| 

| 

| 
      Ostatnia wiadomość w wątku: 2005-12-14 21:59:37 napisana przez ^Islington Pokaż ostatnią wiadomość  | 

| 
	|||
| 
		    ^Mollach | 

Isli masz juz plany na ten zlot ... ?  
		   | 
        ||
| 
		    Aryene | 

Pojawiły się pewne szanse, że jednak uda mi się pojechać, ale wciąż bardziej NiE niż TAK. Jestem jednak dobrej myśli :rad3: 
		   | 
        ||
| 
		    Nami_IJB | 

Zobaczymy czy druga niania pojedzie ;P  
		   | 
        ||
| 
		    Tarnum_IJB | 

Pff... Oczywiście rodzicielka znalazła dwa tysiące powodów żeby nie jechać, w tym od-dawien-dawna-planowany-wyjazd-do-babci, więc mnie nie będzie ;( 
		   | 
        ||
| 
		    Crazy_IJB | 

Mój przyjazd potwierdził się - będe na pewno, czyli rodzice nie będą stawiali żadnych problemów (przez ostatni tydzień mieli wątpliwości). Dzwonić do Ciebie, Isli, też nie będą.. 
Od której można przyjeżdżać? I gdzie zbiórka będzie?
See U in Gliwice... 
		   | 
        ||
| 
		    ~Moandor | 

Na dziś, zamierzam przyjechać, jednak nie moge powiedzieć, czy cośsie nie zmieni. Wstępnie można założyć, mimo iż Gliwice daleko, że uda mi sie przyjechać.  
		   | 
        ||
| 
		    ~Denadareth | 

Prawdopodobnie spotkanie będzie na dworcu, wydaje się to najbardziej logiczne. Z tego co wiem w planach jest bujanie się po Gliwicach zaś na wieczór dopiero do Isliego.
Pozdrawiam
Den 
		   | 
        ||
| 
		    ^Mollach | 

Są jakies fajne knajpy w gliwicach ? :P  
		   | 
        ||
| 
		    Nami_IJB | 

Nie, nie ma ;P 
Będzie(cie)my oglądać zalety przyrody w Gliwicach :P 
		   | 
        ||
| 
		    Vandergahast | 

Pamiętam z coś tego co Den i Ilsi mówili i wychodzi mi że są i to nawet tanie :] 
		   | 
        ||
| 
		    Nami_IJB | 

Dzisiaj już wiem na pewno. I też wiem, że nic się więcej nie da zrobić.
Opowiecie mi jak było... i bawcie się dobrze...
Do zobaczenia w listopadzie we Wrocławiu... 
		   | 
        ||
| 
		    ~Denadareth | 

Szkoda, że Cię nie będzie Nami...
Odpowiadając na pytania:
owszem są knajpy w Gliwicach, planowane jest CD (Dębowe Mocne za 3,50 :). Do Isliego możemy pojechać kiedy będziemy chcieli tylko nie po ostatnim autobusie, który jest chyba po 22:00. Spotkanie raczej na dworcu PKP... 
Poza tym Isli zlot ten organizuje pod hasłem "Poszukiwanie Sensu Życia" - można zacząć się bać.
W imieniu Islingtona
Den 
		   | 
        ||
| 
		    Vandergahast | 

hehe, pamiętam, to o tej knajpie mi wspominaliście. ja jak najbardziej :] od której jest owtarta? :P faktycznie szkoda że Nami nie będzie :/ 
		   | 
        ||
| 
		    Nami_IJB | 

Nie płaczcie ;P Będziecie mnie mieli dość po zlocie we Wrocku (tym listopadowym ]:->) 
		   | 
        ||
| 
		    ~Kumbat | 

Ktoś tam mówił o zwiedzaniu Gliwicach... :smiech2:
Na miejscu zobaczycie, że nie ma czego zwiedzać w Gliwicach, no może tylko centrum jest w miare... 
		   | 
        ||
| 
		    ^Mollach | 

Tylko ze nam chodzilo o zwiedzanie knajp w gliwicach ...  :rad1: 
Ale fakt ... szkoda ze cie Nami nie bedzie, bo mnie raczej niebedzie we Wrocku.  
		   | 
        ||
| 
		    ~Sevorn | 

Khem, ktoś się pytał, od której 'CD' czynne... jak mnie pamięć nie myli to od godziny 16 (Jak coś Qui mnie poprawi, bo powinien wiedzieć... a jak nie wie... to wstyd mości Qui :P). Jeżeli pamięć ma w dalszym ciągu nie szwankuje to za każdym razem, kiedy pojawialiśmy się w tymże przybytku Dębowego złocistego napoju (a było to dwa razy... nie trzy, tudzież cztery, jeden też nie, a dokładnie dwa (2)) byliśmy pierwszymi klientami...może kontynuujmy tradycję? 
		   | 
        ||
| 
		    Vandergahast | 

gwoli ścisłości to ja pytałem :], od 16 tak? to co będziemy robić do 16? 
		   | 
        ||
| 
		    ^Mollach | 

DO 16 bedizemy siecdziec w monopolowym ... a pozniej sie przezucamy do CD <--- najlepsze rozwiazanie :) 
:rad2: 
		   | 
        ||
| 
		    Nami_IJB | 

Moll a masz dowód, że chcesz spędzić pół dnia w monopolowym :>? 
		   | 
        ||