Wyświetlam 5 wiadomości na 1 stronie |
|
|
Goffyo
|
1. czemu ostatnia kampania w H IV the gathering storm nie chce sie odblokowac?pomocy :):/
2006-05-02 22:16:24
ludzie sluchajcie mam problem przeszedlem wszystkie kampania heroesa IV i dodatku the gathering storm ale w dodatku nie chce mi sie mimo to odblkowac ostatnia kampania:/ nie iwem dlaczego:| gry sa oryginalen jakby co . niewiem moze musze dokupic drugi dodatek i jego tez przejsc? no naprawde nie wiem:/ prosze o pomoc tych ktorzy wiedz o co chodzi i moga mi pomoc :)z gory dzieki:) czekam:)
|
Goffyo
|
2. RE: czemu ostatnia kampania w H IV the gathering storm nie chce sie odblokowac?pomocy :):/
2006-05-05 22:51:54
ej no kochani nikt nie wie co mam zrobic? no prosze Was pomozcie mi :D:) nikt nie mial takiego przypadku ?
|
~Gren
|
3. RE: czemu ostatnia kampania w H IV the gathering storm nie chce sie odblokowac?pomocy :):/
2006-05-06 13:55:24
Może rozwiązaniem jest sposób sejwowania?
|
^Acid_Dragon
|
4. RE: czemu ostatnia kampania w H IV the gathering storm nie chce sie odblokowac?pomocy :):/
2006-05-07 14:43:32
właściwie, to o ile dobrze kojarzę, to standardowy błąd pierwszej wersji dodatku. Został naprawiony z pierwszym(?) oficjalnym patchem.
Poszukaj (np na stronach ubisoftu), ściągnij i zainstaluj oficjalne patche do H4 GS i powinno być OK.
|
Goffyo
|
5. RE: czemu ostatnia kampania w H IV the gathering storm nie chce sie odblokowac?pomocy :):/
2006-05-26 19:47:55
dzieki wielkie Acid Dragon:) oby to bylo to,mama taka nadzieje:D jeszcze raz serdeczne dzieki:)
|