![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-27 23:35:04 napisana przez ~Prowonzord Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
SirLuq |
NIE MOGE NA TO PATRZEC!!!
Co oni z Heroesów 5 robia??
Dlaczego zamiast naprawiac bledy i dopracowac reszte - psują gre!!!
Chyba Ent lepiej wygladal w ver. Beta niz obecnie - wogole co to ma byc? Pinokio!!!???
zamiast zmienic lepiej wyglad Dżina (w rekawicach bokserskich) oni robia z Enta Pinokia!!! NIEEEEEE!!!! dlaczego !!!!??!!
tak samo z bohaterami! tylko 1 rodzaj!!!
nie nie nie nie nie tak to sobie wyobrazalem!!!
co niby przez ten czas zrobili - zmienili 80% tekstow!!! az strach pomyslec dlaczego :/
CZAS NA DOPRACOWANIE GRY zostal zmarnowany a nawet gorzej - zepsuli to co bylo dobre (np.Ent) nie poprawiając tego co złe (np.Dzin)
Czy tak wyglada Ent?
[img]http://www.the-genies-lamp.com/images/h5_artwork/new_treants.jpg[/img]
|
||
^Nicolai |
Ja odpowiem na pytanie: Czy to wygląda jak Ent? Nie, to wygląda jak resztki Pinokia, który chciał zostać krzesłem. Ciekawe czemu nie zmienili Dżina tylko takiego ładnego Enta? Jakbyśmy zapytali Ubi: A dlaczego? To oni by nam odpowiedzieli równie reklamowo: A chcecie wafelka? :smiech3: A tak na serio to jestem w głębokim szoku. Nie zdziwiłbym się jeśli by zamiast Minotaura daliby kolejną jednostkę kobiecą ubraną podobnie jak reszta kobiecych jednostek z tego zamku.
|
||
^Koshi |
Co?????? Tak ma wyglądać ent? Za takie coś to ja dziękuję. Ten z bety był o wiele lepszy od tego patyczaka. Zgadzam się! Po co zmieniać coś co jest dobre zamiast takiego np.gargulca?
:szok2:
|
||
~WhiteMidget |
hehe a moje ulubioą strone-- Dungeon to jeszcze nie zniszczyli , pasują mi tyakie jednostki a Elfów nigdy nie lubiłem i będe je dalej Tępił, nawet jeśli będą miały w swojej armi Ento-szkielety!!!
Widac ze nowa ekipa niema zielonego pojęcia o świecie Heroesów i traktuje robote troche zabardzo na luzie! , amoze jest tyle projektantów co miast w H5, bo z tego co widze to nie wszystkie zamki sa jednakowo zchzanioone , bo jak narazie Necropolis jest Ok i Dungeon chyba tez
|
||
~WhiteMidget |
ps.
Nie moge przestac sie smiać jak widze tego Drzewca-- przecież to szkielet z Afro na głowie hehehehehehhehehehehhehehehehehhe --- chyba chcieli trocze rozlużnić atmosfere przed premierą heheheh
|
||
^Nicolai |
To nie jest Pinokio to pień na stojaku. :smiech1:
|
||
SirLuq |
chyba jednak to błąd :) bo na stornie [url]http://homm5.gram.pl[/url] w galerii9 widac enty takie jak w becie uffff :)
tak wiec nie bedzie PINOKIA :)
|
||
^val-gaav |
^ a może strona gram.pl nie była aktualizowana ?
|
||
SirLuq |
zdjecia sa z dzis (i nie sa z bety) wiec Pinokia nie bedzie :)
|
||
^Ziom |
No niestety będzie pinokio bo to są z starej wersji screeny :( :(
|
||
^WhiteMidget |
Czasy Mityczne. Wielka Pustka i Narodziny Bliźniaczych Smoków:
"...Smok Chaosu i jego poplecznicy zostają uwięzieni w innym wymiarze stworzonym wokół jądra planety. Smok Ładu, wyczerpany i osłabiony grzebie sam siebie na Księżycu..,"
Ale fajne nareszcie będą plansze Księżycowe-- niemoge sie doczekać!! tylko jak sie tam Heroes dostanie moze portalem? No i czy wszystkie jednostki będą w kombinezonach kosmicznych --- wkońcu ktoś musi uwolnić smoka Ładu :smiech3:
(cytat pochodzi z [url]http://homm5.gram.pl/h/5/historia_swiata.php[/url] )
|
||
Kaktus82 |
ENT w grze wyglada faktycznie jak ten pinokio z lewej strony,ale generalnie w potyczkach prezentuje sie dobrze :)
|
||
maroflo |
Tragedia - masz racje
|
||
maroflo |
Enty są tragiczne. Dżin wyglada jak kogut któremu się łeb utnie!!!
Myśłałem że bedzie lepsze.....
|
||
~Prowonzord |
No dżiny są potworne. Ale ten nowy ent mi się bardziej podoba, taki hmmm tamten przypominał jakąś niezgrabną kłodę i tyle.
|