|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-01-30 20:15:15 napisana przez ^Koshi Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~acha12345 |
ale bugiem chyba też jest to że jednostki są źle zbalansowane nie mówie że są ale to też podchodzi pod topic błedów raczej
|
||
^val-gaav |
Sorry ale jeśli ktoś mi tu pisze że diabeł powinien byc najszybszy i nie popiera tego żadnym przykładem z samej gry to dla mnie jest to jego zachcainka.
Poza tym petycja to petycja ma charakter ogólny. O błędach i balansie będą decydować testerzy. Petycja zaś ma dać im na to czas.
|
||
^haku |
no i podpisany 815 ... w sumie to niewiele :pff6:
|
||
^Yaca |
Ja jestem juz 1519 ;) to juz sporo jak na 3 dni działalności :)
|
||
^val-gaav |
A jutro poniedziałek i Fabrice wraca do pracy :P
Zobaczymy czy będzie jakieś oficjalne stanowisko :)
> I NIE ZABEZPIECZA W ZWIAZKU Z TYM JUZ WIECEJ NICZEGO STARFORCE'EM !!!
Hmmm wersja pod Linuksa (o ile bedzie) nie bedzie zabezpieczona Starforcem. Myślę, że warto pomyśleć nad zmianą OSu :)
|
||
Tajemniczy_Pedro |
Skoro jak podaje CDP premiera została przesunięta, to pomijając już zadowolenie, że gra będzie bardziej dopracowana, stwarza kilka mozliwości dla nas.
1. Doszlifowania naszego serwisu
2. Zebrania naszych doświadczeń z grania betą, bo pewnie wśród tych 66 tysięcy ściągnięć, spory procent to my. Zebrania uwag, opracowania i wysłania do Ubi/Nival'a.
|
||
SirLuq |
Popieram :smiech1:
|
||
^MiB |
Tajemniczy_Pedro napisał/a:
> 1. Doszlifowania naszego serwisu
Osoby mające konto w IJB mogą się logować i dodawać artykuły do działu H5 - tylko raz z tego skorzystano. Pozatym - prosiłem o pomoc w redagowaniu działu H5 - odpowiedział jedynie Konquer (pomijam fakt, że przed padem Jaskinii redakcja H5 liczyła sobie 3 członków... ).
Ogólnie rzecz ujmując w momencie, gdy zgadzałem się na opiekę nad działem H5 jasno zaznaczyłem, że nie mogę zajmować się zawartością strony - nie mam na to czasu. Nic się w tej kwestii nie zmieniło. Z miłą chęcią powitałbym nowe osoby na pokładzie (nawet tymczasowe konto dam), niech się tylko ktoś zgłosi (pomijam fakt, że z "okazji" paktu formularz dodawania czegokolwiek do strony jest narazie zamknięty :P).
A kogo potrzeba? Kogokolwiek - ja nie grałem w bety i pewnie szybko hirków na moim sprzęcie nie zobacze (nie dość, że Linux, to jeszcze 2x słabszy komp niż wymagania :P), więc każdy, kto ma jakąkolwiek styczność z grą jest mile widziany.
Pozatym poszukuję grafika, bo nie czarujmy się - aktualny wygląd działu H5 jest conajmniej kiepski ;).
Więc jak - są jacyś chętni?
> 2. Zebrania naszych doświadczeń z grania betą, bo
> pewnie wśród tych 66 tysięcy ściągnięć, spory
> procent to my. Zebrania uwag, opracowania i
> wysłania do Ubi/Nival'a.
Świetny pomysł - jesteś chętny do zaopiekowania się tym (tu nie ma ironii - serio się pytam!)? Bo sorki, ale ja nie ma czasu.
Zdravim
MiB
|
||
~eru_ijb |
Ja ma taki pytanko co do naszej strony h5(co by nie tworzyć nowego topicu): a mianowicie kiedyś na tej (tzn. w sewrwisie h5) stronce było kiedeś 'troche' więcej rzeczy - teraz tylko ciekawostka o screenach - a więc czy serwis powstaje od nowa, a reszta została bezpowrotnie stracona, czy też to chwilowy przestój i można liczyć w niedalekiej przyszłości o powrót tamtych info? Ostatnio nie specjalnie interesowałem się h5, ale akurat mnie naszło na zdobycie aktualności, i miałe nadzije że na IJB będzie ich zadowalająca ilość. Większyość jest oczywiście na forum, ale łatwiej by było gdyby było na stronce.
|
||
^MiB |
~eru_ijb napisał/a:
> czy serwis powstaje od nowa,
> a reszta została bezpowrotnie stracona, czy też
> to chwilowy przestój i można liczyć w niedalekiej
> przyszłości o powrót tamtych info?
I jedno i drugie ;)
To co jest aktualnie, to tylko tymczasowa wersja. W tle ciągle powstaje nowa odsłona. Niemniej jednak stare informacje nie zostały utracone - w nowej wersji będzie dział "Archiwum", który będzie swoistą kroniką prac nad H5 ;) [innymi słowy: co uda mi się odzyskać z odmentów backupów, to wróci ;) ].
Zdravim
MiB
|
||
Tajemniczy_Pedro |
Czy bym się tym zajął - problem w tym, że w bete nie gram i mam nikłe pojęcie o niej. Próbowałem zainstalowac i d... Więc wiedza zerowa o tym, co by trzeba poprawić.
|
||
~UT-przelotem |
Jak doniosły przed chwilą źródła dobrze poinformowane, dziś zapadła oficjalna decyzja:
[b]Premiera Heroes V została odroczona.[/b]
Konkretna data wydania gry nie jest znana, nie nastąpi to jednak wcześniej niż na początku maja...
Co równie ważne priorytetem ma być obecnie jakość - czyli nie bedzie presji na ukończenie gry na ten-a-ten dzień, za to bedzie presja na to, by gra była możliwie pozbawiona błędów i dobrze "grywalna" już w momencie premiery. (Oczywiście nie wyklucza to późniejszego paczowania, jeśli się to okazałoby konieczne.)
I o to właśnie walczyliśmy!
|
||
Vandergahast |
A tu jest cała wypowiedź Fabrycego [url=http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/1851065692/m/9911088504]w oryginale[/url]
|
||
^Koshi |
No, można było się tego spodziewać.Mam nadzieję że nie zmarnują tego czasu i dopieszczą Herosów na maxa. Na początku myślałem że petycja nic nie da, a tu prosze (Ubisoft oczywiście zaprzecza).Żeby tylko nie było zbyt dużego poślizgu i gra wyszła przed wakacjami.Według mnie optymalny termin to przełom maja i czerwca. :rad2:
[b]
Ludzie dbajcie troche o nasz język
Val Gaav
[/b]
|