|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-02-13 17:34:48 napisana przez ~Sparttakus Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Puzon_351 |
hmmm mi sie zdaje ze bedzie te 2 zamki ale nie wiem czy dobrze mowie :)
|
||
^LEVY |
^Puzon_351 napisał/a:
> hmmm mi sie zdaje ze bedzie te 2 zamki ale nie
> wiem czy dobrze mowie :)
Chyba zle mowisz ;)
O ile pamietam to w oficjalnym poscie z ogloszenie o rozpoczeciu naboru do bety, bylo napisane ze beda wszystkie zamki/jednostki/czary/specjalnosci itp, miedzy innymi poto zeby sprawdzic zbalansowanie gry.
|
||
^Puzon_351 |
No wlasnie wiedzialem ze zle mowie :) ale skoro beda wszystkie zamki a beta bedzie w polowie wrzesnia to czego jeszcze nie udostepniaja screenowshotow dotyczacych kolejnych zamkow :P :D
|
||
^LEVY |
Chyba sie nie łudzisz, ze po starcie bety wszyskie karty zostana odkryte?
Do premiery informacje dalej beda udzielane porcjami. Beta testezy maja zakaz rozpowszechniania [i]ijakichkolwiek [/i]informacji (nawet typu czy na pewno lucznicy to jednostka dystansowa).
|
||
greyhawk |
sraty taty,wiadomosci i screeny wyciekna na bank bo niema mozliwosci zlapania kogos na tym,ubi zapewne zdaje sobie z tego sprawe.oczywiscie nie dotyczy to samej bety ktora raczej bedzie niezle chroniona i nikomu niepolecam kombinowania:) chociaz znajac swiat raczej marna szansa w dochowaniu tajemnicy:pff4:
|
||
^Puzon_351 |
No wlasnie nie ma szans na pewno cos sie przedostanie :) ludzie to ludzie zawsze sa ciekawscy :D
|
||
Nami_IJB |
Może i są ciekawscy. Ale są też ludzie, którzy jak się zoobowiązują do czegoś to dotrzymują kontraktu/słowa.
|
||
^LEVY |
To, ze pokaza sie screeny, czy innego typu informacje to jest wlasciwie pewne i wszyscy sobie zdaja z tego sprawe. Chodzi o to, ze zaden z betatesterow nie bedzie miec na tyle odwagi lub nie bedzie na tyle glupi, zeby zdradzac te informacje (ktore beda objete klauzula tajnosci) pod wlasnym nickiem na forum, czy gdziekolwiek indziej. Nie wierze nawet, zeby w NDA Ubisoft umiescil az tak absurdalny zapis
|
||
^haku |
no właśnie ... a tak na przyszłość to zapraszam betatestera żeby [u]zagładnoł[/u] na forum i sie podzielił informacjami... nick może miec jaki sie mu tam podoba :smiech1:
|
||
^Irvin |
Co inni zrobią - mi tam rybcia. Wiem że ja nie mam zamiaru udostępniać żadnych info z gry osobom postronnym.
A co do screenów, to ktokolwiek z was co to jest tzw. 'watermark'? Nie spekulujcie na temat bety i tego co ktoś udostępni, bo jasno jest napisane w NDA co wolno a czego nie, każdy akceptował to świadomie, wiec jeśli teraz ma z tym jakiś problem, no to wcześnie się opamiętał.
|
||
~Aha12345 |
ale tam zrzędzisz człowieku co się tak sadzisz daj pobujać w o błokach a nie tak smucisz ^Irvin napisał/a:
> Co inni zrobią - mi tam rybcia. Wiem że ja nie
> mam zamiaru udostępniać żadnych info z gry osobom
> postronnym.
>
> A co do screenów, to ktokolwiek z was co to jest
> tzw. 'watermark'? Nie spekulujcie na temat bety i
> tego co ktoś udostępni, bo jasno jest napisane w
> NDA co wolno a czego nie, każdy akceptował to
> świadomie, wiec jeśli teraz ma z tym jakiś
> problem, no to wcześnie się opamiętał.
^Irvin napisał/a:
> Co inni zrobią - mi tam rybcia. Wiem że ja nie
> mam zamiaru udostępniać żadnych info z gry osobom
> postronnym.
>
> A co do screenów, to ktokolwiek z was co to jest
> tzw. 'watermark'? Nie spekulujcie na temat bety i
> tego co ktoś udostępni, bo jasno jest napisane w
> NDA co wolno a czego nie, każdy akceptował to
> świadomie, wiec jeśli teraz ma z tym jakiś
> problem, no to wcześnie się opamiętał.
|
||
^Puzon_351 |
A wlasnie co to jest ten "watermark" bede wiedzial na przyszlosc. A jezeli chodzi o bete to mysle ze nikt nie bedzie na tyle odwazny zeby udosteopnic komus :) tez bym sie bal :P tyle kasy uuuu :) nie wyrobil bym sie hehe :) aha i po co tyle nerwow spokojnie my tutaj tylko dyskutujemy :)
|
||
~Aha12345 |
chyba nie omnie :)to była wypowieź ironiczna bez buziek bo niechciało mi sie :smiech:
|
||
^haku |
dokładnie bo to co napisał irvin jest śmiechu warte ... po zakończeniu betatestów każdy bedzie szukał informacji o heroes 5 i tych , które wyciekły w szczególności ... osoby POSTRONNE też :pff6:
|
||
^Puzon_351 |
Sluchaj ale oni napewno maja jakies sposoby zeby tego uniknac moze nawet o tym nie wiemy :P radzilbym nie probowac :P
|
||
^haku |
widzisz ..... o to mi chodziło każdy w tym struż prawa i porządku w świecie-irvin będą muwiły, że nie będą nic udostępniały lub coś w tym stylu ( lub informowały osoby POSTRONNE- no nie daruje sobie kupa śmiechu z tego słowa) ale i tak każdy liczy na wycieki screnów czy recenzję :pff6:
|
||
^LEVY |
^MuadDib_FC napisał/a:
> The registration is now closed.
>
>We received more than 14000 valid applications ! The selection process has now started, see you in a week for the chat to clear any question you may have on the beta test
Tłumaczyc chyba nie trzeba :)
|
||
~Aha12345 |
I tak pewnie nie zostane betatesterem ale mam nadzieje że w lutym będzie już można pograć w pełną wersje :) i mogli by już nowe jednostki pokazać bo czekam na te zamki nowe :) i jednostki :D
|
||
^haku |
chyba każdy ma taką nadzieję :pff6: twórcy wogule podali datę premiery :smut2:
|
||
~Aha12345 |
niby nie ale na tym filmiku pisze february 2006 więc może :)
|