|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-01-13 08:46:22 napisana przez ~Trishan Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^haku |
właściwie to pasuje ale jestem ciekaw czy wymyślą coś nowego ..... hmmm mi nic nie przychodzi do głowy raczej zostaną przy zaśnierzonej krainie ... ale wciąrz zastanawia mnie ten zamek tama na rzece :pff6:
|
||
^Puzon_351 |
Byc moze calkiem inny zamek lub jakis garniozon :P albo jakies wodne stwory nie wiem nie mam pojecia ale w lutym bede madrzjeszy :P hehe
|
||
^haku |
ja tego lutego nie byłbym tak wcale pewny :zmiesz4:
|
||
~Apsik100 |
Jeśli pojawi, się druid to założe się, że będzie wyglądał jak Gandalf.
|
||
^Puzon_351 |
ojojoj :) trzeba myslec optimistycznie ze w lutym juz sobie bedziesz pykal w H5:) Ale tak na serio to calkiem mozlwie ze prace moga sie przedluzyc :P
|
||
^haku |
oby nie tak jak z 4... ale to inna historia oraz inna firma wiec... może w lutym :pff6:
|
||
^Puzon_351 |
zobaczymy pozyjemy :) mysle ze ubi dotrzyma slowa,ale roznie moze byc :/
|
||
^haku |
to kiedy zaczynaj sie betatesty a kiedy konczą ... wie ktoś :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
Betatesty zaczynaja sie w polowie wrzesnia przynajmniej mi tak wiadaomo:)
|
||
~Apsik100 |
^haku napisał/a:
> ... ale wciąrz zastanawia mnie ten zamek tama na
> rzece :pff6:
Rozwiązanie może być łatwiejsze niż myślisz.
Nikt nie wiedził, że "Zle Stworzenie" ma być Rogatym Naszorcą.
|
||
^haku |
"Rozwiązanie może być łatwiejsze niż myślisz.
Nikt nie wiedził, że "Zle Stworzenie" ma być Rogatym Naszorcą"
powiem wprost- nie kumam o co ci chodzi :pff6:
|
||
^Puzon_351 |
yyyy ja tez :P
|
||
~Aha12345 |
według mnie gryf jest pierwsza klasa niepodoba mi sie zbytnio szkielet z tasakiem?? wolałem mieczyk ale cóż i ten wampir porażka wolałem taki jak w 3 ce alpy a boharterowie też wporzo i waham się co sądzić o tym zielonym w nekro ale też w sumie pasuje:)ogólnie oki
|
||
^Puzon_351 |
taaa alpy byly spoczko ale te wampiry tez sie sa najgorsze:)
|
||
^haku |
nie wiem rysunek wampira jeszcze może być ale już gotowy model słabo się prezentuje jak wyjęty z innej bajki a alp z 3 tylko wdzianko miał fajne bo chyba nie ta łysa głowa :smiech2:
|
||
^Nicolai |
^haku napisał/a:
> nie wiem rysunek wampira jeszcze może być ale już
> gotowy model słabo się prezentuje
Chciałem właśnie to napisać. Na rysunku nieźle się prezentuje i grożnie wygląda, ale już na screenach tak już tak grożnie nie wygląda. Jego twarz jest biała :szok2: . Ale i tak lepiej wygląda niż w HoMM 4. Tam nosił XVIII-wieczny strój :szok1: . A klimat w Heroesach jest o wiele bardziej sredniowieczny/starożytny niż nowożytny.
|
||
^haku |
a były pokazane już jednostki necropolis w akcji bo jestem ciekaw jak sie prezentują inne ... tak ten wampir przypomina kogoś z azjatyckiej mitologi gdzieś podobny bardzo obrazek widziałem jak znajde link to zamieszcze :pff6:
|
||
greyhawk |
wampir jest bardzo europejski,wyglada jak z opowiastek i legend rumunskich.zaowazcie ze ma postac po-sredniowiecznego szlachcica.. troche na modłe francuza.. tak własnie wygladal hrabia drakula kiedy pojawila sie jego legenda.czy to jednak pasuje do herosow.. moim zdaniem to taki
"rodzynek" Fabrycego:) bardzo ladny ale ja dalbym vamrira-bestie,okropna,brzydka i przerazajaca a nie dystyngowana i wyrachowana :) chociaz..
|
||
^Puzon_351 |
Tzn. dla mnie wampir pasuje do h5:P poniewaz wlasnie tak wyobrazam sobie wampira jako takiego wyrachowanego, zimnego... ale przynzam twoj pomysl z bestia tez bylby calkiem ciekawy :)
|
||
^haku |
zaglądnijcie pod ten link http://www.mightandmagicgame.com/teaser/uk/screenshots.php?id=9301 zobaczycie że ma jakąś fryzure na styl samuraia :pff6:
|