|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-03-17 14:29:29 napisana przez ~Hobbit_Anonim Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~Tairaterkes |
Witam,
Ostatnio sobie grzebałem w szafce i znalazłem zakurzone pudełko z heroesami II :) Postanowiłem sobie odświerzyć stare klimaty i pogierczyć w tą część. Mam pytanie czy istnieją jakieś dodatki do tej częsci (patche, mody, jakieś wytory fanów) ? Jeżeli są to gdzie można sciągnąć bo narazie nic nieznalazłem.
|
||
^vinius |
po 1: istnieją. oficjalny: Price of Loyality (trochę nowych jednostek, lokacje, kampanie itd) oraz nieznany nam, tajemniczy, za którego dam znalazcy 1000$ Desecrated Lands - nieoficjalny, autorstwa Dark Entertaniment, wprowadza (wg pogłosek) modyfikowanie armii oraz wynajmowanie silnych bohaterów z armią za ciężkie pieniądze.
po 2: prawa do PoL należą teraz do Ubi i pobieranie jest nielegalne. ale jeżeli znajdziesz Desecrated Lands - napisz natychmiast tutaj :)
|
||
~maruha |
Mam pytanko dotyczące herosów 2? Ostatnio postanowiłem sobie jeszcze raz pograć w tą gierkę ale mam problem z jej uruchomieniem pod XP, tzn odpaliłem ją raz ale na drugi dzień już nic z tego. Ponowne przeinstalowanie nie pomogło. Próbowałem też uruchamiać w różnych zgodnościach systemów i też nic. Dziwne też jest,że bez zarzutów działa edytor. Czy ktoś może mi pomóc rozwiązać ten problem?
|
||
~Hobbit_Anonim |
Dziwne - mi na XP działa... Co to jest za wersja (angielska, polska), kto ją wydał i skąd ją masz?
|