|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-01-13 08:46:22 napisana przez ~Trishan Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Puzon_351 |
Racja, ale Nature jest pewne.Z kolei czego by na [url=http://home.houston.rr.com/thepliskepages/h5_troops.htm]tej stronce[/url] jest zakładka "Academy" :). Też lubie behemotow, cyklopw, orkow, goblinow i innych :) Po reszta na oficjalnym w forum pojawiaja sie już takie tematy jak " Which creatures will be in Academy", więc całkiem prawdopodbne jest że to bedą Tytani... itd. itp. :), ale wszystko jest możliwe, może ty masz racje. Nie długo sie dowiemy :P
|
||
^Huksi |
Rampart raczej będzie w podstawce, tylko do Academy mam wątpliwości. Jednak moim zdaniem lepiej, żeby było Stronghold niż Academy... w końcu to tradycja, sięgająca nawet Kings Bounty ( Academy pojawiło się dopiero od H2).
|
||
^Puzon_351 |
Hmmm... A skąd wiesz,że nie bedzie i Tower i Stronghold :) , chociaż wtedy by nie było Czarnych Smoków :( ehhh.. trudny wybór :P zobaczymy
|
||
^Nicolai |
Hmm...Jeśli mówią prawdę to są jeszcze tylko 3 zamki. Ale może zrobią nam niespodziankę i będzie ich więcej. Oby! :smiech1:
|
||
~Aha12345 |
chyba nie ale napewno będzie ich więceej z dodatkami :) ale niesmuciłbym sie jakby więcej ich było:)
|
||
greyhawk |
glowy niedam sobie uciac ale w kilku fiklmach bylo widac juz tower,w ten sam sposob jak nature,taki zamek z kopula podobny do tych z disciples.mogla to byc jednak jakas wieksza lokacja czy cus.do srody sie zreszta dowiemy pewnie:D
|
||
krzys9 |
OOOOO!heroes 5 ma potężną grafikę.
:okulary3:
:rad7:
|
||
^haku |
jak czytam posty kolesia wyzej nie mam watpliwosci, że pseoudo ma prawdziwe (krzys 9) ... wiec przestan wypisywac bzdury i zajmij sie ogladaniem domowego przedszkola :smiech1:
|
||
^vinius |
hmm... bez przesady, nie obrazajmy ludziskow, ale niech daje chociaz konstroktywne opinie :p
|
||
krzys9 |
Głupi haku :zlosc2:
|
||
^vinius |
jasne. ty cacy, haku be. skończmy tą dyskusję!!
tutaj się rozmawia o heroesie, nie przedszkolu.
|
||
^haku |
taa niestety jaskinie odwiedzaja ludzie w różnym wieku ... przechadząc do tematu nival w ostatnim czasie nie zarzuca nas nowymi matriałami - jedynie 4 screny to niewiele ... martwi mnie jednak, małe urozmaiceni terenu ... jedynie zielona trawa, magma, uschniete dzewa i roslinnosc necro to dosc mało porównując z 3 :zmiesz4:
|
||
^vinius |
nie maja sie czym chwalić
juz w KB były rózne typy terenu (woda, trawa, piasek) i miały już wpływ magiczny! (na pisaku nie działał czar time stop). nic nowego :) poza tym w H3 było terenów od groma i jeszcze trochę.
|
||
krzys9 |
[u]h5[/u] [i]zobaczcie trailer i screny[/i].
Naprawdę piękna grafika.:rad1::rad2:
|
||
^vinius |
oj błagam, nie dawaj tu takich bezsensownych komentarzy.
po 1: sa odpowiednie tematy
po 2: twoje komentarze nie maja uzasadnienia
po 3: są bez sensu
po 4: powtarzasz je po 10 razy.
|
||
~Trishan |
Mnie cieszy ilość detali na mapie, ogólnie jest piekna grafika. Ale maniacy edytorów map będą mięli pełne ręce roboty, ale zato jaki efekt. :)
|