|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2005-11-09 14:15:22 napisana przez ^val-gaav Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^vinius |
a ja sie nie moge doczekać, kiedy wreszcie ujawnią zamki. niepewność co do barbarzyńców mnie zjada.
|
||
^MiB |
Nowego zamku możemy się spodziewać TUŻ przed startem bety, so - EOT.
Zdravim
MiB
|
||
SirLuq |
na 100% nowy zamek bedzie pokazany tuz przed startem bety :)
juz sie nie moge doczekac :pff4:
|
||
^Puzon_351 |
uuu troche mnie nie bylo i musialem sie naczytac :P Moim zdaniem zamki tak jak tu kazdy mowi beda przed betami:) a co do tytanow to tak hmmmm. moim zdaniem powinni sie wzrowac na tym z 3 tyle ze go bardziej umiesnic :) powiem rowniz ze tytan z 4 tez mi sie podobal tyko brakowalo zbroi no coz coz ... zoabczymy:) a co do krasnoludow to moim zdaniem najlepeij pasuja do ramraptu :)
---- Edited by MiB ----
Nie wstawiam ort`ów, bo musiałbym zmienić 2/3 treści.
Jeszcze jeden taki post [ bez PLek, z ilością literówek przekraczającą wszystkie normy ] i leci z forum z miejsca!
Zdravim
MiB
|
||
^Puzon_351 |
No dobra spokojnie :)
|
||
^val-gaav |
^vinius napisał/a:
> nie chodzi o stanie ze
> słownikiem, ale wrzuć posta na Worda -
Może lepiej do Open office hę ? ... Jest darmowy :) ... Nie propagujmy piractwa, a na worda mało kogo stać ...
A co do ortów ... Problem zniknie (zmniejszy się ) gdy jaskinia wstanie , gdyż wiele osób które tu na tymczasowym ma konta tam ich już nie ma ...
|
||
^MiB |
@Haku: takie texty sobie do kieszeni schowaj, póki ja trzymam palec nad klawiszem "del".
To jest TYMCZASOWE FORUM IJB i obowiązują tu takie same reguł jak w samym IJB.
Niestety - tutaj nie mamy do dyspozycji taga [ort], więc pozostaje tylko brutalne kasowanie.
Co do sprawdznia poprawności: wystarczy google.pl - podaje poprawną formę wyrazu, który podamy do wyszukiwania - szybko, sprawnie i bezboleśnie.
Pozatym - nie mam tu na myśli pedantycznego przestrzegania ostografii i gramatyki, i robienie z IJB przyczółku prof. Miodka. Jednak posty powinny być zrozumiałe i nie razić w oczy błędami - ten post bynajmniej taki nie był [ i nie jest to jedyna tego typu wypowiedź, ale cóż - prawo nie działa wstecz ].
EOT, wracamy do meritum.
Zdravim
MiB
|
||
^Puzon_351 |
No ja rozumiem tylko jak szybko piszę to jest mi trudno się skupić na ortografii:) ale dzięki za zwrócenie mi uwagi, teraz bedę pisał uważniej :P hehe
|
||
~Aha12345 |
ważna jest treść a nie forma każdy chyba umie soie poprzestawiać literki żeby mu pasowało nikt nie jest ułomny chyba....a co do zamków może jeszcze pokaża jakiś filmik z innymi jednostkami :P
|
||
^vinius |
a dlaczego mój post został skasowany?
|
||
^Puzon_351 |
Dobra nie chce sie podlizywać :P , ale oni są tu gospodarzami i trzeba ich słuchać :) hehe
|
||
Crazy_IJB |
Jako administrator forum:
Moderator ma zawsze racje. MiB jest moderatorem na tym forum. Co z tego wynika? MiB ma zawsze racje.
Owszem, treść postu jest ważna - ale jego forma tak samo. Co nam po postach, których nie da się przeczytać? Mnie osobiście odpycha widok takich postów. W ostateczności, jeden czy dwa orty w dłuższym poście można darować - ale nie niedbałość w postaci braku polskich ogonków, braku czy poprzestawianiu liter w słowie.
Jeżeli ktoś ma inne zdanie - Jaskinia nie jest dla niego. Na tym forum obowiązują takie same zasady jak w Imperium! I jeżeli to się komuś nie podoba - proszę się do mnie zgłosić, w każdej chwili konto mogę usunąć.
Zapewniam wszystkich, że pisanie zgodnie z zasadami języka polskiego to nic trudnego - sam wstępując do Jaskini robiłem masę błędów. Ale naprawdę, wystarczy tylko przyłożyć się do pisanego postu - i wszystko wygląda ładnie.
Jako osoba prywatna i Jaskiniowiec z pewnym starzem:
MiB ma całkowitą rację. Bo to jest nadal Imperium, mimo że tymczasowe.
Jeżeli ktoś ma coś przeciwko - niech zgłosi się na priva. Tutaj dyskusję uznaję za zakończoną a wszystkie następne posty sprzeciwu polecą. Wszystkie. W Jaskini nie ma demokracji.
---- Edited by MiB ----
Dalsze posty o demokracji poleciały - nie wiązały się z tematem.
Zdravim
MiB
|
||
krzys9 |
Co znaczy MuadDib?
|
||
Tarnum_IJB |
O Mahadeva... Zróbcie coś z tym gościem bo mnie krew zaleje!
|
||
^Acid_Dragon |
na tym forum jest coś takiego jak 'system ostrzeżeń' mierzony w procentach - 100% oznacza blokadę użytkownika.
Co prawda sensu w tym niewiele, skoro do forum może mieć dostęp każdy i na milion sposobów, ale hej - spróbować można wszystkiego :P.
Niniejszym, korzystając z uprawnień moderatora i mocy nadanej mi przez Starożytnych Antagarichu, ogłaszam, że użytkownik o imieniu [b]krzys9[/b] dostaje 50-procentowe ostrzeżenie za
- powtarzanie postów o tej samej treści
- pisanie postów nic nie wnoszących do dyskusji zawierających z reguły kilka słów
- zdawanie pytań, na które odpowiedź jest ogólnodostępna na każdej stronie o HoMM lub w dokumentacjach do gier/patchów.
- za ogólny całokształt też.
|
||
Tusiu |
Mysle, ze Krzys to ktorys z moderatorow albo zasluzonych "jaskiniowcow", ktory na celu ma prowokacje do roznych dysput :)
|
||
~Minikas |
Krzys9 chciał by wiedzieć jak się poprawić żeby
nie miał ostrzeżenia.Powiedzcie mu jak ma się
poprawić.:zmiesz3:
|
||
^Acid_Dragon |
Na początek dobrym pomysłem byłoby nie pisanie postów jako ktoś inny, ukrywając się pod innym nickiem drogi krzysiu (dodatkowe 10% ostrzeżenia), a dalsze szczegóły masz w ostrzeżeniu jakie dostałeś na podany przez ciebie w profilu adres e-mail.
|
||
^val-gaav |
Jako , że pełno tu offtopiców to temat zamykam ...
Poza tym chat z MuadDibem był już dość dawno a na nowy się nie zanosi , dlatego też topic ten nie ma sensu .
|