|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2005-11-09 14:15:22 napisana przez ^val-gaav Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Nicolai |
Też chciałbym, żeby coś dodali więcej o jednostkach. Mnie zastanawia jak będzie wyglądał Tytan. Czy będzie o wiele wyższy od innych stworów? Jak będzie wyglądał?
|
||
~Aha12345 |
w 4 to była jednostka która mi sie podobała fajny [ort!] miała ta jednostka :) ale takto smok tez powinien być większy od przeciętnego żołnierzyka :)
---- EDITED by MiB ----
chełmik, to zdrobnienie miasta "Chełm",
ale powinno być z dużej litery napisane.
Jako że Tytani nie byli władcami tegoż grodu,
śmiem twierdzić, że popełniony został kargodny błąd ortograficzny!
Zdravim
MiB
|
||
^Nicolai |
W HoMM 4 była to jedna z nielicznych jednostek, które dobrze wyglądały. Jeszcze dodam, że ciekawi mnie to jak będzie wyglądał z piorunem w ręce. Dzięki 3D powinno to dobrze wyjść.
|
||
~Aha12345 |
noi tu masz absolutna racje to musi być super zrobione :) ale zastanawia mnie czy jednak zmienią jakoś tytana bardziej bedzie do tego z3 czy z 4 czy jescze jakiś inny mnie ciekawi jaki będzie ent od tego zależą losy świata to moja ulubiona jednostka poza gryfem:)
|
||
^MiB |
A ja się zastanawiam czy w ogóle będą tytani... zamek, inferno, necropolis, elfy, barbarzyńcy, nowy - razem 6...
A kiedy dokłądnie start bety? Nie wiem - sam czytałeś, że MuadDib powiedział, że w połowie przyszłego tygodnia...
Zdravim
MiB
|
||
~Aha12345 |
ja myślałem ze w ACADEMY będą tytani hmmmm
|
||
^haku |
barbarzyńców raczej nie bedzie tylko tower z magami i tytanami nagami....... :pff6:
|
||
^Nicolai |
~Aha12345 napisał/a:
> ale zastanawia mnie czy jednak
> zmienią jakoś tytana bardziej bedzie do tego z3
> czy z 4 czy jescze jakiś inny
Wg. mnie będzie nowy wzorowany na tytanach z h4 i h3. Powinien być bardziej umięśniony niż ten w h3. Na pewno będzie mieć zbroję w przeciwieństwie do tego z h4.
|
||
^MiB |
^haku napisał/a:
> barbarzyńców raczej nie bedzie tylko tower z
> magami i tytanami nagami....... :pff6:
Poczekamy, zobaczymy.
Zdravim
MiB
|
||
~Aha12345 |
w takim razie gdzie będą krasnoludy???
|
||
^haku |
ale na oficjalnym forum krąży wieść żę w tym tygodniu pokażą potwory z miasta tower a znamy już miasto ludzi, necro, inferno, nature, wiec mamy 4 z tower bedzie 5 a ma być jedno nowe wiec razem 6 barbarzyncy może w planowanym już dodatku sie pojawią :pff6:
|
||
~SirLuq |
^haku napisał/a:
> ale na oficjalnym forum krąży wieść żę w tym
> tygodniu pokażą potwory z miasta tower a znamy
> już miasto ludzi, necro, inferno, nature, wiec
> mamy 4 z tower bedzie 5 a ma być jedno nowe wiec
> razem 6 barbarzyncy może w planowanym już dodatku
> sie pojawią :pff6:
ja jeszcze nigdzie nie widzialem zamku natury skad to stwierdzenie ze znamy juz zamek natury, gdzie on jest pokazany :szok3: :szok3:
|
||
^haku |
na jednym filmiku jest oraz na cocept arcu ten wielkin drzewm to miasto elfów :rad2:
|
||
~SirLuq |
ale nie jest znana tak jak Haven Necropolis i Inferno :smiech3:
wiec na razie ZNAMY tylko 3 zamki :smut4:
|
||
~Aha12345 |
i ponawiam pytanie gdzie będą krasnale ???
|
||
Nami_IJB |
Większość odpowiedzi na wasze pytania zostanie niedługo podana. Nie ma co się niecierpliwić i insynuować za przeproszeniem bzdetów bo kolega kolegi koleżanki gdzieś słyszał. Spokojnie - wszystko w swoim czasie - a wasze spekulacje na pewno niczego nie przyśpieszą.
|
||
^haku |
krasnoludy bedą w nature poniewarz twórcy wracają do 3
|
||
^Nicolai |
Nie ma się co gorączkować dowiemy się wszystko we swoim czasie. Reszte zamków poznamy przed beta-testami(możliwe już w tym tygodniu*).
* Ale już dzisiaj jest piątek!
|
||
^haku |
hmm dziś już sobota może dziś coś zamieszczą :zmiesz4:
|
||
~Aha12345 |
hmmmm pewnie zrobią to tak do czwartku maja 6 dni co dwa dni nowy zamek jdnego dnia opis potem jednostki i tak do czwartku :( czekając.....
|