|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-01-25 16:06:03 napisana przez ^haku Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~Aha12345 |
ale gryfa to nie jest czar a jeśli chodzi o umiejętności to łucznik też ma jakąś napewno :)
|
||
^Puzon_351 |
dokladnie w haven bedzie trzy jednostki czarujace :) gryf mysle ze to jest jego specjalnosc :) paladinem mysle tez duzo czarowac sie nie bedzie ze wzgledu na to ze sa mocnymi jednostkami i sie bedzie nimi czesciej bilo niz czarowalo :p przynajmniej ja mam takie zdanie :D
|
||
^Puzon_351 |
A jesli chodzi o tego pit lorda to obydwaj beda czarowac zobaczcie sobie [url=http://home.houston.rr.com/thepliskepages/h5_troops.htm#Academy%20forces]tutaj[/url] pisze o ich spejalnsociach tyle ze czary pit lorda (po upgrade) beda nieco lepsze,inne :)
|
||
^haku |
co do tego paladna to jest to również umiejetność wybiera sie z menu tak samo jak umiejetnosc gryfa bo w wypadku inkwizytora z ksiegi czarów ... choc wyglada jak czar :smiech1:
|
||
^Puzon_351 |
No tak ale umiejentnosc w postaci czaru :P hehe nie no to jak wczesniej mowielm paladynem bedzie sie chyba wiecej walczyc niz uzywac "umiejetnosci" :)
|
||
^haku |
u anioła również wybiera sie wskszeszenie jak umiejetność wiec ksiege sie bedzie wybierało pewnie wtedy jak wiecej czarów bedzie :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
Tzn. sugerujesz ze aniol bedzie mial wiecej czarow niz tylko wskrzeszanie ??? a skad ty to wiesz :P :)
|
||
^MiB |
^haku napisał/a:
> bo w wypadku inkwizytora z ksiegi czarów ... choc
> wyglada jak czar :smiech1:
Eeeeee... a gdzieś Ty Inkwizytora widział na tym filmie? Tam był Palladyn, Gryf, Kusznik i bohater. Bohater ma swoją umiejętność - szarżę - w księdze magii - mnie to wcale nie zdziwiło specjalnie, bo i cóż w tym dziwnego?
Zdravim
MiB
|
||
^val-gaav |
Ludzie .. Przestańcie co godzinę pisać posty , że nie ma jeszcze opisu nowego zamku na ubi ...
Po pierwsze jak będzie to napiszcie o tym w " newsach " a nie w topicu o filmach ... Nie piszcie , że jeszcze go nie ma, bo to nie prowadzi do niczego .
Po drugie : Czy ktoś pomyślał o tym że jest sobota ? Myślę że większość pracowników ubi ma wolne na weekend ... Newsów na stronce ubi oczekujcie więc dopiero w poniedziałek .
Po trzecie : Parę postów poleciało ...
[EDIT]
Z innych topiców też takie posty poleciały
|
||
^haku |
MiB nie zrozumiałeś mnie nie chodziło mi w tym tekscie o bohatera lecz jednostki ... z miasta ludzi jedynie za czarującą jednostkę można uznać inkwizytora ponieważ w jego wypadku aby rzucić czar trzeba nacisnać ikonkę z księgą ... inaczej jest z paladynem, aniołem i gryfem wtedy tzreba nacisnąć ikonke o wyglądzie głowy w hełmie ...widać jest to uzależnione od ilości czarów bo ikonka jest jedna a inkwizytor ma 2 zaklęcia lub można wskrzeszenie anioła, atak z powietrza gryfa czy czar paladyna uznać za umiejętność :zmiesz4:
|
||
^MiB |
@Haku: nie, to Ty mnie nie zrozumiałeś. Ja się pytałem, gdzie Ty widziałeś Inkwizytora, a tym samym skąd wiesz, że Inkwizytor ma księgę, a nie hełm? ];)
Zdravim
MiB
|
||
^haku |
Heh oglądałeś wszystkie filmy dokładnie te nieoficjalne nakręcone kamerką cyfrową też(ciekawe gdzie oni to chowają :rad2:) na jednym jest to pokazane
|
||
^val-gaav |
@Haku :
A masz linka ?
Zdawało mi się , że mam wszystkie filmiki z h5 ale Inkwizytora to ja tylko widziałem jak młotem w Cerbera uderzał ...
|
||
~pita777 |
no ja też go widziałem tylko na tym filmiku jak atakuje młotem cerbera, a na żadnym innym inkwizytora nie ma. Haku może ci się coś pomyliło :rad2:
|
||
^haku |
powychodziło pełno niefoicjalnych fimifków z heroes z nieoficjalnej wersji gry :rad2: radzę poszukać na emulu :rad2: tam jest pokazane że aby rzucić czar jedynie u inkwizytora naciskamy ikonke ksiegi
|
||
^vinius |
to chyba tak samo z umiejętnościa grya -zeby wzleciał w przestworza tzreba nacisnąć ikonkę księgi.
|
||
^haku |
nie aby gryf wzleciał lub anioł wskrzesił trzeba nacisnac głowę w hełmie :rad2:
|
||
^Puzon_351 |
No tak, ale głowa w hełmie jest tam gdzie książka :P hehe
|
||
^haku |
no tak ale w przypadku inkwizytora zmienia sie w ksiege w wypadku bohatera rownież ale u anioła, gryfa, paladyna pojawia sie hełm to oznacza różnice między umiejętnoscią specjalną, a czarem :rad2:
|
||
^Nicolai |
^haku napisał/a:
> powychodziło pełno niefoicjalnych fimifków z
> heroes z nieoficjalnej wersji gry :rad2: radzę
> poszukać na emulu :rad2: tam jest pokazane że aby
> rzucić czar jedynie u inkwizytora naciskamy
> ikonke ksiegi
Możesz wstawić go tu:
http://www.rapidshare.de/
|