|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2005-12-14 21:59:37 napisana przez ^Islington Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Mollach |
Isli masz juz plany na ten zlot ... ?
|
||
Aryene |
Pojawiły się pewne szanse, że jednak uda mi się pojechać, ale wciąż bardziej NiE niż TAK. Jestem jednak dobrej myśli :rad3:
|
||
Nami_IJB |
Zobaczymy czy druga niania pojedzie ;P
|
||
Tarnum_IJB |
Pff... Oczywiście rodzicielka znalazła dwa tysiące powodów żeby nie jechać, w tym od-dawien-dawna-planowany-wyjazd-do-babci, więc mnie nie będzie ;(
|
||
Crazy_IJB |
Mój przyjazd potwierdził się - będe na pewno, czyli rodzice nie będą stawiali żadnych problemów (przez ostatni tydzień mieli wątpliwości). Dzwonić do Ciebie, Isli, też nie będą..
Od której można przyjeżdżać? I gdzie zbiórka będzie?
See U in Gliwice...
|
||
~Moandor |
Na dziś, zamierzam przyjechać, jednak nie moge powiedzieć, czy cośsie nie zmieni. Wstępnie można założyć, mimo iż Gliwice daleko, że uda mi sie przyjechać.
|
||
~Denadareth |
Prawdopodobnie spotkanie będzie na dworcu, wydaje się to najbardziej logiczne. Z tego co wiem w planach jest bujanie się po Gliwicach zaś na wieczór dopiero do Isliego.
Pozdrawiam
Den
|
||
^Mollach |
Są jakies fajne knajpy w gliwicach ? :P
|
||
Nami_IJB |
Nie, nie ma ;P
Będzie(cie)my oglądać zalety przyrody w Gliwicach :P
|
||
Vandergahast |
Pamiętam z coś tego co Den i Ilsi mówili i wychodzi mi że są i to nawet tanie :]
|
||
Nami_IJB |
Dzisiaj już wiem na pewno. I też wiem, że nic się więcej nie da zrobić.
Opowiecie mi jak było... i bawcie się dobrze...
Do zobaczenia w listopadzie we Wrocławiu...
|
||
~Denadareth |
Szkoda, że Cię nie będzie Nami...
Odpowiadając na pytania:
owszem są knajpy w Gliwicach, planowane jest CD (Dębowe Mocne za 3,50 :). Do Isliego możemy pojechać kiedy będziemy chcieli tylko nie po ostatnim autobusie, który jest chyba po 22:00. Spotkanie raczej na dworcu PKP...
Poza tym Isli zlot ten organizuje pod hasłem "Poszukiwanie Sensu Życia" - można zacząć się bać.
W imieniu Islingtona
Den
|
||
Vandergahast |
hehe, pamiętam, to o tej knajpie mi wspominaliście. ja jak najbardziej :] od której jest owtarta? :P faktycznie szkoda że Nami nie będzie :/
|
||
Nami_IJB |
Nie płaczcie ;P Będziecie mnie mieli dość po zlocie we Wrocku (tym listopadowym ]:->)
|
||
~Kumbat |
Ktoś tam mówił o zwiedzaniu Gliwicach... :smiech2:
Na miejscu zobaczycie, że nie ma czego zwiedzać w Gliwicach, no może tylko centrum jest w miare...
|
||
^Mollach |
Tylko ze nam chodzilo o zwiedzanie knajp w gliwicach ... :rad1:
Ale fakt ... szkoda ze cie Nami nie bedzie, bo mnie raczej niebedzie we Wrocku.
|
||
~Sevorn |
Khem, ktoś się pytał, od której 'CD' czynne... jak mnie pamięć nie myli to od godziny 16 (Jak coś Qui mnie poprawi, bo powinien wiedzieć... a jak nie wie... to wstyd mości Qui :P). Jeżeli pamięć ma w dalszym ciągu nie szwankuje to za każdym razem, kiedy pojawialiśmy się w tymże przybytku Dębowego złocistego napoju (a było to dwa razy... nie trzy, tudzież cztery, jeden też nie, a dokładnie dwa (2)) byliśmy pierwszymi klientami...może kontynuujmy tradycję?
|
||
Vandergahast |
gwoli ścisłości to ja pytałem :], od 16 tak? to co będziemy robić do 16?
|
||
^Mollach |
DO 16 bedizemy siecdziec w monopolowym ... a pozniej sie przezucamy do CD <--- najlepsze rozwiazanie :)
:rad2:
|
||
Nami_IJB |
Moll a masz dowód, że chcesz spędzić pół dnia w monopolowym :>?
|