![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-14 15:48:24 napisana przez ^Sherincal Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
Pawapek |
Buther mozesz mnie ograc moje gg 7127000 napisze do ciebie
|
||
SpazzMaticus |
ja ostatnio mam sporo czasu, to chetnie cos pykne
gg:3615579
|
||
Luindil |
Dokładam się ze swoimi personaliami - Tomasz z tej strony, moje GG: 9393875. Często i chętnie grywam, mniemam również, że pewien poziom reprezentuję.
|
||
Protos-oGT |
Również z chęcią zagram mój nr GG 4992870
|
||
Kumbat |
Zamiast tutaj pisać chęć gry to nie lepiej po prostu wpisać się do ligi?
http://www.polskaligaheroes3.forall.pl
|
||
~Corec |
[b]Mam pytanie. Jak założyć Hosta abym mógł z kumplem pograć przez sieć TCP/IP? Ja mam radiówke a on Neostrade.[/b]
|
||
Kumbat |
Jak masz radiówke to najprawdopodobniej wewnętrzne ip, neo ma zew. czyli ty zrób serwer a niech on do Ciebie dołączy.
Jeśli to nie wypali to przez chamahi...a jeśli już z tym będzie problem pisz w ten weekend do mnie gg 1924502 to sprawdze w czym dokładnie problem i Ci to zrobie.
|
||
~Corec |
[b]zalożyłem tego hosta ale on nie może się podłączyć bo nie wykrywa mojeg IP.[/b]
|
||
Kumbat |
Podaj numer gg.
|
||
~Corec |
[b]3448625[/b]
|
||
Kumbat |
Sprawa załatwiona, Corec może już szaleć w sieci lecz niestety z tym kolegą co chciał zagrać to za bardzo nie może (tamtemu coś hamachi nawala).
Jak ktoś ma jakieś problemy z połączeniem przez neta niech pisze do mnie gg 1924502 bo widze że coraz więcej osób się do mnie zgłasza w tej sprawie.
Piszcie na ślepo bo raczej jestem niewidoczny.
|
||
^Sherincal |
Szukam chetnych do gry w HoMM III: SoD. Piszcie na gadu 6568097.
|