![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-24 16:22:11 napisana przez ^Altair Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
Crazy_IJB |
Zgodnie z najnowszym newsem na głównej Jaskini tworzę ten temat...
Nie będe się đłużej rozwodził, bo skoro tu trafiłeś, najwyraźniej wiesz, w jakim stanie jest Jaskinia i chcesz pomóc.
Serwisy potrzebujące pomocy
- HoMM III (h3.heroes.net.pl) - właściwie kompletny serwis, wymaga jednak przebudowy pod względem graficznym - w tej chwili trudno wyszukać tam potrzebną informacje
- HoMM IV (h4.heroes.net.pl) - potrzebne osoby, które stworzą bardziej klimatyczny wygląd, newsmani, którzy wyszukają potencjalne nowości i informacje o Equilibrisie, ktoś, kto zajmie się treścią, która zaginęła podczas przeprowadzek, oraz ktoś, kto będzie tym zarządzał
- HoMM V (h5.heroes.net.pl) - potrzebni newsami do wyszukiwania nowości, graficy, osoby grające w betę, aby umieścić o niej informacje
- Osada (adresu nie ma) - potrzebni graficy oraz osoby, które zajmą się moderacją opowiadań / stolików
Jeśli jesteś chętny pomóc - zgłoś to w tym temacie lub daj mi znać w jakikolwiek inny sposób.
Z góry wszystkim dziękuje.
(jeżeli jesteś szefem któregoś dominium i chcesz, żeby Twój serwis znalazł się na tej liście - daj znać)
|
||
^vinius |
Hmmm... potrzebuje pomocy do przebudowy graficznej działów H1 i H2 - robota solidna, ale wysłużyły juz swoje. Mile widziani ludzie, którzy wyszukają jakieś błędy/nieścisłości. Z góry Bóg zapłać.
|
||
majtor |
Chętnie mogę pomóc w odtworzeniu jakiegoś serwisu. Kiedyś zacząłem robić stronę o Heroesach ale nie miałem motywacji jej dokończyć. Jeżeli jesteś zainteresowany zerknij tu: [url]http://www.krainaheroes.prv.pl[/url], i daj znac.
|
||
^MiB |
Dobra, mały porządeczek tum zrobił.
@majtor: serwisy H1,H2 czekają :) Zgłoś się do Viniousa.
Zdravim
MiB
|
||
^vinius |
No, przyznam że strona porządna. Jeżeli chcesz pomóc -zapraszam - narazie pracuję tylko ja z Lounerem.
|
||
^LEVY |
Moge pomyslec o H5, ale nie wiem ile mi bedzie mozna inf. przepuscic (NDA mnie obowiazuje przez 5 lat - chyba przesada, gora za polroku wszyscy beda wiedziec wszystko o piatce). SS nie moge dawac, bo moja beta ma indywidualny znak wodny, ktos musialby podsylac z open beta).
|
||
X-OE |
No stronka zaiste ladna... alem - offtopikiem kreslac - zmiarkowal krzte niescislosci w zawartosci. Toc srebrny pegaz on bardziej chyzy, azali literowka to jeno ;)
|
||
~Rentrap |
Co do Heroes V Ubisoft ogłosiło przesuniecie premiery na drugi kwartał 2006
|
||
Krewal14 |
Ja z miłą chęcią, napisałbym jakiś artykulik, lub coś w tym stylu o heroesie III
(crazy-postaram się bez błędów:smiech3:), szczególnie jeśli by chodziło o wersje z dodatkami:rad2:, np. jakiś poradnik czy coś w tym stylu, jak by co to sie kontaktować gg 3900803:rad2:
|
||
^MiB |
Krewal14 napisał/a:
> jak by co to sie kontaktować gg
> 3900803:rad2:
Widzisz - jeśli sam tego nie pociągniesz, to nikt tego nie zrobi. Nie mów Nam, że możesz napisać, tylko napisz i podeślij komu trzeba (akurat z tym będzie chwilowo problem, bo H3 nie ma szefa... ).
Zdravim
MiB
|
||
^vinius |
Ale sam nie wime jak z działem H3. Albo robimy od nowa (ja na ochotnika!) i starą, dobra wersję gdzies przenosimy, aby była w pamięci (wszak to chyba pierwszy segment Jaskini autorstwa Imperatora i jOjA), albo nic lepiej nie zmieniać..
moge zajć się również H5 na podstawie oficjalnych informacji.
|
||
^MiB |
^vinius napisał/a:
> Ale sam nie wime jak z działem H3.
Od nowa, z danymi z obecnego działu. Stary do annałów.
> (ja na ochotnika!)
Zajmij się H1 i H2 najpierw, później pogadamy.
> chyba pierwszy segment Jaskini autorstwa
> Imperatora i jOjA)
To jest w ogóle pierwszy fragment IJB robiony przez Imperatora jedynie.
> moge zajć się również H5 na podstawie oficjalnych
> informacji.
Zaloguj się do działu H5 i dodawaj nowiny/arty - ja lub Konquer je autoryzujemy - a nie strzęp jeno języka.
Zdravim
MiB
|
||
^vinius |
co do H1 i 2 - pracuję nad jednostami w H1, noi szukam garfików.
co do H3 - oczywiście, a że sam Imperator tworzył to wime, ale hetman jOjO opiekował sie działem "bohaterowie"
co do H5 - jak mam się zalogować ;) ?
|
||
~Gren |
UWAGA UWAGA odnoście działu H3!!!!
Skontaktował się ze mną CDP (dzięki Crazy) i poprosił o zgode na wykorzystanie materiałów odnośnie H3 - nie wiem czy mogę upublicznić, co chcą z tym zrobić, ale mniejsza o to.
Więc w związku z tem: proszę dział zostawić na razie tak jak jest, by był widoczny - oczywiście prace nad modernizacja jak najbardziej, ale może w tle przez jakis czas, by cos nie zginęło. Ewentualnie uzupełniac braki.
Jak będę coś potrzebował to dam sygnał.
|
||
^MiB |
^vinius napisał/a:
> co do H1 i 2 - pracuję nad jednostami w H1, noi
> szukam garfików.
Od sierpnia?
> co do H5 - jak mam się zalogować ;) ?
W menu jest formularz - login i hasło jaskiniowe - pisałem o tym na forum już wiele razy!
Zdravim
MiB
|
||
~Grothard |
Crazy_IJB napisał/a:
- Osada (adresu nie ma) - potrzebni graficy oraz
osoby, które zajmą się moderacją opowiadań /
stolików
Coz, nie znam sie na HTML, gtrafice ani Herosach, ale za wszelka cene pomoge! Bylem w osadzie jakies 3 lata, i nie moge sie doczekac jej powrotu.
A wiec chcialbym sie zajac jakims zadaniem moderatorskim (Crazy napisal ze jest moderowanie stolikow) Jesli jeszcze cos moge robic, to powiedzcie.
A wiec, moze zalozmy te stoliki? :smiech1:
|
||
Krewal14 |
no chyba, ze tak sprawe stawiacie:rad2:, ale jak szefa nie ma no to co mam z tym zrobic:pff4:, osobiscie jestem chętny do napisania poradnika, dla początkującego gracza, co najperw budowac, jakim herosem grc-oże by?? A jedyną rzeczą jaką chcialbym w zamian to poprostu przyjęciemnie do jaskini, bo moje zgloszenie wciąż czeka na rozpatrzenie;pff6:
|
||
^vinius |
Co z Biblioteka Imperialna? pytanie krótkie, acz treściwe.
|
||
^MiB |
^vinius napisał/a:
> Co z Biblioteka Imperialna? pytanie krótkie, acz
> treściwe.
Razem z Bractwami szukają nowego Szefa Dominium. Od razu uprzedzma pytanie - nie, póki nie skończysz z działami H1 i H2 nie możesz ubiegać się o przejęcie ich pod swoje skrzydła.
Zdravim
MiB
|
||
^vinius |
A gdzie tam - jak tylko staram się od roku o umieszczenie mojego artykułu ;)
|