|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-04-03 11:23:38 napisana przez Vandergahast Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
SAM-UeL |
A mnie nie było... niestety... szwędanie się po szpitalach robi swoje...
|
||
~kai-chan |
zaś mnie fajna akcja omija noooo!
:placz1: (niewiem co się stło bo niedało się tego wysłać poprzednio jak się pojawi dwa razy tosienie gniewajcie na pogiętą wampirkę...) no a tak wogóle to co nieco słyszałam o ty kraku Phaerka opowiedała... KEFIREK :nietoperek:
|
||
^MiB |
@kai-chan: a znaków interpunkcyjnych nie łaska używać?
Tak trudno przeczytać swoje wypociny i poprawić?
Normalnie ja z powyższego nie zrozumiałem NIC!
Zdravim
MiB
|
||
^Mollach |
Ja zrozumiałem "kefirek" tylko...
KAI .. wiemy ze sie nie popisałas z krakiem juz dwa razy ...nie bedziemy mieli ci tego za złe oczywiscie jak przyjedziesz do Gliwic, i przyrzekniesz ze pojawisz sie na nastepnym zlocie w Kraku :)
Pozdrowienia... nie martw sie my nie gryziemi( nie licząc Aryen ktora jest wampirem) ;)
|
||
^Kai |
po piersze panie Mollach, ja też jestem wampirką. Po drugie panie MIB jak cie palne, to zobaczysz gwiazdki na niebie! nie odwiedzę was w Gliwicach, bo niemam jak tam dotrzeć (szkoda czasu na znaki interpunkcyjne) :pff4:
|
||
Crazy_IJB |
Dyskutując z Sevem o możliwych zlotach w czasie bliższym niż dalszym, padła propozycja zorganizowania takowego zlotu w pięknym Krakowie w dniu 7 kwietnia tegoż roku. Jednak, zlot bez Jaskiniowców wielkiego sensu nie ma, stąd i moje zapytanie, czy chętni by się znaleźli?
|
||
^.Wiedzminka |
Chętna bym była, ale realizacja 100% niemożliwa :(.
|
||
Aryene |
Tak jak u Hexe... Dla mnie wszelkie zloty są odwołane do końca kwietnia. I nie patrzeć na datę, po prostu aqrat teraz tu zajrzałam.
|
||
Nami_IJB |
No, moja obeność również odpada na zlotach poza Wrocławiem - tak do końca maja mniej więcej...
|
||
Vandergahast |
mnie też nie budziet albowiem planuję zorganizować grilla wtedy
|
||
~Darkena |
A nie da rady po świętach? Mam odrabianie ósmego i muszę być w internacie ;(. No chyba, że zrobimy zlot w Rzeszowie, na który nikt nie przyjdzie, oprócz mnie, Ava i może Kertoipa XD. Poza tym po świętach chyba więcej osób miałoby czas, no ale nie chcę się za nikogo wypowiadać. Co wy na to?
|
||
~lobo_jb |
Cóż, widzę tylko dwie opcje: przełożyć zlot na inną datę, bo obecna wydaje się wybitnie nie pasować większości albo opcja "b" - wpaść na grilla do Vandera, na pewno się nie obrazi xD.
Blisko mam ale moja obecność zależy w dużej mierze właśnie od daty i od tego jak mi pójdą poprawy w szkole ;)
|
||
Crazy_IJB |
Jeśli po świętach, to mnie odpowiada dopiero po 27 (czyli najlepiej sobota 29) - kiedyś muszę się pouczyć do egzaminu ;).
|
||
^Mollach |
Ja moge sie zjawić 7 kwietnia oraz po swiętach
|
||
Vandergahast |
grill się nie odbędzie bo park w którym go zazwyczaj robię leży za wałem i jest lekko podtopiony :/
|