![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-14 15:48:24 napisana przez ^Sherincal Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
Immortal_Darkoon |
Yo!
Szukam osób chętnych do gry TCP/IP w Heroes III:SoD.
Chętnych proszę o cynka na GG(7205001)
[b]Dopisek by Crazy[/b]:
Z okazji częstego off-topicowania na temat gier on-line w innych topicach, ten temat, przyklejam.
|
||
Kozlov |
Moge z Toba pograć tylko mni pomóż skonfigurowac herosów:DChętnie komus dołoże:>
|
||
AIRROW |
Ja tez chetnie pogram w H3 SOD
Tylko bez lam prosze mam profesjonalny skill i szkoda mi czasu na pcozatkujacych ;/
moje GG 1703784 heroes extra klasyka
maxymalny patch program do laczenia HAMACHI
PS: Robie najlepsze mapy na swiecie do DUELI 1v1 wybalansowane i idealna na rozgrywke na net ze wzgledu na mala wielkosc i dostosowanie pod wzgledem uczciosci tzn nie dojdzieszz w dzien 1 po wzieciu dostawy odrazu do zamku przeciwnika
|
||
^val-gaav |
AIRROW napisał/a:
> tzn nie dojdzieszz w dzien 1
> po wzieciu dostawy odrazu do zamku przeciwnika
>
Nawet robiąc łańcuszek ?? :)
|
||
fieryfox |
Też bym chętnie zagrał...jeno nie wiem jak :(
Po pierwsze mam herosów po polsku, podczas gdy gro ludzi ma wersję angielską. Po drugie mam neostradę, a z wypowiedzi pewnego moderatora wynika, iż są z tym pewne cyrki (zmienne IP czy coś...). Mimo wszystko chciałbym z kimś zagrać tak na próbę...ażeby zobaczyć czy to dykwi wogóle. Mój GG to 5785821...jakby komuś się chciało to proszę o cynk...np.: dziś wieczorem...powiedzmy od jakiej 18:00 Z góry dzięki za odpowiedź ;]
|
||
^Dragonthan |
Ktoś chce jakiś pojedynek w heroes, to walić na GG: 9536274
|
||
Immortal_Darkoon |
Może w weekend byśmy zagrali?
(Chętnych odsyłam na gg --> 7205001)
|
||
~styksnk |
mam problem jak grac przez neta razem z kumplem mam radiowke ???
|
||
~Broda79 |
Też z chęcią machnę partyjkę w Heroes3 SoD!!!!Chętnych do skopania :smiech1:zapraszam.
Kontakt GG1745117
|
||
^slammer |
zagram w karzda sobote Immortal_Darkoon napisał/a:
> Yo!
> Szukam osób chętnych do gry TCP/IP w Heroes
> III:SoD.
> Chętnych proszę o cynka na GG(7205001)
|
||
~W0rg |
Szukam kogos DOBREGO do gry dla kogo rozwalic kilku kompow w sojuszu na niemozliwym to nie sztuka kontakt gg 4845358
|
||
~Ice_man2000 |
Chętnie bym zagrał przez neta w Herosów. Chętnych zapraszam w każdy dzień po 15:00.
Mam herosów złotą edycje>>
|
||
~Ice_man2000 |
aha moje gg 6275135
|
||
~Arturek1234 |
Moge cie ograc jak bedziesz chciał gg 2309509
|
||
~Arturek1234 |
Chetnie cie ogram gg 2309509
|
||
^slammer |
gg4005476
czekam na chetnych
|
||
The-butcher |
moje gg 7735361
chętnie bym kogoś ograł, ale nie mam kogo... wszyscy się boją ;)
|
||
uskok69 |
Jam jest gotów podjąć rękawicę lecz nigdy nie grałem on-line,gram wyłącznie wszechpotężną ludzką rasą.Jeżeli mnie ktoś poinstruuje i poprowadzi przez on-line będzie miał godnego przeciwnika chociaż mogę się mylić
|
||
uskok69 |
moje gg8226530
|
||
daro77-86 |
ty uskok chcesz sie zmiezyc niemasprawy masz to jak w banku uskok69 napisał/a: łorf
> moje gg8226530
:smiech1: :rad2:
|