|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2005-12-14 21:59:37 napisana przez ^Islington Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^MiB |
@Nami: daj chłopcu spoqj i nie szpanuj tak... staruszko ]:P
Zdravim
MiB
|
||
Nami_IJB |
Mam dowód ;P Ale nie mam osiemnastki :P Co nie zmienia faktu, że nie lubię monopolowych :p
|
||
~qu1 |
Tak, CD jak ostatnio byliśmy było od 16, a jak ostatnio byłem o porze wcześniejszej to było zamknięte, więc można założyć że to standard (aczkolwiek w dni robocze w roku studenckim jest od 9 ;)). Jednakże naprzeciwko jest Dziupla, a można też pójść kawałek bliżej do Sąsiada... któreś musi być otwarte :P. Tak więc w przypadku zapragnięcia przez wycieczkę knajpy przed 16 coś powinno się znaleźć.
|
||
^Mollach |
To co, plany już są ... teraz trzeba przejsc tylko do czynów ^^ :)
|
||
mosqit |
:zmiesz5: Byłby to chyba pierwszy zlot jaskiniowców na jakim bym się zjawił no ale kurtka wodna jade na weselicho - bawicie sie dobrze.
|
||
^Mollach |
NNoooo nieeeeeeeeee..
nie bedzie mnie napewno 1 pażdziernika w gliwicach...
Jezeli by sie dało przenieść termin zlotu byłbym wdzięczny.
A powód nie jest mały slub mojej kuzynki...
|
||
Vandergahast |
na ten sam sślub się wybieracie? :]
|
||
mosqit |
jeśli jego kuzynka jest z Opola Lubelskiego to na ten sam :smiech1: i może przy takim obrocie spraw zrobimy mini zlot właśnie tam - ale nie martwcie sie nic was nie ominie - najwyżej sie załozy nowy temat :smiech3:
|
||
~Sevorn |
Ludzie się wykruszają... wyjdzie jeszcze na to, że zlot będzie w takim składzie jak ostatni mini :P (khem... Qui... tym razem nie będę autkiem więc godnie dotrzymam Tobie towarzystwa w piciu... i to nie będzie sok pomarańczowy ;) )
|
||
^Mollach |
ehm...
Moja kuzynka mieszka obok krakowa.
A moze jednak zrobic ten zlot tydzien pózniej, lub w innym terminie... myślę ze w tedy napewno bym sie pojawił.
No co chłopaki.. chce sie z wami napić:D
|
||
Vandergahast |
nie no, ja bym akurat optował za tym termninem, jednak, z tego co wiem, pierwsz wekendk października i w związku z tym ułatwia dostanie się na niego
|
||
~qu1 |
Moll... to weź ze sobą kuzynkę... razem z weselem ;P weselnicy z pewnością by tego dłuugo nie zapomnieli ;D
|
||
~Isli |
Niestety termin zlotu jest niezmienny. jako że zależy od moich starych, którzy wyjeżdżają.
Szkoda, że was nie będzie :(
ale trzeba wziąść się w garść i jakoś damy radę.
Proponuje, żeby zlot zaczął się o 15:00 na dworcu w gliwicach. Qui zdązy na otwarcie cd a mnie zdązy przejść kac po imprezie wcześniej. Godzinę rozpoczęcia zlotu można zmienić, musicie tylko wyrazić swoje niezadowolenie i zaproponowac nową ;-)
pozdrawiam wszystkich i see ya
|
||
~Mrabell |
Mnie tam się godzina podoba. Nie wiem, jak będzie z dostępem do neta w ostatnim tygodniu października, więc od razu napiszę, zjawiam się 15.11. Jakby mi coś się spóźniło, to się jakoś skontaktuję miejscowymi :P
|
||
~qu1 |
Poszedłem się... ekhm... upewnić ;). Potwierdzam że CD będzie otwarte od 16.
|
||
~Sevorn |
Godzina odpowiada Mi (:P) jak najbardziej... Isli, dobrze mówi... kacowi trzeba dać odpocząć po wcześniejszej imprezie (Isli chyba nie idziemy na tą samą ? :P)... a i na 16 do CD dotrzemy...
|
||
~Phaere |
ja tak tylko chciałam uspokoić wszystkich informując, że mnie nie będzie.
Bawcie sie dobrze, bla bla bla, i żeby mi zdjęc dużo było! :]
|
||
^Islington |
Na prośbę Ingiego i dla tych co byli w gliwicach a jeszcze nie widzieli pozostawiam link do zdjecia Coda ;-)
http://ufoprzemek.w.interia.pl/DVC01447.JPG
|