![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-12 21:10:15 napisana przez ^LEVY Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~kjde |
Za chiny nie wiem jak urochomić ten tryb duel. W demie jest tylko jedna opcja o grze w sieci ubi czy coś takiego, i jak to klikam to chcą ode mnie jakiś kod o którym nie mam pojęcia albo przenoszą na jakąś stronę, gdzie po zajerstrowaniu się znowu przenoszę się na stronę ubi.com. na której nie wiem co mam zrobić aby zagrać w duela.
Czy ktoś może mnie oświecić?Help!
A propos mam pytanie.Te drzewce w demie są okropne, o wiele gorzej wyglądają niż w becie.Czy ktoś wie jaki będzie ich wizerunek w pełnej wersji?(ikony dzrzewców są przecież stare.)
|
||
^Nicolai |
Jaką masz wersję? Polską czy angielską. Podobno polską wersją przez sieć się nie da grać.
|
||
~Pasta88 |
Mam angielską wersje i wszystko mi pieknie działa tylko że nie moge grac z kumplem ( z kazdym innym tak ale z nim nie) chociaż on też ma angielska wersje.
|
||
~cccn |
w demówie nie da sie grać... ni tak na mapie itp... można tylko prowadzić pojedynki i w pl wersji i w uk!! (angielskiej) Tak mi sie przynajmniej wydaje... :pff4: :pff4: ~Pasta88 napisał/a:
|
||
^LEVY |
Da sie grac w polskie demo w sieci, trzeba tylko sciagnac [url=http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1255] patch'a [/url]
|