|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-04-03 11:23:38 napisana przez Vandergahast Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~Kumbat |
Jeszcze nie wiem czy pojade, ale jeśli tak to 8:30 mam PKS z Katowic do Krakowa i w Krakowie będe godzina 10:15.
|
||
~Phaere |
może będę, może nie...jesli tak, to przybędę gdzieś w okolicach godziny 11-12 jak poprzednio (autobus 9:25), jakby ktoś był tak miły i odebrał mnie spod dworca to bym się naprawdę ucieszyła :) A uciekam autobusem tym razem o 16, żeby mnie rodzice znowu nie mordowali jak ostatnio ;P
|
||
~.Wiedzminka |
Z tego wychodzi, że ja najpóźniej Kraków opuszczam..
Cóż, najwyżej powłóczę się sama po ulicach ;>.
|
||
~Irvin-ijb |
Siostra a o której, bo nie wyczytałem a leniwy się robię ;) Ja mogę wrócić obojętnie o której, bylem miał czym ;) Na razie to planuję coś koło 20
|
||
~.Wiedzminka |
Dokładnie o 20 mam odjazd z głównego PKP :).
|
||
~Enleth |
11:09 na głównym
O 19:50 powrotny.
Mam wrażenie, że to dokładnie te same co ostatnio...
|
||
~Darkena |
7:34 - Kraków Główny
Nie szukajcie mnie ;).
|
||
^Hubertus |
Mnie niestety nie bedzie :(, nie wyrobiłem się z załatwianiem swoich spraw, także bawcie się dobrze, tym razem bez psych00la.
|
||
codhri |
Będę w kraku przejazdem do zakopca, więc oczywiście wpadnę ;) jeśli chodzi o późne odjazdy, to mnie chyba nie przebijecie - 2.51 w nocy :)
|
||
^Hubertus |
Hm, jednak sie pojawię ;]
Udało mi się odłożyć swoje sprawy na bok i jednak przybęde, będe około 9 rano na dworcu ;)
|
||
^Mollach |
Zlot w krakowie czas rozpocząć !! :rad1:
|
||
Nami_IJB |
Napiszcie jakąś relację :D Może jakieś fotki czy cuś :>?
|
||
~Irvin-ijb |
Fotków za dużo nie robiliśmy :) Jak zrzucę, to obecnym podrzucę linka. A o innych zainteresowanych się pomyśli ;)
Relacji nie ma po co w sumie pisać... Zlot jak zlot - było super. A co, gdzie, kiedy robiliśmy specjalnego IMO znaczenia nie ma :)
No ale może jednak podpowiem że zlot podzieliliśmy na trzy równe połowy ;) 1. odbieranie obecnych, 2. plątanie się po mieście w mniejszych bądź większych grupkach, 3. odprowadzanie odjeżdżających. Ale i tak było super ;]
|
||
^Mollach |
BYŁO SUPER !! :smiech3:
koniec
|
||
~.Wiedzminka |
1. Bolą mnie nogi.
2. Jestem wciąż przemoczona, bo w pociągu nie wyschłam, a do domu ledwo co weszłam, to od razu do komputera ;P.
3. O przepraszam, pierwsze co, to łazienka.
4. Drugie co, to lodówka.
5. A teraz może pójdę spac, bo zaczynam bredzic :D.
|
||
~Arye |
Późno jest, wena do pisania śpi już od dawna a na wierzch wychodzi pasqdny leń, napiszę więc tylko że było nprawdę super! (wiem, wiem, mało oryginalne :P) Dzięki Wam wszystkim, ktorzy tu dziś byli za świetną zabawę i masę śmiechu. Zapamiętam ten zlot, zwłaszcza, że najprawdopodobniej już w tym roq większości z Was nie zobaczę :( Chyba, że wbijecie się do Wawy :]
|
||
~Darkena |
Ja tylko mogę wam powiedzieć, że jak dla mnie Herbaciarnia to nienajszczęśliwsze miejsce na zlot :P. Z góry przepraszam wszystkich, że głównie mnie nie było, bo właściwie nie przyjechałam do Kraka ze względu na zlot, który trafił sie przypadkowo w tym samym dniu.
|
||
~Darkena |
Jeszcze jedno ode mnie: powstała nowa jednostka Heroes poziomu pierwszego :):
Koszuland
upd.: Koszuland Królewski
1/4 Koszuland wersja dziecięca
|
||
^farm |
A jakaś relacja?
Kto był, co robił, kiedy pojechał? :)
farmiszcze
|
||
Crazy_IJB |
Poszukaj po joggach... Tam znajdziesz troche informacji, jak poskładasz do kupy (fuj..) będziesz miał relacje, co się działo..
|