|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-01-13 08:46:22 napisana przez ~Trishan Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Puzon_351 |
No mozlwie ale czy to jemu nie pasuje:) Wampir jest ok :P
|
||
^haku |
za to bohater necropolis wygląda świetnie tak sobie wyobrażałem wygląd sandro z 3 jeszcze ten kosciany koń ... a kruk na jego grzbiecie wymiata he he :rad2:
|
||
^Puzon_351 |
taaa zgadzam sie :) bohater z nekro jest... :)
|
||
^haku |
widaać że twórcy w wypadku zamku necro wzorowali się mocno na władcy pierscieni ale to chyba dobrze he he bo filmie fajny to efekt dało ...ech za to cerbera przeboleć nie mogę .... CO TO MA BYĆ...w beta powinni jako pierwszą i najwiekszą wade zgłosić wygląd tego szczura he he :smiech1:
|
||
^Nicolai |
^haku napisał/a:
> za to cerbera przeboleć nie mogę .... CO TO MA
> BYĆ...w beta powinni jako pierwszą i najwiekszą
> wade zgłosić wygląd tego szczura he he :smiech1:
Z bliska nie wygląda tak źle. Ale i tak nie ma kopyt(modne w Inferno, jedyny co ich nie ma). :smiech1:
|
||
^haku |
najgożeej że na obrazku
http://media.ubi.com/emea/homm5/screenshots/HOMM5_Inferno_Creature_Cerberus.jpg
wygląda cłkiem inaczej ale Nightmare) wygląda chyba najlepiej :rad2:
|
||
^Puzon_351 |
Tak cerber dosc "dziwnie" wyglada w rzeczywistosci, ale jak go zoabczylem na obrazkach to nie wygladal wcale tak zle :P
|
||
^haku |
zauwarzyliscie że na obrazkack koncepcyjnych na oficjalnej stronie niektóre jednostki są upokazane ulepszone np skeleton archer lub nie imp czy gryf :rad2: hmm
|
||
^Puzon_351 |
Tak to prawda tutaj masz [url=http://home.houston.rr.com/thepliskepages/h5_troops.htm#Academy%20forces]link[/url] na ktorym widac stwory ulepszone i nie ulepszone oczywiscie nie wszystkie bo nie ktore nie byly jeszcze pokazane
|
||
^haku |
jest tam również zakładka academy ... skąd ta pewność he he chyba są lepiej poinformowani ale nature też bedzie na 100% :rad2:
|
||
^Puzon_351 |
No widocznie tak :) kazdy chyba jest pewny ze bedzie rampart i tower :D nie ma szans zeby tych dwoch zamkow nie bylo. A szosty zamek...hmmm moze lochy
|
||
^haku |
no tak ale 6 ma być całkiem nowy wiec.... ale z ayliczen wynika że a podstawowej wersji nie bedzie barbarzynców a we wcześniejszych postach ktoś wciąż się upiera że ich zabraknąć nie może he he... chyba sie myli :rad2:
|
||
^Puzon_351 |
Hehe moim zdaniem barbarzyncy wyjda dopiero w dodatku ale nasze gledzenie juz nic nie da :) poczekamy zobaczymy
|
||
~Aha12345 |
Ja licze na 6 na lochy bardzo nowy bo w 4 go nie było:P
|
||
^Puzon_351 |
Ja rowniez licze na lochy i czarne smoczki :) :D
|
||
^Nicolai |
Czarne Smoki będą na pewno. Byli (o ile się nie myle) w każdej części Heroesów. Chciałbym także Złote Smoki. Bo jednek smok* to za mało. 8)
* Nie liczę smoków z Necropolii, smok+upg. licze jako jednego smoka.
|
||
^Puzon_351 |
Czarne beda na pewno Fabrcie o tym mówil. Z kolei złote smoki tez bym chcial ale jedni wola feniksow jedni zlotych ja jednak wole smoków :) smok to smok :d
|
||
^haku |
http://photobucket.com/albums/v708/EvilP/faketowns.jpg może czarny smok bedzie w tym całkiem nowym zamku prezentowanym pod tym linkiem obok necro i nature :rad2:
|
||
^Puzon_351 |
Tak to widac ze jest w podziemiach, chociaż.... zdaje mi sie ze to bedą lochy albo cos locho-podobnego :) i napewno w tym czarne smoki :D
|
||
^Huksi |
Wszyscy się tak upierają, że Tower będzie w podstawce, ale jakie są na to dowody? Przecież w tym opisie była mowa, że necro ukrywa się w Haven i Academy, ale nie ma dowodów, że Academy będzie w podstawce !!! Przecież Tower może być w dodatku, a barbarzyńcy w podstawce !!!
|