|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-01-25 16:06:03 napisana przez ^haku Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Nicolai |
Może ten dziwaczny atak upg. Gryfa nie poprawią, ale muszą coś zrobić z tą krwią, która pojawia się nawet po zaatakowa nia nieumarłego(Jakby z duchem takie coś też by było to byłoby to już lekkie przegięcie!).
|
||
^Huksi |
Z tą krwią... wy naprawdę powoli zaczynacie czepiać za przeproszeniem pierduł :smiech1:
Przecież to nie FPS, równie dobrze każdy bohater wyglądałby inaczej, każdy gryf inczej, koń bohatera miłby losowy kolor... zejdździe na ziemie przecież do są najmniej ważne szczegóły. Czepiacie się takich detli, nikt jeszcze nie pochwlił świetnych efektów zaklęć. PS. A co do cerberów to mi się podobją - moim zdaniem wyglądają lepiej niż te ratlerki z HIV :smiech1:
|
||
~Aha12345 |
nie no jednostki mi sie podobają wszystkie a z tą krwią to nie jest chyba błachostka bo to jest kijowe jak patrzyłem na filmikach:) np ten ze stronby nekromanty:)
|
||
^Puzon_351 |
Juz wczesniej na to zwracalem uwage, tez mi sie to nie podobalo zwlaszcza przy nekropolis. Teraz praktycznie na to uwagi nie zwarcam :) tzn. traktuje to jako szczegol oczywiscie tak nie powinno byc ale w heroes ten detal nie jest najwazniejszy
|
||
^haku |
zwłaszcza że do końca to nie wygłada jak krew .... raczej jak obłok kurzu po ataku czy ćoś w tym stylu... przypaczcie sie to zobaczycie że nie jest jednolicie czerwony ale i trochę szary czy niebieski :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
No to co !. Czy ty chcsz zrobic z heroesow jakas zabijanine polegajaca tylko na rolzewie krwi ??? ;/ nie mowie zeby krwi nie bylo ale nie zaraz zeby sie strumieniami lala :P
|
||
^haku |
dokońca mnie nie zrozumiałeś właśnie o to mi chodzi żę nie ma to barwy czystej krwi ale jakiegoś obłoczku po starciu coś jak kurz... to dobrze bo i po co krew w heroes :rad1:
|
||
^Puzon_351 |
No wlasnie :) mi sie zadje ze krwi nie powinno byc :P ale to jak juz wczeneij mowilem tylko detal
|
||
^haku |
za to czary wymiatają w pokazanym fimie holy ward fajne ale już widziałem w innych grach podobne, magic swist czy jakoś tak świetnie animowana pięść ... a njlepsze hoć nie zrozumiałem nazwy to ta bryła lodowa spadająca na cerbera świeetne :rad2:
|
||
^Nicolai |
Czary są bardzo dobrze wykonane. Mi się podobała Kula Ognia Pit Lorda. Gryf jest potężny jak zawsze, niespodzianką jest natomiast siła cerbera. Ale o to właśnie chodzi.
|
||
~Aha12345 |
A to nmiebył pit fiend przypadkiem :)ale czary galante :)
|
||
^Nicolai |
~Aha12345 napisał/a:
> A to nie był pit fiend przypadkiem
Mniejsza o to (jeśli dobrze pamiętam pit friend nie umie czarować), ale to jest mniej ważne.
|
||
~Aha12345 |
a skąd niby masz pamiętać zę nie umie czarować:) ????
|
||
~Aha12345 |
oby 2 te jednostki mogą czarować nawet tak pisze na stronce HV Pit fiends and Pit Lords are the most skilled warriors amongst Inferno troops. They also have the ability to cast devastating spells :)
|
||
^Nicolai |
^Nicolai napisał/a:
> [u]jeśli dobrze pamiętam[/u] pit friend
> nie umie czarować.
Ech... czytać sie nie chce!
|
||
^haku |
dobrze twórcy zrobili że wprowadzili tyle jednostek z czarami oraz spejalnymi umiejętnościami urozmaica to zabawe ... hm w zamku heaven bedzie tego z 4 jednostki... :rad2:
|
||
^Nicolai |
^haku napisał/a:
> ... hm w
> zamku heaven bedzie tego z 4 jednostki... :rad2:
Ja jestem zwolennikiem magii, ale 4 jednostki magiczne na 7 to już trochę za dużo w Academy chyba tyle nie będzie.
|
||
^MiB |
^haku napisał/a:
> heaven
NIE `heaven` [ Niebo ], ale `Haven` [ Przystań ] - też się na początku naciąłem...
Ja lubię magię, ale jako wspomaganie. W H4 jednostki czarujące były "lekko" przegięte [ ach te Dżiny z ich Ice Bolt... ], dlatego do tego typu nowinek podchodzę dość sceptycznie.
Zdravim
MiB
|
||
^Nicolai |
^MiB napisał/a:
> W H4 jednostki czarujące były "lekko" przegięte [ ach
> te Dżiny z ich Ice Bolt...
Tak w H4 było z jednostkami czarującymi lekkie przegięcie. Gdy grałem w H4 Złą Czarownicą pokonałem: Modliszki, Tytanów, Osetnice(każdego po 3, ZC było 8 ), oraz 10 duchów i 280 Zombiech (:szok1:) w Krypcie. Wszystko dzięki czarom: Implozja i Teleportacja.
|
||
^haku |
gdy pisałem heaven miałem na myśli zamek ludzi - niebo bo nie pamietam jak się zwał :rad2: i tak przecież bedzie czarować może paladin, anioł, inkwizytor oraz gryf ze specjalną umiejętnością :rad2:
|