|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-02-15 11:58:59 napisana przez ^stachnie Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^giaur |
Szukam osób, które uważają się za kozaków w tej grze. Najchętniej pogadałbym na gadulcu.
W końcu HoMM4 to gra, w której wszystko jest możliwe. No i mimo wielu błędów H4 jest prawdziwą strategią.
Piszcie na 1714315, nawet jeśli będę niedostępny. Odpowiem w przeciągu kilku dni ...
|
||
~olo_1234 |
Czy masz jakieś konkretne pytanie ?
|
||
^giaur |
Heh, nie, po prostu chciałem pogadac o grze, lub nie tylko o niej ...
|
||
Valturman |
:) za kozaka sie uważąłem gdy po raz pierwszy zagrałem w jaskiniowym turnieju:). okazało się że jestem w drugiej połowie peletonu :).
potem udało mi się dobić do pierwszej 3, ale nauczyłem się pokory i nie uważam się za kozaka, szczgólnie teraz, gdy H IV od roku łapie kurz na półce
|
||
szon26 |
Wg mnie czwórka wcale nie umarła... gdybym miał możliwość napewno chętniej sięgnał bym po Homm 4 niż po Homm 3...
|
||
Tajemniczy_Pedro |
Ja czsem w to gram, ale problemem jest brak dobrych scenariuszy. Poniewaz ja toleruje tylko największe mapy - jest spory problem...
|
||
Valturman |
tylko największe :) poszukaj aniołka by Ururam Tururam
to dopieto wyzwanie :)
|
||
szon26 |
na [url]www.heroesportal.net[/url] jest chyba aż za duzo scenariuszy także do homm4 :)
|
||
Tajemniczy_Pedro |
Nie napisałem, że jest ich mało, tylko, że mało jest dobrych. A aniołek mnie znudził...
|
||
^giaur |
Zgadzam się. Jest niewiele dobrych scenariuszy do Hero4. Sam zrobiłem 2,5 scenariusza. Niestety nie były to XL-ki, a jeden z nich bezpowrotnie straciłem. Ale były to dobre mapy. Może przysiąde kiedyś i skończę tę niedokończoną mapę.
Jeśli cię to interesuje, to podaję listę bardzo dobrych mapek ...
1) Dzieje Beowulfa S
2) Sunken Empires XL
3) World Leader 2 L
4) World Leader 3 XL
5) Stara Siła L
6) Yamuna L
7) Town at mountain S
Valturman: ja też grałem w Pucharze Areny ;)
|
||
~majama |
nie działa mi ten link co ktos z Was podal powyżej, macie jakies inne adresy do zbioru map dla HOMM4?
Najbardziej lubie takie w ktorych mozna grac kazda ze stron konfliktu, inne uwazam za nieuczciwe
|
||
~majama |
Brak generatora map to poważny minus i ogranicznik zabawy w tej grze
|
||
^stachnie |
W H4 wprawdzie nie ma generatora map, ale takowy został stworzony przez fanów. Jest w nowszych wersjach programu h4util.
S.
|