|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-02-17 09:35:58 napisana przez Tajemniczy_Pedro Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
Vandergahast |
dobra, nie widzę specjalnie odzewu, w każdym razie uznaję że jesteśmy ustawieni o 8.30 pod zegarem na dworcu. i spróbujcie sie nie zjawić :]
aparat biorę i tak, będą ciekawe ujęcia
|
||
SAM-UeL |
Informacja dla Krakowa (Heh...):
Odjazd z Dworca Gł. o godz. 9:08 (Nie wiem, który peron), przyjazd planowany o 11:35 (Wierzyć mi się nie chce :P).
|
||
~Moa |
Będe w Częstochowie najpewniej o 11.52 - pociąg pospieszny 'Narew' z Białegostoku do Bielska-Białej. Jeśli się coś zmieni dam znać.
|
||
~Moa |
A właśnie, mam nadzieje, że Organizatorzy mają w planie odwiedzenie Jasnej Góry. :)
|
||
Crazy_IJB |
Organizatorzy? Kto to? ;p
Wszystko wyjdzie w praniu, ale na Jasną Górę możemy iść - w sumie lepsze to, niż siedzieć u mnie w miejscowości, gdzie nic nie ma.. ;p
|
||
^Morgraf |
> dobra, nie widzę specjalnie odzewu, w każdym razie uznaję że jesteśmy ustawieni o 8.30 pod zegarem na dworcu. i spróbujcie sie nie zjawić
Nie nerwuj się waść ;) 8:30 pod zegarem, ustalone być.
W Częstochowie Wrocław będzie o 12:44, jak wszystko pójdzie zgodnie z rozkładem.
|
||
^Mollach |
Mnie jednak nie bedzie tak wiec nie czekajcie na mnie, miałem być, lecz wyszło inaczej.
Bawcie sie dobrze
PS: Kupcie frytki za 1zł i zostawcie dla mnie :)
|
||
Vandergahast |
ja się nie denerwuję :] poprostu chciałem ustalić kiedy się spotykamy, a że jeszcze nei było żadnego posta na ten temat to ustaliłem sam ze sobą :]
|
||
~.Wiedzminka |
Wychodzi z tego tyle, że stawiam się w Cz-wie razem z ekipą gliwicką, tak więc nie liczcie na to, że się gdzieś po drodze zgubię ;D.
Zdjęcia mam, do wyboru, do koloru :).
|
||
Crazy_IJB |
No i jesteśmy. Nie napiszę dużo, bo zlot trwa w najlepsze. Powiem tylko, że pojawili się:
- Hexe
- Darkena
- MiB
- Moandor
- Denadareth
- Islington z siostrą i dziewczyną
- Qui
- Sam-UeL
- Morgraf
- Vandergahast
- Crazy
I tyle, póki co.
|
||
Tajemniczy_Pedro |
To miłej zabawy :)
|
||
Ingham |
Ej no, lenie śmierdzące! Działo się cokolwiek w Częetochowie?
|
||
Tajemniczy_Pedro |
Po takiej zachęcie rzucili się do pjór :smiech1:
|