|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-02-13 17:34:48 napisana przez ~Sparttakus Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^val-gaav |
@Greyhawk
well ... To nie zależy od mojej osoby , ale np na celestialheavens takie miejsca są tylko dla tych którzy mają przynajmniej po 50 postów i są zarejestrowani offcoz ...
IMO skoro jaskinia ma z 5 do 20 miejsc to powinny one być dla jaskiniowców ...
.........................................
A co do tego ukrytego forum i podsumowań ... Może warto do niego przyciągnąć nie tylko jaskiniowców ale i tych Polaków którzy przyłączą się do bety z formularza Ubi a którzy członkami jaskini nie są :?: Oczywiście nie na siłę ale może część z tych Polaków którzy się tam zapisują nawet nie wie że jaskinia istnieje, a woleli by pisać o becie na forum które jest w języku polskim?
|
||
^Irvin |
Ok, troszkę się tutaj porzadziłem. Jeśli coś wazngo poleciało (ale chyba nie), to z góry sorry Acid i MiB ;)
Do dyskusji tego typu jak te które tutaj się wywiązały od teraz służy oddzielny stolik.
Pozdrawiam
Irvin
|
||
~Mr.Pool... |
Ale bez sera - nie ma to jak ktoś bez wyobrażni usuwa wypowiedzi ludzi, którzy jednak mieli i mają coś do powiedzenia, jeszcze wczoraj było tu 6 stron teraz została połowa.
Moje wielkie gratki dla tego Moda !!!
|
||
^Irvin |
Temat nie po to żeby się kłócić. Miały tutaj być dyskusje o czymś ważnym, więc wywaliłem to co nie m iało większej wartości merytorycznej. Zresztą 6 stron to pojęcie względne bo mi listuje posty po 20 sztuk i było tego mniej.
|
||
^Acid_Dragon |
Irvin - daj trochę luzu - ZAWSZE na każdym forum - w IJB czy gdziekolwiek, przy co drugiej dyskusji będzie się powtarzać to, że dyskusja nie idzie w 100% w kierunku "merytorycznej wartości". I nie ma w tym nic złego, o ile nie zostaną przekroczone jakieś granice klimatyczno-tematyczne. Wszak forum to miejsce do dyskusji, a nie do pisania jakiejś powieści, która to z kolei musi być merytorycznie spójna. Ważne jedynie, żeby chaosu nie stworzyć - lecz istnieje pewna rónica między luźną dyskusją, a chaosem (który nietrudno znaleźć w Obsydianowej, choć może się czepiam :P).
poza tym jak widzisz - nie modów przepraszaj, a użytkowników :P.
|
||
klossina |
Witam Panstwa:))
W koncu udalo mi sie pograc w H5 beta i jeslio mozna chcialem sie troche pouzalac. Co do wymagan sprzetowych, cala gra przypuszczalnie siedzi w jednym spakowanym pliku, ktory jest rozpakowywany w trakcie potrzeb, chodzi o to aby nie dotrzec do kodu zrodlowego i enginu gry (tak przypuszczam) i to znacznie spowalnia gre. Co do samej gry to nie powinna to byc wersja 5 tylko raczej 3.5. HoMM3 w nowej szacie, i chyba niepotrzebne nikomu fajerwerki. Zalezy to oczywiscie kto czego od tej gry oczekuje, jesli strategii i swoistych "szachow" to H4 bije piatke na leb na szyje. Jesli oczekujemy bajki i cudownej grafiki, to rzeczywiscie to otrzymujemy. O gustach sie nie dyskutuje. Ale zeby spierd... taka fajna gre:(((.Mam nadzieje ze produkt finalny bedzie lepszy.
|
||
^vinius |
Dobre, jeśli grałaś w betę, to ciekawe, skąd ją masz? Betatestó nie było jeszcze, a alpha nielegalna. Proszę tu za przeproszeniem nie pieprzyć. Juz jeden pisał jak to testeowal "piątkę".
|
||
~-LEVY |
WYdaje mi sie, ze nie ma sie co zalec tu na bledy w wersji beta, bo po to ona jest zeby je usunac.
|
||
^Puzon_351 |
To przeciez nie mozliwe zeby ten koles mial juz bete :[
|
||
~-LEVY |
W poprzednim poscie mialo byc "żalić" a nie "zalec", bedzie bardziej zrozumialy.
A co do bety to watpie zeby ktos "z zewnatrz" juz gral, przegladam prawie codziennie wszystkie znane mi fora i strony o Heroeskach i nigdzie nie ma dowodu ze ktos gral. Owszem na prawie kazdym forum znajdzie sie ktos kto juz "gral" ale nie ma zadnego dowodu lub wklej SS z filmkiu na dowod :D
|
||
^Puzon_351 |
A nie uwazasz ze beta i tak sie rozprzestrzeni jak ubi moze sprawdzic ze ktos dal komus ?
|
||
^Puzon_351 |
A od czego zalezy wylosowanie bety dla kogos ? co trzbea zrobic zeby to dostac ?
|
||
~-LEVY |
Bardzo mozliwe, ze beta wycieknie, bo i drozsze produkcje wyciekaly :(
Ale moze Ubi odstraszy testerow od dzielenia sie beta, poprzez konsekwencje jak i zabezpieczenia ktore z zapowiedzi wygladaja na dosc dobre (stale polaczenie z netem, kazdy tester ma otrzymac przygotowana dla niego wersje).
Z drugiej strony zauwazono, ze wiekszosc wyciekow nie wywodzi sie z betatesterow, tylko ze srodowiska tworcow(autorow, programistow, grafikow, itd.) gry/filmu itd.
|
||
^Puzon_351 |
no calkiem mozlwie ze za kase ktos z ubi moze udostepnic bete :(
|
||
~-LEVY |
Watpie czy z Ubi albo Nirvala, bo oni beda miec kase ze sprzedazy, ale jest spora ilosc "personelu pomocniczego".
|
||
^Puzon_351 |
no w sumie to tak :)
|
||
~Galadin |
Vinius napisał:
[b]Dobre, jeśli grałaś w betę, to ciekawe, skąd ją masz? Betatestów nie było jeszcze, a alpha nielegalna. Proszę tu za przeproszeniem nie pieprzyć. Juz jeden pisał jak to testował "piątkę". [/b]
I tego słuchać, a nie dyskutować o alphie.
|
||
^Irvin |
Starczy że w becie wprowadzą przymus logowania się na serwer Ubi i po sprawie - nawet jeśli beta wycieknie to sobie nikt nie pogra.
Co do przygotowania wersji dla testerów, to raczej dość proste - Fabrycy gdzieś pisał o że gierka będzie oznaczona. Wycieknie kopia, starczy sprawdzić jakiś numerek tudzież inny watermark, porównać z danymi w bazie i już wiadomo kto nie wytrzymał :)
|
||
szon26 |
Hmn... z tego co zrozumiałem nie wszyscy zarejestrowani musza brać udział w testach czy tak??
A co do mnie - ja angielskiego nie znam na tyle by brac udział w tej zabawie ale zarejestrował się Szymon :) jesli by się udało i przyjęto by go to testów to ja bede w tych testach uczestniczyć z nim więc raporty będe składał :P jesli wogóle będzie można :D
|
||
~Evander |
ogromna prośba do szcześciarzy ktorzy będa to testować - jak i do władców Jaskini:
zapisujcie sobie wasze odczucia w jakimś papierowym notatniku, kiedy testy zostaną oficjalnie zakończone i jeśli Ubi pozwoli to w imieniu szarych uzytkowników Jaskinii ładnie proszę o relacje z beta testow:)
wiem że w wielu grach developerzy pozwalali na zdawanie takich relacji, ba nawet na pisanie recenzji na podstawie Bety więc chyba Ubi nie będzie wyjatkiem, a naprawdę fantastycznie byłoby dostać taką "gorącą" reckę :)
pozdrawiam wszystkich!
|