|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-01-25 16:06:03 napisana przez ^haku Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Puzon_351 |
Tak zauwazylem to ze jest odrazu zoom jak kogos atakujesz no i to jest bardzo dobre :)
|
||
^Puzon_351 |
A slyszesliscie ze jak bohater chodzil po tym inferno terenie (tam gdzie lawy :)) to cwierkaly ptaszki czy to troche nie dziwne ze ptaki w takich miejscahc cwierkaja :)
|
||
^haku |
to co cieszy w tym filmiku to zmiana interfajsu poprzedni byl do bani kolorowy jakis taki dziecinny i warcraftowy ten to odcienie brązu i szarości jak dla mnie zmiana na lepsze i to duża oraz animacji wszystko sie rusza, para unoszaca sie z krateruw, chmurki, woda, jednostki Ladnie to wyglada.. ale ten te ikonki kamień spadł mi z serca
|
||
^val-gaav |
Nowy film na stronce Ubi !!!!!!!!!!
http://www.mightandmagicgame.com/teaser/uk/archives.php?mois=9&annee=2005#12147
/
|
||
^Puzon_351 |
uhhh juz mi sie sciaga dzieki za link :)
|
||
^Puzon_351 |
Ale to jest ten sam filmik co wczesniej tzn. troszeczke inny bo np. nie ma tego ze bohater najezdza na nightmares i specjalny atak gryfow ale spoczko bo lepsza wersja i po angielsku :)
|
||
^Puzon_351 |
Ale ten koles ktory mowi mowil ze beda dwie bitwy wiec moze ten filmik jest jakis uciety albo bedzie druga czesc :( nie rozumiem
|
||
^Huksi |
Na pewno będzie drugi film - przecież pisze 1 !!!
Po za tym Fabrice mówi, że w demie będą dwie bitwy, więc w drugim filmiku będzie ta druga bitwa.
|
||
greyhawk |
to inny film,choc podobny.nio i bedzie 2 czesc pewnie:)
|
||
^Puzon_351 |
No wlasnie ! i bardzo dobrze trzeba byc czujnym :) i cierpliwie czekac :)
|
||
^Puzon_351 |
No tak ale ogadlajac ten filmik uslyszalem ( nie wiem czy dobrze :) ) ze morale beda mialy inne znaczenie niz wczesniej czyli jednostka bedzie szybciej atakowac czy tak ?
|
||
^haku |
ja też nie kumam w poprzednich czesciach to był drugi ruch woże tu bedzie dodawać wiecej kratek do ruchu albo wczesniej atakowal no i na filmie zaprezento wano mozliwosc ataku z ruznych stron uffff :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
Masz tu [url=http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=410]link[/url] jest tam pokazny smok
|
||
^haku |
hm a gdzie sie podział dark champion teraz jednostka szustego poziomu jest jakis duch czy zjawa :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
No jest tez zaluje bo wladca mroku byl zaje... ale moze ten go godnie zastapi no szkoda szkoda ale zoabczymy jak sie bedzie gralo tym kolesiem :)
|
||
^haku |
jakis taki z kosą jak archetyp smierci ... za to pit lord z inferno wymiata nreszcie sie chłopaki przyłożyli cikawe kidy cos wspomnia o kolejnym zamku bo mamy trzy... kolejnym pewnie nedzie zmek natury
|
||
^Puzon_351 |
Lub Tower :)
|
||
^Puzon_351 |
Mam pytanko czy na stronce nivalu jest ten sam filmik co na stronce ubi pytam sie poniewaz ten z nivalu zajmuje 80mb a z uvi 20mb wiec moze to sa dwie czesci zlonczone razem lub ten poprzedni w ktorym mowiono po niemiecku w kazdym badz razie sciagne go i sie przekonam. Dla chetnych tu jest [url=http://www.nival.com/homm5_ru/files/#a2]link[/url]
|
||
greyhawk |
tower juz chyba pare razy bylo widac(lokacja jak neutralne miasto z discieples) tak mi sie kojarzy ale to tylko przypuszczenie :D
|
||
^haku |
nie wiem ja jeszcze nie zauwarzyłem jak co daj cynk w kturym miejscu jest widoczny ...... ciekawe co to bedzie za zamek ta tama na rzece moze to ten całkiem nowy o którym muwią twurcy :zmiesz4:
|