznie pietnowac :) Poza tym moze jest dysortografem ??
|
||
^MiB |
@Tusiu: Dysortografia nie zwalnia z obowiązku myślenia. Tak w ogóle, to lepiej nie rozpoczynaj rozmowy na ten temat ;) [no przynajmniej nie w tym temacie].
@lokio21: zażalenia do adminów Free4Web proszę, a nie do Nas.
Zdravim
MiB
|
||
SirLuq |
a jak bedzie mozna w nich brac udzial???
jakis szczegoly?
|
||
Tusiu |
No i chyba doczekamy sie beta testow jezeli to nie jakis glupi zart :)
[url]http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/1851065692/m/7611021893[/url]
PS
Wlasnie zauwazylem ze w nowinkach o H5 jest juz poruszony ten temat, ale jakby nie bylo info to powinno znalezc sie tutaj :)
|
||
^haku |
zapraszam tu własciwie nic nowego ale jezeli ktos jeszcze nie czytał
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=24035 :zmiesz4:
|
||
^vinius |
ludziska, na czym będa polegać owe otwarte betatesty :) ?
|
||
^haku |
prosze tu topic o słusznej nazwie wiec piszcie jakie wrazenia zrobiła na was beta :pff6: zamiast niepotrzebnie zasmiecac inne tematy
jezeli chodzi o mnie to sa cztery główne nidociagniecia, wady
1. rozmiar pola walki
2. nowa kolorystyka jednostek (bohater dungeon, wszystki wybielone jednostki ludzi oraz academy za całokrztałt )
3. muzyka
4. niedopracowanie kodu gry
|
||
~Luki233 |
Witam mam pytanko w związku z betą. Mianowicie wybieram serwer na file planet pojawia mi sie takie małe okno ba którym jest napisany czas kolejka itp. Ale nic mi sie w nim nie zmienia:( Ps. czy można je odświerzać??
|
||
^val-gaav |
Więc tak ...
Na multi się niepołączyło :( Może to i dobrze bo podobno i tak lagi są i grać się nie da.
Zagrałem więc w singleplayer
Wrażenia :
-Pamiętam czasy kiedy wystarczyła myszka do gry w herosów. Jeżeli ktoś myśli, że zoom to pozycja opcjonalna to jest w błędzie. Bardzo często trzeba zmieniać rzut kamery by dojrzeć co gdzie jest :( ... Wielki minus bo to zabiera CZAS !
-Walki - i co z tego, że pole jest małe jak walki i tak trwają niemiłosiernie długo:( ... Pole idzie przezyć gdyby nie te 4 blokowe jednostki... KOSZMAR .
Balans - Dziwnym trafem grając necro czy sylvan szło mi dobrze, gdy zaś zacząłem inferno to nic jakoś nie szło :(
Ale za wcześnie by oceniać ... Wiem tyle z basic necromancy moj bohater z 13 upadłych scoutów wskrzesił 7 szkieletów :) ... Ja tu widzę bardzo złe proporcje.
PODSUMOWANIE : Największym minusem gry jest irytujący zoom za który bezpośrednio moge obwiniać grafikę 3d ...
Powinni dodać jakiś widok z góry (bo jak na razie jest tylko rzut izometryczny) i powiększyć rozmiar wileu rzeczy na mapie, bo naprawdę niedość,że trzeba obracać kamerą na boki to jeszcze przybliżać by dojrzeć co i jak :(
|
||
greyhawk |
hmm.. zoom jest spoko lub raczej bedzie gdy gra nie bedzie miala wyciekow pamieci i nie bedzie sie ciac,zupełnie jak w warcrafcie,jak pogracie dłużej nawet to polubicie.. tak mysle.mi sie podoba:) co do balansu jest juz niezle a po beta bedzie lepiej wiec az tak sie nie martwie.co do inferno to jak na razie to najlepsze zamek.. pozostale rzeczy mozna zmienic w opcjach(jak przyspieszenie walki) choc nad kamera mozna jeszcze popracowac..
|