Logo  
Historia TFJ
Tymczasowe Forum Jaskini Behemota działało od sierpnia 2005 roku do czerwca 2006 roku, jako zastępcze forum podczas problemów hostingowych Jaskini.

Wróć do Jaskini Behemota

Witaj na Tymczasowym Forum Jaskini Behemota!
Tymczasowe forum Jaskini » Heroes V - Marmurowa Wyrocznia » Betatesty H5 - ważne informacje

Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-02-13 17:34:48 napisana przez ~Sparttakus
Pokaż ostatnią wiadomość

Wyświetlam 175 wiadomości na 9 stronach [ <<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>> ]
^val-gaav
1. RE: ważne!.... chyba....
2005-08-30 22:00:45
@Greyhawk well ... To nie zależy od mojej osoby , ale np na celestialheavens takie miejsca są tylko dla tych którzy mają przynajmniej po 50 postów i są zarejestrowani offcoz ... IMO skoro jaskinia ma z 5 do 20 miejsc to powinny one być dla jaskiniowców ... ......................................... A co do tego ukrytego forum i podsumowań ... Może warto do niego przyciągnąć nie tylko jaskiniowców ale i tych Polaków którzy przyłączą się do bety z formularza Ubi a którzy członkami jaskini nie są :?: Oczywiście nie na siłę ale może część z tych Polaków którzy się tam zapisują nawet nie wie że jaskinia istnieje, a woleli by pisać o becie na forum które jest w języku polskim?
^Irvin
2. RE: ważne!.... chyba....
2005-08-31 16:55:06
Ok, troszkę się tutaj porzadziłem. Jeśli coś wazngo poleciało (ale chyba nie), to z góry sorry Acid i MiB ;) Do dyskusji tego typu jak te które tutaj się wywiązały od teraz służy oddzielny stolik. Pozdrawiam Irvin
~Mr.Pool...
3. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-01 01:51:09
Ale bez sera - nie ma to jak ktoś bez wyobrażni usuwa wypowiedzi ludzi, którzy jednak mieli i mają coś do powiedzenia, jeszcze wczoraj było tu 6 stron teraz została połowa. Moje wielkie gratki dla tego Moda !!!
^Irvin
4. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-01 11:17:48
Temat nie po to żeby się kłócić. Miały tutaj być dyskusje o czymś ważnym, więc wywaliłem to co nie m iało większej wartości merytorycznej. Zresztą 6 stron to pojęcie względne bo mi listuje posty po 20 sztuk i było tego mniej.
^Acid_Dragon
5. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-01 16:08:59
Irvin - daj trochę luzu - ZAWSZE na każdym forum - w IJB czy gdziekolwiek, przy co drugiej dyskusji będzie się powtarzać to, że dyskusja nie idzie w 100% w kierunku "merytorycznej wartości". I nie ma w tym nic złego, o ile nie zostaną przekroczone jakieś granice klimatyczno-tematyczne. Wszak forum to miejsce do dyskusji, a nie do pisania jakiejś powieści, która to z kolei musi być merytorycznie spójna. Ważne jedynie, żeby chaosu nie stworzyć - lecz istnieje pewna rónica między luźną dyskusją, a chaosem (który nietrudno znaleźć w Obsydianowej, choć może się czepiam :P). poza tym jak widzisz - nie modów przepraszaj, a użytkowników :P.
klossina
6. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 10:10:55
Witam Panstwa:)) W koncu udalo mi sie pograc w H5 beta i jeslio mozna chcialem sie troche pouzalac. Co do wymagan sprzetowych, cala gra przypuszczalnie siedzi w jednym spakowanym pliku, ktory jest rozpakowywany w trakcie potrzeb, chodzi o to aby nie dotrzec do kodu zrodlowego i enginu gry (tak przypuszczam) i to znacznie spowalnia gre. Co do samej gry to nie powinna to byc wersja 5 tylko raczej 3.5. HoMM3 w nowej szacie, i chyba niepotrzebne nikomu fajerwerki. Zalezy to oczywiscie kto czego od tej gry oczekuje, jesli strategii i swoistych "szachow" to H4 bije piatke na leb na szyje. Jesli oczekujemy bajki i cudownej grafiki, to rzeczywiscie to otrzymujemy. O gustach sie nie dyskutuje. Ale zeby spierd... taka fajna gre:(((.Mam nadzieje ze produkt finalny bedzie lepszy.
^vinius
7. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 15:42:26
Dobre, jeśli grałaś w betę, to ciekawe, skąd ją masz? Betatestó nie było jeszcze, a alpha nielegalna. Proszę tu za przeproszeniem nie pieprzyć. Juz jeden pisał jak to testeowal "piątkę".
~-LEVY
8. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 21:08:01
WYdaje mi sie, ze nie ma sie co zalec tu na bledy w wersji beta, bo po to ona jest zeby je usunac.
^Puzon_351
9. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 21:11:23
To przeciez nie mozliwe zeby ten koles mial juz bete :[
~-LEVY
10. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 21:26:58
W poprzednim poscie mialo byc "żalić" a nie "zalec", bedzie bardziej zrozumialy. A co do bety to watpie zeby ktos "z zewnatrz" juz gral, przegladam prawie codziennie wszystkie znane mi fora i strony o Heroeskach i nigdzie nie ma dowodu ze ktos gral. Owszem na prawie kazdym forum znajdzie sie ktos kto juz "gral" ale nie ma zadnego dowodu lub wklej SS z filmkiu na dowod :D
^Puzon_351
11. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 21:30:55
A nie uwazasz ze beta i tak sie rozprzestrzeni jak ubi moze sprawdzic ze ktos dal komus ?
^Puzon_351
12. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 21:38:16
A od czego zalezy wylosowanie bety dla kogos ? co trzbea zrobic zeby to dostac ?
~-LEVY
13. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 21:41:03
Bardzo mozliwe, ze beta wycieknie, bo i drozsze produkcje wyciekaly :( Ale moze Ubi odstraszy testerow od dzielenia sie beta, poprzez konsekwencje jak i zabezpieczenia ktore z zapowiedzi wygladaja na dosc dobre (stale polaczenie z netem, kazdy tester ma otrzymac przygotowana dla niego wersje). Z drugiej strony zauwazono, ze wiekszosc wyciekow nie wywodzi sie z betatesterow, tylko ze srodowiska tworcow(autorow, programistow, grafikow, itd.) gry/filmu itd.
^Puzon_351
14. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 21:44:19
no calkiem mozlwie ze za kase ktos z ubi moze udostepnic bete :(
~-LEVY
15. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 21:57:06
Watpie czy z Ubi albo Nirvala, bo oni beda miec kase ze sprzedazy, ale jest spora ilosc "personelu pomocniczego".
^Puzon_351
16. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 21:59:32
no w sumie to tak :)
~Galadin
17. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-02 22:09:05
Vinius napisał: [b]Dobre, jeśli grałaś w betę, to ciekawe, skąd ją masz? Betatestów nie było jeszcze, a alpha nielegalna. Proszę tu za przeproszeniem nie pieprzyć. Juz jeden pisał jak to testował "piątkę". [/b] I tego słuchać, a nie dyskutować o alphie.
^Irvin
18. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-03 00:59:09
Starczy że w becie wprowadzą przymus logowania się na serwer Ubi i po sprawie - nawet jeśli beta wycieknie to sobie nikt nie pogra. Co do przygotowania wersji dla testerów, to raczej dość proste - Fabrycy gdzieś pisał o że gierka będzie oznaczona. Wycieknie kopia, starczy sprawdzić jakiś numerek tudzież inny watermark, porównać z danymi w bazie i już wiadomo kto nie wytrzymał :)
szon26
19. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-03 14:58:36
Hmn... z tego co zrozumiałem nie wszyscy zarejestrowani musza brać udział w testach czy tak?? A co do mnie - ja angielskiego nie znam na tyle by brac udział w tej zabawie ale zarejestrował się Szymon :) jesli by się udało i przyjęto by go to testów to ja bede w tych testach uczestniczyć z nim więc raporty będe składał :P jesli wogóle będzie można :D
~Evander
20. RE: Betatesty H5 - ważne informacje
2005-09-03 22:16:44
ogromna prośba do szcześciarzy ktorzy będa to testować - jak i do władców Jaskini: zapisujcie sobie wasze odczucia w jakimś papierowym notatniku, kiedy testy zostaną oficjalnie zakończone i jeśli Ubi pozwoli to w imieniu szarych uzytkowników Jaskinii ładnie proszę o relacje z beta testow:) wiem że w wielu grach developerzy pozwalali na zdawanie takich relacji, ba nawet na pisanie recenzji na podstawie Bety więc chyba Ubi nie będzie wyjatkiem, a naprawdę fantastycznie byłoby dostać taką "gorącą" reckę :) pozdrawiam wszystkich!