|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2005-12-14 21:59:37 napisana przez ^Islington Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~Denadareth |
Islington prawdopodobnie robi zlot w pierwszym weekendzie października (z noclegiem 1/2 X).
Wszyscy są serdecznie zaproszeni.
|
||
~Isli |
Potwierdzam zlot weekendowy w Gliwicach.
termin 1-2 października, nocleg u mnie w domu pod gliwicami, co daje pewien komfort ludziom z daleka. Serdecznie zapraszam wszystkich. Im nas więcej tym weselej!
|
||
Nami_IJB |
Oczywiście postaram się przyjechać. Na jakieś 90% - w tym momencie są moje szanse - ale jeśli będę to z podręcznikiem do j.polskiego bo w poniedziałek (3) mam sprawdzian powtórkowy do matury :)
|
||
szon26 |
A żeście termin znaleźli :) przecież 1 jest rozpoczęcie dla Studentów :) ehh
No nic! Mnie pewniakiem nie będzie :(
|
||
Crazy_IJB |
Studenci zaczynają w sobotę? Zawsze to jakieś pocieszenie dla nas, biednych uczniów.. (wiem, okropny jestem.. ;P)
A co do zlotu - na jakieś 95% będe.. ale możliwe, że moja matka będzie do Ciebie, Isli, dzwonić.. To się jeszcze zgadamy ;P
|
||
~Isli |
Spoko Crazy,jakby miała dzwonić to daj znać i będzie git, Szon rozpoczęcie jest w poniedziałek a zlot w weekend przed nim. jeszcze będziesz miał wakacje ;-)
|
||
szon26 |
Isli chciałbyś... ja tez bym chciał :(
ale ja zaczynam 1 października w sobote :( niestety już mi tak podali taki termin i napewno na zlocie nie będe ...
Zwłaszcza że studia mam w Opolu a nie w Katowicach... gdyby były w Katach to może i bym dojechał po rozpoczęciu ale z Opola już gorzej :/
No nic.. może na zlot we Wrocławiu sie załapie lub jakiś inny później :) Kto wie... a jesli nie to przecież na konwencie będe na 99% w przyszłym roku i tym razem w conajmniej 4 osobowym składzie więc luz :)
Hehe Islin trenuj tą piłke :P obiecałeś :P ja przyjeźdżam do opola i pierwsze co to ide do klubu zapisać się na gałe :P w przyszłym roku pokażemy Byczynie jak sie gra :P (mam nadzieje :D )
|
||
^Mollach |
Ja bede napewno .. znaczy tak na 99%, przyjade tez z Samuelem.
Takze mam nadzieje ze bedzie fajnie :)
|
||
^MiB |
Smutny to dzień nastał, dziś bowiem muszę Wam oznajmić, że... będę ]:D
Na 99% się zjawię [ ten 1% to wypadki losowe ]:P ].
Ja na całe szczęście "immatrykulacje" [ trudne słowo ]:P ] mam 28 września, więc looz [ już nie wspominając o tym, że do Gliwic mam względnie blisko i chyba mam nawet bezpośredni ]:D ].
Zdravim
MiB
|
||
~faramir-ijb |
Czesc, tu Far.
Bede staral sie wpasc. Mam bezposredni z Poznania, wiec moze to byc dla mnie pewne ulatwienie. Musialbym tylko zalatwic sobie z mama, bo znikanie na caly weekend z domu i jeszcze nieobecnosc w domu z tygodniu z powodu szkoly to moze byc dla niej za duzo. Ale postaram sie, posprawdzam pociagi i dam znac co i jak :)
Zdrowko Wam, Far
|
||
~Mrabell |
Cóż, ja zaczynam 3go, więc najprawdopodobniej też się pojawię :)
|
||
~Sevorn |
Obiecałem już z daaaaaawien dawna, że będę chodźby nie wiem co... obietnicy dotrzymam... możecie zacząć rozpaczać... =]
Pozdrawiam
|
||
~.Wiedzminka |
Kiedy zaczynam rok - nie wiem i rybka mnie to. Bezpośredni mam, więc drżyjcie, niebożęta, wiedźma nadciąga..
|
||
^Hubertus |
A mnie na pewno nie będzie :(, bo w niedzielę mam już wykłady, aqrat wtedy zaczyna się Studium Pedagogiczne, i nie mogę nie być na pierwszych zajęciach :(
|
||
~qu1 |
będę... jakby ktoś miał jakieś wątpliwości :P i nawet mi nie przykro :P
|
||
Aryene |
Moje szanse na ten zlot są równe 1:1000000 albo nawet mniej :placz1: Uznali, że jestem za młoda żeby sobie jeździć po całej Polsce na zloty :smut4: :smut2:
|
||
^Hubertus |
Tya, zwłaszcza że niania nie jedzie ;P
|
||
Vandergahast |
Oczywiście że sie zjawię, chyba nie myślałeś Isli że mnie nie będzie? Zresztą, wiszę Ci masło :]
|
||
Nami_IJB |
Moje szanse na przyjazd niestety ale maleją... Na razie pozstaję dobrej myśli, ale co będzie dalej to zobaczymy.
|
||
~Kumbat |
Ja na jakieś 95% będe, trza ustalić miejsce w którym się spotykamy...
|