![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-25 19:26:35 napisana przez ~Rybaq Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Aniki |
Bug polega na tym,ze w zadaniach tej misji mamy punkt - rekrutoj 20 koscistych smokow , niestety to jest niemozliwe do wykonania , czy mamy 20 rowno czy 21,60 albo 80 to nie ma znaczenia ,bo dalej nie wypelnilismy zadania (nie mozemy kontynuowac).Jakies pomysly ?
|
||
~Morrr |
Hmm u mnie to normalnie zadzialalo.. mialem ok 50smokow ze soba jak dostalem tego subq i od razu zaliczylo, tak samo jak z 1k szkieletow.
Btw. Konwertowanie zamkow tez u mnie normalnie dzialalo, wchodzilem do zamku po zdobyciu i wyskakiwalo okienko z pyt, czy chce przeklnac miasto koszt 10k.
|
||
^Aniki |
U mnie w zasadzie z przejmowaniem zamkow tez poszlo bez problemu tylko trzeba bylo wiedziec jak to zrobic ;] szukalem jakiegos przycisku w miescie a pozniej czaru przed zamkiem :P , 1000 szkieletow poszedl rownie bezproblemowo natomiast z tymi smokami to nie tylko ja mam problem,znajomi uzbierali po 80 smokow (gdy 20 jest wymagane)i tez nic.... mi sie udalo 60 i pozniej mnie krew zalala jak sie okazalo,ze nic z tego
|
||
~Rybaq |
hmm... mozna wiedziec o co chodzi w ogole? przeszedlem cala kampanie nekromanty i jakos nie spotkalem misji w ktorej mialbym konwertowac zamki na inne czy mialbym uzbierac jakas tam ilosc jednostek... chociaz fakt faktem jest ze w tej kapmanii wystepuje misja o tytule "Invasion" ~~ ale ja ją ukonczylem bardzo szybko, wiec moze ominelo mnie cos...
bylbym wdzieczny jakby ktos sie wytlumaczyl :P
anyway H5 naprawde mi sie podobaja :) duzo osob narzeka ale moim zdaniem to tylko poczatkowe zle zdanie ktore z czasem minie, nad H3 spedzilem chyba polowe swego zycia i wcale po parudziesieciu godzinkach nad H5 nie jestem nowa odslona hirołsów zawiedziony, a nawet wrecz przeciwinie :) nie ma zbyt wielu niepotrzebnych bajerow rodem z H4, wszystko jest przejsrzyste a gra mimo to zachowuje swoj klimat i fakt iz trzeba odpowiednich umiejetnosci zeby sobie poradzic z co trudniejszymi misjami :)
|