![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2005-09-26 10:09:15 napisana przez ^MiB Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~-LEVY |
Zdaje sie ze ktos nam podmienil stronke startowa :((
|
||
^MiB |
czyżby atak hakerów?
Zdravim
MiB
|
||
~-LEVY |
Wietrze tu spisek konkurencji.
Pewnie chca nas zdyskryminowac w oczach Ubi i zmniejszyc nasze szanse na udzial w testach beta ;)
|
||
^LEVY |
Ufff
Dzieki MiB'owi udalo mi sie zalozyc konto :)
Jak ktos ma podobny problem to wystarczy utworzyc nowe konto, ale musi byc ono lokalne. Przynajmniej u mnie to pomoglo.
|
||
~.Wiedzminka |
Sprawdzone doświadczalnie: pod IE strona działa, pod FF strona podmieniona...
o_O ?
|
||
greyhawk |
wystarczy skasowac to co jest po ukosniku i dziala
|
||
Lobo_ijb |
Ciekawe... mi ładnie działa pod obiema przeglądarkami i żadnych błędów/zmian nie zauważyłem...
|
||
greyhawk |
problem byl chyba taki ze adres sie nieznacznie zmienil(sam to zrobil?:) ) i przez ulubione niewchodzilo.skasowalem w sciezce w ulubionych koncowke i juz git:)
|
||
^Irvin |
Aha i powinien tutaj wylądować przydługi wykład na temat znaczenia słowa 'haker', które zostało użyte raczej w sposób niewłaściwy :) Ale jesli kogoś to interesuje, to polecam wikipedię i dwa zwroty: haker (bądź hacker) i cracker (tudzież kraker).
|
||
Mecku |
Przypomnę, że dzięki hackerom istnieje Internet, World Wide Web itd. Ale to swoją drogą.
|
||
~Enleth |
To był problem z konfiguracją serwera, nic poważnego.
|
||
~Misza_IJB |
Enlecie drogi, co było to nie ważne, lepiej napisz kiedy ruszy nasza Jaskinia :)
|
||
^vinius |
do prośby tej dołączam się uroczyście osobiście.
|
||
Destero |
Nie żebym narzekał, ale faktycznie miło by było znać jakiś, nawet mało konkretny termin. Ewentualnie jeśli takowego nie ma to stosowna informacja również byłaby mile widziana.
Rzekłem
Destero
|
||
~Misza_IJB |
Mało końkretny termin był gdzieś wyżej "Jak będzie to będzie" - czy jakoś tak :)
Ale fakt faktem (a gazeta gazetą :) ), że wzmianka typu "jeszcze dwa miechy" była by jakąś informacją...
|
||
~Eru-ijb |
Dobrze by było zeby był jakiś chciaz bardzo orientacyjny termin.. albo chociaż jak i czy posuwaja się prace?
|
||
greyhawk |
link do jaskini niedziala(forum ok ale "strona glowna" nie).
|
||
~Enleth |
Miało być dzisiaj, ale...
No, zgadnijcie.
Problemy z firmą hostingową.
Na szczęscie właściciel serwera sam tam ma na tyle ważne rzeczy, że się już dowiaduje o co im chodzi i postara się jaknajszybciej doprowadzić wszystko do porządku.
|
||
~Arye |
Heh, jak pech to pech, coś nie jest pisane uruchomić Jaskinię w najbliższym czasie... Pasqdny test cierpliwości ze strony losu :P
|
||
Tarnum_IJB |
Niech ten "los" mi się na oczy nie pokazuje, bo gołymi rękami ukatrupię :P
|